|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT)
12.10.2011 20:06:06   
KupusLivada
cestitke emma i tajra i malo fudbalce iz publike hehehe user posted image puno srece, zdravlja, jlubavi i radosti...

(odgovor članu T r a t i n č i c a)
Neposredna veza do poruke: 476
12.10.2011 20:11:39   
KupusLivada
nego drage zene, javljam vam se haman pravo od doktora, da se uclanim u klub trudnica na ginipralu plus apaurinu (zbog bolova za koje se uspostavilo da su kontrakcije, pa tako da se ne zezate kao ja i cekate 10 dana da sami prodju...) plus dabrostonu... jos kad dodam vitamine, necu morati ni da jedem user posted image i jos sam kanesten dobila ... nego,

ima li jos ko da je uzimao ginipral i dabroston zajedno, nije mi to jasno? i kako se nosite s nuspojavama ginija?

(odgovor članu KupusLivada)
Neposredna veza do poruke: 477
12.10.2011 20:21:13   
Hanady RR
Mene ginipral toliko tresao iako sam pila apaurin po preoruci doktora...međutim imala sam nus pojave lupanja srca strašno...pa mi je dat i izopten da pijem

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 478
12.10.2011 20:22:46   
pahuljica_25
Tajraaa čestitam,hvala Bogu da je sve ok prošlouser posted image user posted image

Kupuslivada ja sam pila Gynipral oko mjesec dana,u početku sam ga pila sa Bosoptinom mada nikad nisam imala strašne nus pojave,nekad su mi malo drhtale ruke ali ne strašno.Bitno je da nešto pojedeš neposredno pred uzimanje tablete.

Drage moje ako ja dobijem večeras dodatnih 1-2kg vi sa receptom štrudle ćete biti kriveuser posted image Sad sam se najela onako vruće uhhhh jest dobrauser posted image

Neposredna veza do poruke: 479
12.10.2011 20:31:16   
Mya_81 RR
Ja od gyniprala nisam imala nikakve nuspojave, samo mi se tri, cetiri puta desilo da sam mislila da ce mi srce iskočiti koliko je lupalo. Pila sam najvecu dozu punih 18 sedmica. Dobila sam i taj lijek koji je sprjecavao lupanje srca, ali nisam ga pila jer nije bilo potrebe na svu srecu.

Valjda sve ovisi od osobe do osobe.

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu pahuljica_25)
Neposredna veza do poruke: 480
12.10.2011 20:31:16   
Hannica
IZVORNA PORUKA: tajra26

Ćao trudnice, samo da vam javim tajra26 se jutros oko 8 sati porodila, sinoć joj je u 90 minuti utakmice pukao vodenjak ali se do jutros nije dovoljno otvorila pa su morali carski, i mama i bebac su dobro, 3750gr i 52 cm, user posted image .user posted image user posted image user posted image

MM (znam da vam je to oznaka za muža)user posted image user posted image

Cestitke za tajru26 i NJM.user posted image user posted image user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu tajra26)
Neposredna veza do poruke: 481
12.10.2011 20:33:35   
Mya_81 RR

Ćao trudnice, samo da vam javim tajra26 se jutros oko 8 sati porodila, sinoć joj je u 90 minuti utakmice pukao vodenjak ali se do jutros nije dovoljno otvorila pa su morali carski, i mama i bebac su dobro, 3750gr i 52 cm, user posted image .user posted image user posted image user posted image

Čestitamo!!!

I bas volim vidjeti kad muz ima ovako hrabrosti da se javi medju ovim silnim zenama, a pogotovo da podijeli ovako divnu vijest user posted image   Svaka cast!

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu tajra26)
Neposredna veza do poruke: 482
12.10.2011 20:37:45   
KupusLivada
ok, hvala, znaci jedino me brine kombinacija dabroston plus ginpral...

eh da, fakat i cestitke ta tajrinog MM user posted image

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 483
12.10.2011 20:45:46   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: KupusLivada

ok, hvala, znaci jedino me brine kombinacija dabroston plus ginpral...

eh da, fakat i cestitke ta tajrinog MM user posted image

ja sam bila donedavno na kombinaciji Utrogestan(samo drugi oblik istog hormona koji pijes u dabrostonu) i ginipral tako da ne brines, pojedi uvijek nesto prije giniprala, ja sam na njemu preko 10 sedmica izvrsno ga podnosim hB

Neposredna veza do poruke: 484
12.10.2011 20:47:45   
Selminja
Jelde Pahuljice da su dobre strudle, pogotovo kad su jos vruce user posted image i ja cu ih sutra napraviti nisam dugo.
Tajra cestitke tebi i TM sto nas je obavijestio user posted image

Neposredna veza do poruke: 485
12.10.2011 21:05:13   
gerberka
IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR

Čestitamo!!!

I bas volim vidjeti kad muz ima ovako hrabrosti da se javi medju ovim silnim zenama, a pogotovo da podijeli ovako divnu vijest user posted image   Svaka cast!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitamo tata i mama...neka vam je živ i zdrav i samo divne trenutke da proživite sa njim user posted image user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 486
12.10.2011 21:07:05   
gerberka
mi smo napunili 23 sedmice i ušli u 24-tu user posted image user posted image user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 487
12.10.2011 21:10:50   
gerberka
što se ismijah na ovo MM, stvarno joj je muž legenda user posted image user posted image user posted image user posted image
super se snašao user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 488
12.10.2011 21:19:56   
Silver
TAJRA26 I EMMA.L user posted image user posted image user posted image

Cestitamo hrabrim mamama i bebama i ovom MUZU hrabrom user posted image  Da ste mi svi skupa zivi i zdravi, sretni i da se sad jos vise volite i mazite! user posted image user posted image user posted image

Gerbo user posted image  cestitam na 24-toj...gura se naprijed polako ali sigurno!

Malo me sramota ali znam da je bilo jos sedmica i mjeseci za cestitati...ali glupitis me pukao a nemam vremena da iscitavam...raspremam u 16, pa sam malo uletila! Znate da Vam svima zelim sve najbolje kao i samoj i sebi i ovoj bebari u pupi!

Mi smo sutra na GAK-u na Uzv-u, pozelila sam bebaru vidjeti! Pa se javljamo sutra sa update-om!

...kad iz ljubavi zivot nastane...
* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 489
12.10.2011 21:21:26   
gerberka
silver moja, javi se s pregleda user posted image sretnoooo user posted image

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 490
12.10.2011 21:26:46   
Hannica
IZVORNA PORUKA: gerberka

mi smo napunili 23 sedmice i ušli u 24-tu user posted image user posted image user posted image

Cestitam.user posted image user posted image user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 491
12.10.2011 21:33:04   
Hannica
Silver sretno na pregledu.user posted image
Ja danas oprala jednu masinu robice,osusila sam je u susilici,valjda se nije puno skupila.user posted image Nesto razmisljala hocu li ili ne i skontam da cu ja nju osusit u susilici prije ili poslije,pa bolje da se skupi prije nego kasnije kad bebe porastu.user posted image
Sad idem ispeglati sve,sta ja znam kad porod moze poceti,nek je bar nesto spremno.user posted image
Jos da hoce grijanje pustit,pa da izribam trosjed i dvosjed,sastavim krevetic (posteljina vec oprana),kupim podlogu za presvlacenje,torbu za bebe,seb nekih sitnica za bolnice i poslije bolnice,jos malo robice...i moze da krene.user posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 492
12.10.2011 22:03:49   
Hannica
Opet moja zadnja.user posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 493
12.10.2011 22:16:04   
KupusLivada
zamalo user posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 494
12.10.2011 22:17:06   
minie
Hannice e vidis da nije user posted image . Danas si mi naumpala, gledala ja neke bodice da kupim i koji god uzmem i svidi mi se br 50 ili 52, a meni ce izgleda trebati malo veci.

Tajra26 cestitam i od srca vam zelim sve najbolje, a bebacu najljepse djetinstvo user posted image

Sensia i Vodolijo, heheheheh, vidite kako ja pomazem svojim dragim drugaricama trudnicama user posted image user posted image user posted image . Evo slomila se trazeci na netu sliku, da i drugim zenicama docaramo, ali nigdje je.

Ostale  user posted image velikiiii user posted image i cestitke na novim sedmicama user posted image

Mamino sunce, maza, zivot i sreca...
R 17.10.2011.

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 495
12.10.2011 22:21:23   
emma2
user posted image ej curke evo i mene malo ja sam sad 35+2 sutra mi je kontrola jedva cekam da odem da vidim sto ce mi rec nisam bila misec dana,al ok da je bilo sto il kakvih problema bi ja posla i prije nadam se da ce me stavit na ctg jer jos nisam bila nikako user posted image

(odgovor članu minie)
Neposredna veza do poruke: 496
12.10.2011 22:24:21   
Silver
Drznice sto si to usamljena?  user posted image  Evo mene da se druzimo!

Ja se sredila sutra za doktorice user posted image  frizuru napravila user posted image  Raspremila sve fino...ih jesam vrijedna mlada! Kad me vec niko nehvali ja cu sama...

* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu minie)
Neposredna veza do poruke: 497
12.10.2011 22:44:55   
Bebica11
Gerberka cestitam na punih 23 sedmiceuser posted image

Silver sretno kod dr sutra, javi updateuser posted image , meni tek iduce srijede pune 4 sedmice ako Bog dauser posted image pa cu na kontrolu, i ja sam pozelila vidjeti bebce

ja sam nesto svauser posted image , hormoni me opalili, ne znam sta se desavauser posted image

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 498
12.10.2011 22:48:00   
Silver
Bebice bona nedaj se...eto sama si sebi odgovorila sta ti je...user posted image ...hormoni te pucaj!!! Najnormalnija stvar kod trudnice, normalnija od mucnine user posted image
ali se ovaj mjesec izmedju uzv-a otegne...user posted image  da li ce me sad malkice cesce narucivati? Kad pocinju da narucuju cesce???

* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 499
12.10.2011 22:51:24   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: Silver

Bebice bona nedaj se...eto sama si sebi odgovorila sta ti je...user posted image ...hormoni te pucaj!!! Najnormalnija stvar kod trudnice, normalnija od mucnine user posted image
ali se ovaj mjesec izmedju uzv-a otegne...user posted image  da li ce me sad malkice cesce narucivati? Kad pocinju da narucuju cesce???

ja mislim tek od 36-te sedmice, jer vidim i po ostalim trudnicama da su cekale po 4 sedmice

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *