Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Tiki, a joj, da znas da sam ja velika placka, pa bolje da ne govorim kako sam jedva procitala tvoj tekst, nego odmaraj tih noci kad nisi u bolnici da budes snaznija za to sto te ceka u bolnici, a i za maleno bice u pupi, mnogo vas ljubimo i da akobogda slavljenica bude van bolnice za svoj rodjendan, ziva i zdrava
Lady pa kako si me dozivljavala.e bem ti sto se izda sad me niko nece slusat pa kad skontas i jesmo djeca al ipak 24-25 godina je to meni super,svi me pitaju ciju djecu cuvam svjet kontam ja imam 18-19
mene su jednom zamjenili na moru sa sekom seka, malo krupnija veca od mene a mlada a ja sva neka sitna mrsava nigdje strija nigdje stomaka ma nista a djete pored mene od godine dana SEka malog cuvala on place a ona ce njemu , kao ono tipa sta mu je mama smiri ga da nije gladan a ona njoj iz topa nisam mu ja mama ja sam tetka Kad me zena vidi vice uh izvini , nisam znala da imas djete nista reko nista nije meni krivo al zato seki jest
Vecer.... Techerko draga i mene tvoj post rastuzi,ajd ti sad fino u krevet,naspavaj se,odmori ,Lanica ce vec za dan-dva zivnuti,glavno je da je u sigurnim rukama,mama je mama najbolji prijatelj...ZHahvali Bogu stro je imas...Nek nam Lanci brzo ozdravi... Hanady misa mu vise,zar i pored imunoglukana....nadfam se da je prolazno,jeste svi radili briseve grla,nesto sam zaboravila... Ja sam umorna i mene grlo prilicno steglo,a Antonio mi poceo kasljati,nije strasno ali razmisljam da mu ukljucim prospan
Vodim je jedino tamo gdje ce mi dati sobu poslije BB jer ce me muz zikirati Salim se... Vjeruj mi Chuci da ako je povedem, nit cu sta vidjeti niti popiti kafu...ovako imam za sebe bar ova 2 sata na BB...A nosim 2 kese stvari a jedno 5x toliko cu vratiti kuci
Em po kući radim em djecu liječimo...F je sada bez ture, al H ima 38.5 sad smo joj opet dalsy dali
Em mi sutra dolaze gosti na ručak njih 9 komada
Al nikako ne shavtam... recimo nisu bile zajedno od preključer...F noćila kod nane i tek smo joj jutros seku doveli oko 9 nani.
Ja došla po njih danas i dovedem h u predškolsko regularno a sa F sjedem na akfu da je čekam i skontam mala vruća Dođem kući izmjerim imama šta vidjeti Muž dovuče stariju u 7 kaže i ona ima turu, ja izmjerum stanje kao kod male
E stavrno il sam baksuz il je neki vrag...al sad suprug kaže...ženo ako ovako nastavi mi ćemo kod hodže završit
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima: Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi