|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  121 122 [123] 124 125   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Da li sam trudna ?
7.10.2011 13:50:04   
Sandrich
jovanamala drzim  ti fige i da ugledas user posted image  user posted image
ja sam radila test 5dana prije nego sto sam trebala dobit i bio mi je pozitivan

Nas mali princ dosao na svijet 9.2.2012.
Carko broj dva nas obradovao 29.11.2013.

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 3051
7.10.2011 14:01:02   
Jovanamala
Da li je moguce....da samo od simp.ostane kasnjenjeuser posted image Malo bolne grudi..ali mucnina nikako...???? I da wc...stalno....user posted image

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 3052
7.10.2011 14:03:25   
chuci
IZVORNA PORUKA: Jovanamala

Da li je moguce....da samo od simp.ostane kasnjenjeuser posted image Malo bolne grudi..ali mucnina nikako...???? I da wc...stalno....user posted image

mučnina može doći tek kasnije. 5-6-7 sedmica ili čak nikako. nije to obavezan simptom.
wc stalno isto

mrvica 22.9.2009.
mravić 4.6.2012.
ako ih ne čujem... u zijanu su garant

(odgovor članu Jovanamala)
Neposredna veza do poruke: 3053
7.10.2011 14:08:57   
Jovanamala
Hvala na odgovoru....ja ovaj forum pratim od momenta kad sam pocela da sumnjam na trudnocu....i svaki dan se radujem ...drzim fige....suosjecam se....tako da mi je drago da sam ovde....Znam da su simptomi posebni za svaku zenu....i nadam se bebanu jednom....nedeljaa u kad ce user posted image

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 3054
7.10.2011 14:55:21   
vanchi88
zelim ti puno srece i da ugledas plusic uskoro!!!!!

"Hiljade i hiljade godina,ne bi bilo dovoljno da se opise kratki sekund vecnosti u kome si me ti poljubila u kome sam te ja poljubio,jednog zimskog praskozorja u parku Monsuri,u Parizu,na zemlji,na zemlji koja je zvezda"

Neposredna veza do poruke: 3055
7.10.2011 15:31:53   
Jovanamala
Moze li mi neko pomoci......imam neki tecan iscjedak na gacicama...bjeli ali rijedak skroz kao da sam da izvinete upiskila se user posted image ?Nisam prehladjena..user posted image

(odgovor članu vanchi88)
Neposredna veza do poruke: 3056
7.10.2011 15:49:09   
vanchi88
mozda ti se maternica isciscava :)

"Hiljade i hiljade godina,ne bi bilo dovoljno da se opise kratki sekund vecnosti u kome si me ti poljubila u kome sam te ja poljubio,jednog zimskog praskozorja u parku Monsuri,u Parizu,na zemlji,na zemlji koja je zvezda"

Neposredna veza do poruke: 3057
7.10.2011 17:36:14   
jakosretna
jovanamala ma ti si trudna 100 % isto sam tako imala prije nekoliko vremena i trudna sam ostala user posted image zelim ti jedno malenouser posted image iuser posted image sve najboljeuser posted image

(odgovor članu vanchi88)
Neposredna veza do poruke: 3058
7.10.2011 18:08:59   
Jovanamala
uh user posted image Iz tvoji usta u bozije usi .....nadam se nadam....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jakosretna)
Neposredna veza do poruke: 3059
7.10.2011 18:11:14   
jakosretna
koliko ti dana vec kasni 4 kako si rekla jeli tako,i kada si radila test prije koliko ?meni je prvi bio negativan a drugi pozitivan..

Neposredna veza do poruke: 3060
7.10.2011 18:12:10   
amarilius
i ja sam imala taj sekret a nisam jos znala da sam trudna pa sigurno je touser posted image

Neposredna veza do poruke: 3061
7.10.2011 18:18:31   
jakosretna
da u zadnje mijesece i 2 godine nemam sekret ali pre nego sto cu da saznam da sam trudna na par dana imala sam jaku bristru sekret pa bolove ispod stomaka u jajnicima,i dobila sam ali je bilo samo par smedji kapi i na karaju sam testom i doktorom utvrdila daq sam trudna 'da cu da rodim jedno maleno sunce user posted image a jelii tebi prva beba ili ne ?user posted image

(odgovor članu amarilius)
Neposredna veza do poruke: 3062
8.10.2011 16:01:26   
amarilius
jakotužna imam dečkića već a želimo user posted image malu,držim user posted image svima nama

(odgovor članu jakosretna)
Neposredna veza do poruke: 3063
8.10.2011 18:25:58   
kovrcava sue
pozdrav cure !
pomozite mi svojim iskustvom i savjetima user posted image

imala sam nezasticen spolni odnos u vrijeme plodnih dana, od kontracepcije koristimo metodu prekinuti snošaj :P
5/6 dan nakon ovulacije sam imala točkasto krvarenje, skroz malo i proslo je, pa sam mislila da je mozda implantacijsko krvarenje..
e sad, napravila sam test iako ocekujem mengu tek za 5 do 7 dana..ispocetka je bio neg, al nakon sto je malo duze odstojao pokazala se i druga jedva vidljiva crtica..

znam da sam prerano napravila test..al sam se uplašila zbog mozebitnog impantacijskog krvarenja pa zato..da li ta vidljiva crtica znaci da sam trudna ili je test predugo stajao pa ne vrijedi ? prvo sam pogledala nakon 5 min, nije se nista vidjelo, pa nakon sat vremena bzvz pogledala kad ono...user posted image

ima li tko slicno iskustvo da mi pomogne ? hvala pusa

(odgovor članu amarilius)
Neposredna veza do poruke: 3064
8.10.2011 18:59:04   
Anoniman
kovrcava sue ponovi test  sretno

(odgovor članu kovrcava sue)
  Neposredna veza do poruke: 3065
8.10.2011 19:09:16   
selebriti
Ma kao što Felix kaže, ponovi test, ...

Life begins at the end of your comfort zone

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3066
8.10.2011 19:19:56   
kovrcava sue
hvala pusa :)

(odgovor članu selebriti)
Neposredna veza do poruke: 3067
8.10.2011 20:14:36   
vila_7
ponovi test ali ja mislim da si trudna! user posted image koliko dugo je test odstojao-mislim da ako je unutar 10 minuta-da se "pika" user posted image

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

Neposredna veza do poruke: 3068
8.10.2011 21:45:55   
milenium

IZVORNA PORUKA: kovrcava sue

pozdrav cure !
pomozite mi svojim iskustvom i savjetima user posted image

imala sam nezasticen spolni odnos u vrijeme plodnih dana, od kontracepcije koristimo metodu prekinuti snošaj :P
5/6 dan nakon ovulacije sam imala točkasto krvarenje, skroz malo i proslo je, pa sam mislila da je mozda implantacijsko krvarenje..
e sad, napravila sam test iako ocekujem mengu tek za 5 do 7 dana..ispocetka je bio neg, al nakon sto je malo duze odstojao pokazala se i druga jedva vidljiva crtica..

znam da sam prerano napravila test..al sam se uplašila zbog mozebitnog impantacijskog krvarenja pa zato..da li ta vidljiva crtica znaci da sam trudna ili je test predugo stajao pa ne vrijedi ? prvo sam pogledala nakon 5 min, nije se nista vidjelo, pa nakon sat vremena bzvz pogledala kad ono...user posted image

ima li tko slicno iskustvo da mi pomogne ? hvala pusa

imaš sad kupit onaj clear blue ali malo moderniji,nije više onaj stari sa + ili - . pošto te crtice često zbunjuju žene(svjetlija ,pa tamnija,pa ima je pa nema je ,pa vidi se,pa malo se vidi,pa...)
sad taj test možeš uradit i 4 dana prije nego što ćeš dobit i ako si trudna prikaže ti smješak, :evo ovakav istiuser posted image a ako nisi prikaže ti user posted image

user posted image

Neposredna veza do poruke: 3069
8.10.2011 22:58:16   
kovrcava sue
hehe pa odstojao je sat vremena user posted image a vidi se crtica al je skroz tanka i blijeda ..user posted image

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 3070
8.10.2011 23:00:39   
kovrcava sue
jooj moram si taj uzeti onda, jel ima neki poseban naziv ? user posted image i sad sam radila sa clear blue, al onaj sa crticama...

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 3071
8.10.2011 23:02:46   
chuci
obično na testovima piše da ako se naknadno pojavi crtica, koja nije postojala unutar nekog određenog vremena (npr 5-10 minuta) da je to lažni rezultat.
može biti i da je količina hormona u urinu mala jer još nije prošlo dovoljno vremena da test na vrijeme reaguje. najsigurnije ti je ili da vadiš krv u nekoj laboratoriji, ili da sačekaš koji dan pa uradiš test ponovo.
sretno

mrvica 22.9.2009.
mravić 4.6.2012.
ako ih ne čujem... u zijanu su garant

Neposredna veza do poruke: 3072
8.10.2011 23:13:40   
kovrcava sue
hvala :)

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 3073
11.10.2011 22:36:40   
mostarka82
na svakom testu piše da vrijedi unutar 10 min pa vjerovatno nešto sa tvojim testom nije bilo uredu pa za svaki slučaj ponovi a veselilo bi me da si trudna da bude malih bebica, sretno user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 3074
11.10.2011 22:39:44   
gerberka
draga sue, mojoj prijateljici je test u kanti za smeće pokazao drugu crticu..nakon par sati pogledala i on pozitivan:)
ne znam zasto si stavila tuzni smjali..ako nisi zeljela bebu trebalči ste bolje paziti...sretno i da bude najbolje po tebe

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu mostarka82)
Neposredna veza do poruke: 3075
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  121 122 [123] 124 125   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  121 122 [123] 124 125   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *