|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  119 120 [121] 122 123   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: dali sam trudna ?
22.9.2011 18:58:23   
jakosretna
jelko jeli vama prva beba ili vec imate..

(odgovor članu jakosretna)
Neposredna veza do poruke: 3001
22.9.2011 19:57:12   
JellKo
Nemam bebu, nisam jos ni udata... ali lako cu za to ako bude bebica :)

Neposredna veza do poruke: 3002
23.9.2011 10:50:13   
jakosretna
drage moje mislila sam sinoc da cu da dobijem  i rastuzila sam se,jutros kada sam ustala jos uvijek nista nema a zadnja mi je bila 19.8  sta je sa mene dasli sam user posted image  ili...jos sam u neizvjesnosti a test ne zelim da radim jer me uvijek razocarauser posted image

(odgovor članu JellKo)
Neposredna veza do poruke: 3003
   RE: Da li sam trudna ?
23.9.2011 10:54:49   
vila_7
jakotuzna niko ti ne moze nista tacno odgovoriti jer bi nagadjali,mozes samo test uraditi

< Poruku je uredio malena27 RR -- 23.9.2011 20:58:32 >

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

Neposredna veza do poruke: 3004
23.9.2011 10:55:45   
AMELIC
Jakotužna,nemaš ti puno opcija,ili test ili čekanje i neizvjesnostuser posted image
Ja bi vala izabrala prvo,bolje sad se razočarat nego se nervirati još 3 danauser posted image
Sa srećom u svakom slučaju,da budeuser posted image

< Poruku je uredio malena27 RR -- 23.9.2011 20:56:34 >

Duša mamina uljepšala je naš život...14.03.12
Mala princeza,miris mamin 03.05.13
Veselo nema šta...:)

Neposredna veza do poruke: 3005
23.9.2011 10:58:24   
jakosretna
sacekati cu do sutra ako nedobijem znaci to je to user posted image user posted image

(odgovor članu AMELIC)
Neposredna veza do poruke: 3006
23.9.2011 18:54:20   
JellKo
Ja ne znam kud bih sa sobom... po citav dan se pipam po grudima, trcim u toalet, citam forume po netu user posted image .
Najvise me muci to sto simptomi M mene nikad ne muce, stomak me zaboli taj dan kad treba da dobijem... a sad- po citav dan osjecam onaj pritisak u dnu stomaka, ne bas po citav, al' vecinu, idem u wc i piskim po neku kap, ili osjecam da su mi gacice vlazne (oprostite), mislim da sam dobila, odem u wc i nista. Hmmmm. Grudi onako, malo napete, ali nista strasno. E sad, koliko sam citala, i cesto mokrenje se javlja tek kasnije. Pa mi nikako nije jasno, a dan ocekivane M mi je daleko. I gledala sam u kalendar, zadnja dva ciklusa su mi trajala po 26 dana.
Mrzim sebe kad se ovako opteretim... user posted image
Znam da je prerano, ali ja cu uraditi test u nedjelju ako mi ovako nastavi i ako ne dobijem.

Neposredna veza do poruke: 3007
23.9.2011 19:02:48   
Anoniman
ajoj mila moja... probaj da se malo opustiš. Ja sam sve te simptome imala ovaj mjesec ali test kaže da nema ništa i tako sam se razočarala i deprimirala užas. Probaj se opustiti, čitaj nešto, neka te ovjde na chat temama da ti malo misli odlutaju negdje drugo. Ajd bujrum kod nas na hanumu tamo ti je uvijek veselo... da se malo oraspoložiš!

Bit će aBd ne sikiraj se samo polako...mene je sinoć neka tuga uhvatila, pa dokle više, ali evo danas sam puno bolja!

veeeliki user posted image

(odgovor članu JellKo)
  Neposredna veza do poruke: 3008
23.9.2011 20:24:42   
jakosretna
drage moje ja sam dobila user posted image sta da radim 9 mijeseci svaki put se nadam i razocaram nemogui vise gubim volju za sve user posted image user posted image pomozite mi i recite sta da radim jeli moguce ako imam neke upalice ili baktrerije da to moze da sprecava trudnocuuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3009
23.9.2011 20:41:17   
Almaa
jakotuzna, za pocetak otiđi strucnjaku za sterilitet uradite pocetne nalaze i ti i tvoj partner tek tada ces znati na cemu si i koji je naredni korak, skupi hrabrost i snagu i kreni dalje, ovdje ima zenica koje se puuuno duze bore za svoju user posted image , ali ne odustaju, zelim ti puno srece i da sto prije ti se zelja ostvari.

< Poruku je uredio malena27 RR -- 23.9.2011 20:56:50 >

napravi svaki korak ovom istom strascu i pregazit ces more na tom hodocascu...

Neposredna veza do poruke: 3010
23.9.2011 21:22:58   
jakosretna
hvala aalma,jako puno mi je tesko sto je moja prva beba umrla i znam kako je biti mama i doziviti dijete svoje i da ga posle izgubis da ga nema vise a i sada nemogu da zatrudnim ipak ima lijepo vrmena hvala ti na savjetima user posted image

(odgovor članu Almaa)
Neposredna veza do poruke: 3011
23.9.2011 21:26:53   
malena27 RR
jakotuzna user posted image user posted image user posted image user posted image nadam se da ces uspjeti prevazici tako tezak gubitak i da ces uskoro vidjeti jedan plusic na testu...

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

Neposredna veza do poruke: 3012
24.9.2011 11:38:15   
jakosretna
hvala vam drage moje puno ija vama zelim sve najbolje i da imate svoje user posted image da budete sretna nadam se da cu ija jednoga dana dozivjeti da budem sretna kada rodim jedno maleno kojem cu svu srecu ovoga svijete da poklonimuser posted image

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 3013
26.9.2011 11:06:21   
jakosretna
drage moje rekla sam vam u petak da sam dobila i cekala sam 3 dana kad ja menzesa svega par kapi i zavrsi se nema vise uradila sam dva testa i na obdva je user posted image iuser posted image zelim vam svima sve najbolje i akobogda uskoro bebice da imate...

Neposredna veza do poruke: 3014
26.9.2011 11:10:45   
kupina
eee nek si uradila test,da znamo 100% user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
cestitam ti jos jednom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 3015
26.9.2011 11:28:47   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: jakotuzna

drage moje rekla sam vam u petak da sam dobila i cekala sam 3 dana kad ja menzesa svega par kapi i zavrsi se nema vise uradila sam dva testa i na obdva je user posted image iuser posted image zelim vam svima sve najbolje i akobogda uskoro bebice da imate...

cestitke od srca,user posted image uživaj u trudnociuser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 3016
26.9.2011 11:38:14   
jakosretna
hvala vam drage moje ljubim vas puno ija vama zelim od srca sve najbolje i akobogda da ivi ubrzo imate svoje bebiceuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3017
26.9.2011 11:40:12   
jakosretna
a ti kupinice gdje si pobjegla user posted image javi se

Neposredna veza do poruke: 3018
26.9.2011 11:52:17   
Almaa
jakotuzna, cestitam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

napravi svaki korak ovom istom strascu i pregazit ces more na tom hodocascu...

Neposredna veza do poruke: 3019
26.9.2011 12:19:26   
jakosretna
hvala alma puno user posted image

(odgovor članu Almaa)
Neposredna veza do poruke: 3020
26.9.2011 12:32:18   
vila_7
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   jakotuzna,odmah mijenjaj nick! user posted image

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

Neposredna veza do poruke: 3021
26.9.2011 12:37:50   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: marijanna

IZVORNA PORUKA: jakotuzna

cestitke od srca,user posted image uživaj u trudnociuser posted image user posted image

cestitam sve najboljeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 3022
26.9.2011 12:37:57   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: helena_7

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   jakotuzna,odmah mijenjaj nick! user posted image

uze mi rijec iz ustauser posted image

jakotuznatj JAKOSRETNAuser posted image , cestitam, da bude sve ok, i da docekas svoju bebicu u narucjuuser posted image

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 3023
26.9.2011 17:59:56   
jakosretna
hvala vam drage moje velika pusa za vas znacila mi je mnogo vasa podrska ija vama zelim sve najbolje i da imate user posted image svojeuser posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 3024
26.9.2011 19:21:14   
Sandrich
cestitke i od mene user posted image user posted image user posted image user posted image

Nas mali princ dosao na svijet 9.2.2012.
Carko broj dva nas obradovao 29.11.2013.

Neposredna veza do poruke: 3025
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  119 120 [121] 122 123   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  119 120 [121] 122 123   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *