|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  120 121 [122] 123 124   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Da li sam trudna ?
26.9.2011 20:40:10   
jakosretna
hvala ti mila puno
user posted image

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 3026
26.9.2011 20:51:11   
ananas_ze
jakotuzna , iskrene cestitke od user posted image
znam da mozda prvi put vidis moj nick, al citam vas redovno pa se pokatkad javim  user posted image

Ništa živ čovjek ne može izgubiti što mu jedno proljeće ne bi moglo povratiti, niti može biti čovjek trajno nesrećan dok Bog daje da se duša liječi zaboravom a zemlja obnavlja proljećem.

S~proljeće~ 05.04.2014.
S~zvijezda smijalica~ 06.03.2017

(odgovor članu jakosretna)
Neposredna veza do poruke: 3027
26.9.2011 22:06:05   
jakosretna
ananas hvala punouser posted image

(odgovor članu ananas_ze)
Neposredna veza do poruke: 3028
27.9.2011 0:42:50   
miss Lotta
Pozdravljam vas, nova sam clanica na forumu...znam da nikakav konkretan odgovor od vas necu dobiti, jasno je da vi nemate odgovore na moje sumnje, ali cini mi se da kada napisem i podijelim ovo sa vama ono sto me muci, osjecat cu se pomalo slobodnijom i nece me pritiskati taj teret...

Imam 28 godina, u braku sam neka 4 mjeseca i sve je divno, volimo se i cuvamo, bili smo vrijedni u toku plodnih dan, no ono sto mi se desava unazad dva tri ciklusa me uzasno deprimira.

Unazad dva ciklusa nakon sto ovulacija prodje, ja dobijam simptome koji se podvode pod rane simptome trudnoce, imam uzasna probadanja u lijevom jajniku, bol u donjem dijelu stomaka koji me zna probuditi, bol u grudima i donjem dijelu ledja, pospanost, razdrazljivost, vrucinu i sve ono sto se prije nije apsolutno dogadjalo pred moju menstruaciju i dok pisem ovo, neki tup bol prolazi donjim dijelom mog stomaka (tacno u predjelu jajnika)...

Prosli put sam bila ubijedjena da sam trudna i nije se desilo, dobila sam menstruaciju, sad je ocekujem nekad za 5 dana, uprkos simptomima koji su prisutni...

Znam da su simptomi trudnoce i priblizavanja menstruacije bliski, ali me zabrinjava bol u stomaku i jajnicima, koje nikad prije nisam osjetila, iako uglavnom imam bolnu, ali srecom, kratku menstruaciju...

Negdje sam procitala da razlog pojave ovih simptoma lezi u tome sto jajnici sazrijevaju i pripremaju se za oplodnju koja ce se nekad vec ostvariti, ako neko zna nesto vise i ima slicno iskustvo, bila bih zahvalna da napise i podijeli sa nama svimauser posted image ...pozz

Neposredna veza do poruke: 3029
27.9.2011 1:10:10   
Mjeseceva Pratilja
Miss Lota, dobro nam dosla.
Tacno je da su simptomi i pred dobijanje mjesecnice slicni ili isti..
I ja sam negdje procitala da ti bolovi, zigovi mogu biti iz razloga pripreme na oplodnju ali i ne bas..
Zigovi se mogu desiti ako si navukla prehladu..
Povedi malo vise racuna o svom zdravlju..Opusti se jer bas u trenucima opustanja, kada ne mislis ni na sta niti na koga, desi se oplodnja. Ja ti od srca zelim da ugledas svoje dvije crtice aBd.
Obicno kazu da ako bracni partneri imaju redovne intimne odnose prvu godinu dana i ne dode do oplodnje da se jave lijecniku..
Tek ste se vjencali..I tek je proslo 4 mjeseca..Polahko. Sve ce doci na svoje ako ste ti i muz zdravi, a danas hvala Bogu lijekova i lijekova napretek za sve vrste bolesti.
Nemoj mi se brinuti. Meni je drago da si pronasla ovaj forum. Skoro pa ti mogu garantovati da ce ti se svidjeti. Ovdje ces pronaci mnogo tekstova o onome sto te zanima. Posluzi se gore sa pretrazivacem i uzivaj..
I zapamti, opusteno i bez srkleta. user posted image

A 30.7.2010.

My Ovulation Chart

(odgovor članu miss Lotta)
Neposredna veza do poruke: 3030
27.9.2011 8:44:08   
kupina
miss Lotta dobro doslauser posted image znam da ces naci mnogo dobrih  savjetai imati podrsku od nasih dragih zenicauser posted image
znam da ste se tek uzeli,nije puno vremena proslo,ali ako imas te bolove u predjelu jajnkia,najbolje ti je javiti se lijecniku,jer ako je doslo do neke upalice,moze ona mozda i sama proci,.al ostavlja posljedice...stoga bolje je otici i to provjeriti..nije džabe ona poslovica:Bolje spriječiti,nego liječitiuser posted image
u svakom slucaju sretnouser posted image user posted image mozda ti je i ovaj ciklus bio dobitni,ako za 5 dana trebas dobiti ja navijam da ne dobijesuser posted image user posted image user posted image user posted image
(a nesto sam ovaj mjesec nafakaliuser posted image )

Neposredna veza do poruke: 3031
27.9.2011 13:07:18   
jakosretna
miss lotta ja sam isto kao i ti bila u neizvjesnosti i 9 mj sam se borila da zatrudnim ali nista,sve dok nisam trebala da dobijem sada prije 2 sedemice cekala sam menzes u nadi da nisam trudna i iskreno ocekivala sam ga znaci bila sam ubjedzena da nema nista jos uvijek ,ali sam pocela na dan zadnjeg menzesa mozda cak i prije da osjecam bol u stomak i jaki bol u jajnicima,takodje sam imala i bol i ledzima u kicmi ,jako sam umorna bila i iscrpljena nervozu nisam mogla da izdrzim koliko sam imala i na menzes mi je dosao kada sam vidjela razocarala sam se i pocela da placem ali ujtro kada sam ustala bilo je samo par kapi i to je sve i 2 testa i doktor su potvrdili moju trudnocu drage moje ja vam od user posted image zelim da docekate taj user posted image dan i svoje user posted image boce ito akb jednog dana user posted image

(odgovor članu kupina)
Neposredna veza do poruke: 3032
27.9.2011 13:25:41   
miss Lotta
hvala vam, ovo je forum sa sigurno najvise optimizma od svih koje sam citala, a to je ono sto nas drzi...pozdravi

Neposredna veza do poruke: 3033
27.9.2011 15:20:09   
jakosretna
miss lotta ali u svakom slucaju mozes da uradis test user posted image

Neposredna veza do poruke: 3034
27.9.2011 18:09:15   
JellKo
Evo i ja da se javim...
Prosle sedmice javljala sam se sa svojim sumnjama. Jos uvijek me stomak boli kao da cu dobiti, ali sada stvarno mislim da hocu. Trebala bih danas - sutra. Grudi su bile bolne pa sigurno proteklih desetak dana, ali danas su prestale da bole, i ja ocekujem svoju user posted image vrlo brzo. Ali nema veze, mnogo dana je pred nama... Samo mi je (opet) zao sto sam se toliko opteretila i provela mnogo vremena razmisljajuci o simptomima. Ali, kad je svaki mjesec tako razlicit. Ja npr. nikad nemam bolne grudi, a stomak me zaboli dan prije nego sto cu dobiti. Pokusacu da sljedecih mjeseci budem cool. Vama zelim mnogo srece i plusica user posted image .

Neposredna veza do poruke: 3035
27.9.2011 19:43:53   
kupina
nada postoji sve dok user posted image ne dođe,al ono praaavoouser posted image
navijam da tebi ne dođe,a ujutro bi ti mogla jedan testic uraditi,nije na odmetuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu JellKo)
Neposredna veza do poruke: 3036
28.9.2011 14:28:39   
jakosretna
drage moje evo da vam ja nesto kazem u sto sam se uvjerila nemoj te da se stresirate moram biti trudna moram,budite opustene u to sam sama sebe uvjerila da je tako i jos nesto da vam kazem vjerovale ili ne da JE sve bozije davanje uzmite nekada po noci kada se probudite dignite ruke Allahu da svakome da pa ivama unazad vremena sa ustanem u noci i dignem dragom Allahu ruke i place kada ga molim i drago Allah mi je ispunio moju zelju nisam dugo cekala...i nikad nemoj te da odete sa muzom u krevet da kazete moram da zatrudnim uvijek idite sa strascu i nemoj da odma ustajete i da se tusirate posle odnosa a noge obavezno drzite podignute u obliku svojece jer maternice sve nisu istog oblika,ipak treba da dodje do maternice da bi doslo do oplodnje.A ato se tice mjernje temperature vjeruj te da to nema nikakve veze sa trudnocom a i plodni dani ne postoje nego kad bog da tada ce i da bude moje sve prijateljice su user posted image u neplodnim danima zelim vam puno srece i sve najbolje i da mi sve budete akobogdauser posted image i da imate svoje user posted image ...i imate od mene veliku podrskuuser posted image

(odgovor članu kupina)
Neposredna veza do poruke: 3037
6.10.2011 10:06:19   
emina_22
treba mi jedan savjet,nisam se jos nikom obracala,redovno imam menzes ali mi je stomak sve veci i imam mucninu i vrtoglavicu ujutru...da li postoji mogucnost da sam trudna....

(odgovor članu dea)
Neposredna veza do poruke: 3038
6.10.2011 10:10:05   
chuci
Kupiš test za trudnoću i provjeriš. ili odeš na pregled ginekologu.

teoretski postoji mogućnost da dobiješ menzes (ili nešto što tebi izgleda kao menzes) a da si trudna.

a možda samo više jedeš u zadnje vrijeme pa ti raste stomak

mrvica 22.9.2009.
mravić 4.6.2012.
ako ih ne čujem... u zijanu su garant

(odgovor članu emina_22)
Neposredna veza do poruke: 3039
6.10.2011 11:27:18   
jakosretna
emina najbolje ti je da uradis tesst ili da cekas menzes zelim ti jednu malu user posted image

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 3040
7.10.2011 11:36:49   
Jovanamala
pozzz ja sam nova na forumu ali vas pratim vec duggoooo i sa svakom se suosjecam i istovremenom radujem kad ugleda svoj +  naime i meni kasni 4 dana uradila sam test  2 dana prije ocekivane i negativane je..opet u nedelju radim..drzite mi figeeeeuser posted image ljubac

(odgovor članu dea)
Neposredna veza do poruke: 3041
7.10.2011 11:42:36   
Jovanamala
jel neko  prisutan...user posted image

(odgovor članu Jovanamala)
Neposredna veza do poruke: 3042
7.10.2011 12:06:46   
mala87
jovana ja sam radila 33 dc i pokazalo mi je - a cini mi se 36 dc  sam dobila user posted image .......

sretnoooooooouser posted image user posted image

< Poruku je uredio mala87 -- 7.10.2011 12:07:18 >

“Nikad nećete dobiti želju, a da pritom niste dobili i moć da je ispunite. Ipak, možda ćete za njeno ostvarenje morati raditi.”

Neposredna veza do poruke: 3043
7.10.2011 12:21:27   
Jovanamala
Hvala puno...u nedelju radim testic ponovouser posted image Imala sam bolne jako bolne grudi..ali sad manje bole....tako da ne znam sta da mislim...zelim user posted image Jedino sto me cudi..od pms mi je ostala samo nervoza..sve ostalo nista..cak i grudi ne bole toliko....user posted image

(odgovor članu mala87)
Neposredna veza do poruke: 3044
7.10.2011 13:00:34   
lara 33
Jovanamala sretno

Najsretniji dan mog zivota 20. juni 2010

Neposredna veza do poruke: 3045
7.10.2011 13:36:54   
Jovanamala
Hvala punouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Moram da napisem jednu stvar....Nekad zimus...kasnilo mi 21 dan 3 testa uradim negativna ...Naravno odem doktoru....i kaze da ne vidi embrion jer je mali suvise...i posalje me kuci...ako ne dobijem za 7 dana da dodjem ponovo  naravno kroz par dana ja dobijem ...:) Onda posle toga opet 10 dana kasnilo ..medjutim..zadnja dva mjeseca je redovna...ciklusi po 28 dana...i sad mi kasni....4  dana ...uradila test dan prije ocekivane....i  negativanuser posted image opet u nedelju cu raditi...aBd bice moje prveuser posted image ...nadam seeeeeuser posted image

(odgovor članu lara 33)
Neposredna veza do poruke: 3046
7.10.2011 13:41:55   
Jovanamala
Moram da napisem....od simptoma sam imala jako bolne grudi...i stomak kao da ceuser posted image svaki cas doci....sad..me grudi manje bole..al presjeca povremeno u lijevom jajniku.....user posted image Bozeeee podari mi  user posted image  

Neposredna veza do poruke: 3047
7.10.2011 13:43:32   
chuci
nemoj raditi testove prije očekivane user posted image , bezveze ti samo šuhvu vežu jer uglavnom budu negativni. ja sam uradila 5 dana poslije očekivane vještice pa je druga crta bila tek blago vidljiva

mrvica 22.9.2009.
mravić 4.6.2012.

Neposredna veza do poruke: 3048
7.10.2011 13:46:36   
Jovanamala
Ja jedva cekam nedelju ..u subotu  cu kupit test...i u nedelju  uradit...nadam se da dotad nece stig glupauser posted image

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 3049
7.10.2011 13:49:02   
chuci
nadam se da neće biti lažna nada.
i mene je stomak bolio kao da ću dobiti nekoliko dana pa ništa
nadamse da ćeš ugledati svoj user posted image

mrvica 22.9.2009.
mravić 4.6.2012.

Neposredna veza do poruke: 3050
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  120 121 [122] 123 124   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  120 121 [122] 123 124   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *