Bebica11
|
IZVORNA PORUKA: Vodolija83 E Bebice,jesi vidjela,hihiihhiii Ma tako je nama sa ovom gradjom,gore sam uvijek nosila br.ili 2 br.manje,koliko sam sitnija u odnosu na donji dio tijela.Dobila sam malo i gore,al sad je to ok,prije je izgledalo premrsavo. za grijanje.Bas mi je drago da si sad mirna po tom pitanju Nema zime za Znam da si se umorila,al vrijedi,vidjeces uzivancije... A dir.im je inace fin covjek,ako je i dalje Nusret,al je u nekim svojim jadima,znam da ima i secer,bili smo u komsiluku dok smo stanovali kod sveki. Al rekla sam ja tebi da kad krenu,fino to oni odrade,bicete zadovolljni 100 % Mi ako se na proljece vratimo u onaj stan gdje smo prije zivjeli,a sveki i svekar presele u drugi aBd,moracemo uvoditi grijaje,pa smo isto mislili preko njih ici.Tamo u Aerodromskom nikad nije bilo grijanja,samo plin proveden pored zgrada,pa ko voli nek izvoli...Mi smo tamo lozili,pa ludnica,ucadi,a mal stan pa prevruce bude nekako... I ja sam vjeruj mogla nekad i kosulju 38 broj gore obuci, uska ramena, a dole minimalno 40 broj kad sam najmrsavija a sad zamisli kako izgledam doduse popunilo se i meni gore, grudi, nema vise mog uskog struka, sad bebi popunio pa nista sto sam imala na kopcanje ne moze, ni mantili ni jaknice, nista al i ja variram kilazom, lahko mi se i udebljati kad nisam trudna a i smrsati, tako da se ne brinem previse i javile su mi se prve strijice na stomi , i mama je imala a i tetka, srecom kod obje se povukle tako da ni traga nisu ostavile, tako se i ja nadam A jeste Nusret, sav je izgubljen nekako, al hvala Bogu rijesili smo hairli, a majstori su mu super stvarno a i ja sam sretna jer sad bebiju nece biti hladno, sve sam se brinula ovih dana, valjda instinkti proradili, cak mi se plakalo pri pomisli da ne bude dovoljno ugrijano
|