|
RE: Ishrana bebe od (4,5) 6 do 12 m... 22.9.2011 12:53:14
|
|
|
|
selebriti
|
IZVORNA PORUKA: Gemelli pozdrav mamice, ovako, moje bebare imaju 4 mjeseca i 10 dana, juce sam u dm kupovala pelene, ad mlijeko za dohranu (dojim i dohranjujem) i usput kupim kasicu mrkvicu, ja sam njima dala da jedu i jako im se svidjela nisu pojeli bas puno po pola jedne male, mada nisu imali pojma o zavakanju i sl, vise cu kao cukice kad jezikom piju vodu... danas imali kakicu finu kao i uvijek, hehe mozda malo zuto narandjastu, jesam li uranila??? ili da im ovako pomalo dajem kasice da uce da jedu, jer ima par vrsta onih hippovih kasica sto idu od 4 mjeseca... jer samo dojenje ja vise fizicki ne mogu da podnesem, pocela sam i da radim, srecom radim kuci, jer kad doje ne prodje sat, sat i pol, gladni, kad dojim i dohranim, mirni 3, 4 sata, i fakat imam srece sto zele i siku i flasicu.. pa sad ne znam da li je bolje jedna kasica ili jedna flasica AD mlijeka... hvala unaprijed na kojem savjetu ps. kad jedem npr. grozdje, banane, ili neko drugo voce pocela sam da im dajem da malo liznu, et tek onako da osjete te neke okuse ... i zaboravila sam pitati za najvazniju dilemu, kad mi bebare malo stucaju isl, sveki insistira da im dam malo vode ili kamilice, cak insistira od rodnjenja, medjutim ja dam siku i prodje, ne znam, koliko sam citala sika je dovoljna i nisu imali problema pa nisam htjela da dajem, e sad jeli vrijeme da dobiju malo vode, caja i sl, hvala opet Ja znam jednu djevojku koja izdaja svoje mlijeko i daje blizancima, ... nije se žalila,.... Ostalo su ti već pisale, ... Mlijeko No1 do godinu dana! Ostalo mogu samo probat! Sretno...
|