Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :( Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3 Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.
hodajući simptom ,mislim da je dobila ban sa RR ,žena je vrijeđala trudilice to je poslijednje što se ja sječam a bebica se javi povremeno u čekaonicu ,bila je zauzeta oko opremanja kuće
marinelaaa,Liamchica
< Poruku je uredio riba78 -- 27.9.2011 9:21:16 >
e da,nema je baš odavno i meni često naumpadne. Mislim da su u Švedskoj. a, odavno nema ni enne ona je u Italiji, ako se ne varam, a ni mynxlee(mislim da joj nick tako nešto)
noJa ,N_N,.a koliko se tek nina iz pule nije javila...cak sam joj i nik zaboravila
mnn i njen Alex, evo bas samo joj danas poslala sms, pa vidjecemo sto je nema. Noja hoda po svadbama, obecala mi je doci kad zavrsi sa silnim šigicanjem. I ja sam pozelila N_N, Tweety, Romali ponekad nesto švarne za mene, ali nije dovoljno. Shee je vidim anonimna, a bas mi je bila super. Onda moja leptirica iz Travnika. Skvo je tu, ali nismo se dugo druzile. Mya...tebe mimoilazim stalno...zao mi je zbog one pive ljetos, nije nam se dalo. Ali cekam ja tebe. Ivona, gdje je ona? New mama Andji nam se nikad nije vratila.
< Poruku je uredio Nunichi -- 8.10.2011 17:25:46 >