|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1259 1260 [1261] 1262 1263   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
29.9.2011 12:03:16   
Vodolija83
Minie,pozz ! E nek si se vala naspavala,znam da si juce govorila da si sva nekakva bezze.
Kod mene ce dan biti slican tvom.Ja sad tek pijem Ness jer sam se probudila gladna,pa prvo doruckovala,procaprkala malo po stanu,ukljucila i masinu naseg vesa, dok se bebi ves susi.Dio koji je juce opran je vec suh,pa i ja ubrzo krecem u akciju peglanja user posted image Ma ovaj bebi ves je cudo za peglati,em sve maleno,em mirise drugacije,jos samo da krsta manje bole,uzivalo bi se maximalno ...

Onda kad mm dodje s posla odosmo kod mojih,nisam otisla skoro 3 sedmice,uhhh,ne pamtim kad mi se desilo da tako dugo ne odem.

Nase maleno sunceto :))) 25.10.2011. 19h

(odgovor članu minie)
Neposredna veza do poruke: 31501
29.9.2011 12:05:15   
animagical
za grudnjake pitate, dobri su pamucni s pijace, ima  i dobrih iz fisa a nisu skupi, to lisca i folovi...ja nisam kupila...svako sat vremena je grudnjak mokar svejedno, sa i bez jastucica, pa ih treba puno, ne isplati se pet liscinih...samo obratite paznju da nema nista sto moze zuljati na dijelu grudi prema pazuhu...i kupite dva tri broja veci nego sada

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 31502
29.9.2011 12:10:42   
Vodolija83
E Bebice,jesi vidjela,hihiihhiii user posted image Ma tako je nama sa ovom gradjom,gore sam uvijek nosila br.ili 2 br.manje,koliko sam sitnija u odnosu na donji dio tijela.Dobila sam malo i gore,al sad je to ok,prije je izgledalo premrsavo.
user posted image user posted image user posted image za grijanje.Bas mi je drago da si sad mirna po tom pitanju user posted image Nema zime za user posted image user posted image Znam da si se umorila,al vrijedi,vidjeces uzivancije...
A dir.im je inace fin covjek,ako je i dalje Nusret,al je u nekim svojim jadima,znam da ima i secer,bili smo u komsiluku dok smo stanovali kod sveki. Al rekla sam ja tebi da kad krenu,fino to oni odrade,bicete zadovolljni 100 %
Mi ako se na proljece vratimo u onaj stan gdje smo prije zivjeli,a sveki i svekar presele u drugi aBd,moracemo uvoditi grijaje,pa smo isto mislili preko njih ici.Tamo u Aerodromskom nikad nije bilo grijanja,samo plin proveden pored zgrada,pa ko voli nek izvoli...Mi smo tamo lozili,pa ludnica,ucadi,a mal stan pa prevruce bude nekako...

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 31503
29.9.2011 12:14:12   
Arina
Gerbo....pa i po kilazama smi tu isto nekako metabolizam imamo....i moj ludjaski apetit se smirio....sad je normala...ja sam ostala trudna sa 68 i dobijala sam puno brze nego zadnji mjesec.....zadnji sam dobila oko 1,5kg....tako da smo do sad dobili nekih 8-9 kg otprilike....znaci 24. sedmica....ja mislim da je ok...i vecina toga ide u pupija i moje noge.....user posted image ....a kao sto kazes osjecam se ko i prije samo jos + stomo....pa sad vidjecemo dalje .....meni isto mlijeko pase i kad mi nadode uh....popila bi cjelu litru cini mi se.....hi hi hi....al neka....
Kod mene je i na meme otislo puno....joj satra se s njima...user posted image user posted image ....ne znam kolike ce tek biti kad se napune...ha ha ha ....koji je broj najveci tih grudnjakauser posted image .....valjda ce nam nesto pasati.....

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 31504
29.9.2011 12:15:26   
enči80
Poydrav veliki od mene i mojih bebica za sve trudnice a posebno za one xxl koje ce se nadam se prepoznatiuser posted image user posted image

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

(odgovor članu Vodolija83)
Neposredna veza do poruke: 31505
29.9.2011 12:18:01   
Vodolija83
IZVORNA PORUKA: enči80

Poydrav veliki od mene i mojih bebica za sve trudnice a posebno za one xxl koje ce se nadam se prepoznatiuser posted image user posted image

Pozdrav i za tebe Enci i tvoju djecicu,a posebno za malene cureee user posted image

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 31506
29.9.2011 12:18:31   
soraya
gerberko,
slobodno pij bezalkoholnu bavariu, ona je u trudnoci cak i pozeljna, dobra je za rad bubrega,protiv upala mokracnih kanala jer potice mokrenje pa se tako organizam cisti, a cula sam i od iskushih mama koje nisu imale dovoljno mlijeka za dojenje bebica da su pile bavariu i mlijeko je naviralo ko ludo :))) Zato ako vam se pije piva navalite na bezalkoholnu. i ja je popijem s vremena na vrijeme, puna je hranjivih tvari.

a sto se tice grudnjaka, nemojte davati neke velike pare za to, ne isplati se. imate na svakoj pijaci kupiti za 5 km, mada sam cula da su bolje potkosulje za dojenje, vise se iskoriste jer ponekad je grudnjak sam po sebi neudoban nakon poroda pa se nosi samo potkosulja, a njih imate u svakoj Alma ras prodavnici ili pogledajte u Fisu u Vitezu kome nije daleko.

Neposredna veza do poruke: 31507
29.9.2011 12:25:36   
Sensia
a cula sam i od iskushih mama koje nisu imale dovoljno mlijeka za dojenje bebica da su pile bavariu i mlijeko je naviralo ko ludo :))) Zato ako vam se pije piva navalite na bezalkoholnu. i ja je popijem s vremena na vrijeme, puna je hranjivih tvari.

Hehehe na ovo se babica na posljednjim vjezbama smijala, kao i za pricu za baklave, pa se zene ubijaju agdom i hmeljom user posted image

Gerbo ti pij bezalkoholnu ona je dobra za bubrege pogotovo ako je mlaka.....i ako ti smiga al dojenje ne nadolazi od toga.....

Za grudnjake se slazem, bolje kupiti 5 komada na pijaci nego jedan u chiccu od 60 KM user posted image  samo ja imam problem sa velicinom. kod mene su sike na istom nivou 75b kao i prije trudnoce pa sam mislila da kupim broj-dva vece.....al gdje god dodjem korpa D user posted image user posted image user posted image  pa ako neko zna gdje ima nekih manjih velicina hvala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu soraya)
Neposredna veza do poruke: 31508
29.9.2011 12:25:40   
pauza
Vodolijo i Medi, hvala vam za info.... malo cu prosnjuhati po pijaci i ovim radnjicama...:-)

(odgovor članu soraya)
Neposredna veza do poruke: 31509
29.9.2011 12:29:09   
gerberka
IZVORNA PORUKA: Sensia

[
Gerbo ti pij bezalkoholnu ona je dobra za bubrege pogotovo ako je mlaka.....i ako ti smiga al dojenje ne nadolazi od toga.....

odakle to? to je nesto provjereno da ne nadolazi?

ma to ja u 20 dana popijem bezalkoholnu, dr mi rekao da je hmelj iz nje jako zdravo..znam da rijec pivva para uši, ali o% alkohola je u njoj..ah nikad cula ovo za dojenje..bas provjerim user posted image   mozda ne nadolazi od prave pive ...

< Poruku je uredio gerberka -- 29.9.2011 12:30:30 >

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 31510
29.9.2011 12:33:44   
sanela.asja
Eh da cestitam Star i ovdjeuser posted image user posted image
Meni danas terminuser posted image user posted image user posted image
Grebo legendo samo udri po pivi i ja samuser posted image user posted image i kod mene je neko bezalkoholno bilouser posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image
user posted image user posted image za sveeeeee

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 31511
29.9.2011 12:39:17   
babilon
hej zenice, mene tako baca, da mi je zaspati uh uh :D

za grudnjake, defintiivno pijaca, ja kupila sebi 2 po 5KM, stavrno su super, pamucni, bas ih sinoc oprala i eno HIn se sushe.. Jos cu u alma ras uzeti te potkosulje i eto ga... sve sam spremila za sebe osim papuca za bolnicu i bademantila..

sutra mi je mission impossible, trebala bih gospodju srediti is ve ostalo, a zivi bili pa vidjeli na koju ce to sharu dole ispasti ahhahah, ko trava ravno nece biti, kad krenem cik cak, ima nema ima nema ;)))))

za vikend cemo sobicu skroz srediti pa cu vam uslikati da vidite ;)

vodolija zeno da te hoce ta ledja popustiti, ja znam kako je meni, iance imam problema s ledjiam ali hB u trudnoci ni 1 me nisu zaboljela, inace moram ici na terapije i sta sve ne... ali znam koji je rahatluk kad ne boli,c uvam fige da prodje ;) i da barem za to Divi fuli hihi

Minie draga, ti samo 1 dan iza mene ;))))

Istina postoji! Izmisljati se moze samo laz.

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 31512
29.9.2011 12:46:10   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: Vodolija83

E Bebice,jesi vidjela,hihiihhiii user posted image Ma tako je nama sa ovom gradjom,gore sam uvijek nosila br.ili 2 br.manje,koliko sam sitnija u odnosu na donji dio tijela.Dobila sam malo i gore,al sad je to ok,prije je izgledalo premrsavo.
user posted image user posted image user posted image za grijanje.Bas mi je drago da si sad mirna po tom pitanju user posted image Nema zime za user posted image user posted image Znam da si se umorila,al vrijedi,vidjeces uzivancije...
A dir.im je inace fin covjek,ako je i dalje Nusret,al je u nekim svojim jadima,znam da ima i secer,bili smo u komsiluku dok smo stanovali kod sveki. Al rekla sam ja tebi da kad krenu,fino to oni odrade,bicete zadovolljni 100 %
Mi ako se na proljece vratimo u onaj stan gdje smo prije zivjeli,a sveki i svekar presele u drugi aBd,moracemo uvoditi grijaje,pa smo isto mislili preko njih ici.Tamo u Aerodromskom nikad nije bilo grijanja,samo plin proveden pored zgrada,pa ko voli nek izvoli...Mi smo tamo lozili,pa ludnica,ucadi,a mal stan pa prevruce bude nekako...

I ja sam vjeruj mogla nekad i kosulju 38 broj gore obuci, uska ramena, a dole minimalno 40 brojuser posted image kad sam najmrsavija a sad zamisli kako izgledamuser posted image

doduse popunilo se i meni gore, grudi, nema vise mog uskog struka, sad bebi popunio pa nista sto sam imala na kopcanje ne moze, ni mantili ni jaknice, nista al i ja variram kilazom, lahko mi se i udebljati kad nisam trudna a i smrsati, tako da se ne brinem previse

i javile su mi se prve strijice na stomiuser posted image , i mama je imala a i tetka, srecom kod obje se povukle tako da ni traga nisu ostavile, tako se i ja nadamuser posted image

A jeste Nusret, sav je izgubljen nekako, al hvala Bogu rijesili smo hairli, a majstori su mu super stvarno a i ja sam sretna jer sad bebiju nece biti hladno, sve sam se brinula ovih dana, valjda instinkti proradili, cak mi se plakalo pri pomisli da ne bude dovoljno ugrijanouser posted image

Neposredna veza do poruke: 31513
29.9.2011 12:46:58   
Vodolija83
E Sensia,nisam se sjetila da ti kazem kad ti je tm isao u Graz da ti kupi bar 1 ovaj u C&A,pravo,pravo je fin,a ima velicina,tu smo mi negdje,hihihiiuser posted image
Meni je seka kupilla za broj veci ,a inace i ja nosim 75 B.Ovaj mi je sad malo velik,al se nadam da ce bar malo nadoci ove moje mini,mini...user posted image
Ja cu pogledati na Ciglanama cim stignem,pa ako naletim na brojeve za nas,javim ti.
Meni su fine i one potkosulje u Alma Ras,moracu bar 1 uzeti,iako mi je i mama rekla i 1 od sebe user posted image Nekako ce mi cini mi se biti prakticnija,bar za nocna dojenja aBd.

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 31514
29.9.2011 12:52:15   
Bebica11
Star cestitam na bebici, da ti bude hairli momcina, i da bude slusao majku i babu i radost srca vaseg,aminuser posted image

ostale, koje ste napunile sedmice u ova 2 dana i mjesece cestitamuser posted image koliko sam upratila arina je 24, ne mogu stici sve popamtitiuser posted image

gerbo to je mala pisuljica cim se ne da vidjetiuser posted image ,lopuzica malauser posted image

a to za pivu, nemoj pretjerati jer je kaloricnauser posted image a isto imas kila kao i ja u tim sedmicamauser posted image , dobro je da si uspjela uhvatiti sad tempo dobivanja, neces puno aBd ni dobivati, nek si samo zdravo i da se mozes kretati, to je bitnouser posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 31515
29.9.2011 12:54:45   
Vodolija83
Bebice ja sam gore nosila uglavnom br.36,a dole 38-40,a sad mi ni trudnicke hlace i suknja koji su br.44,ne mogu,jer su se bokovi haos rasirili.Vec mjesecima mi zjape u ormaru,a obukla ih po par puta,a suknju samo jednom (spakovacu ja njih za narednu trudnocu aBd,nek stoje)
Ja jos nemam strijica na pupi,al imam malo na lijevoj mini siki user posted image i na lijevoj butini sa unutrasnje strane.Al s obzirom kako mi je tanka i osjetljiva koza,ja sam mislila da cu dosad kao zebra sva biti user posted image
Drago mi je da se super zavrsilo oko grijanja user posted image   A znam kako se priblizava dolazak user posted image sve vise razmisljamo o tome hoce li im biti toplo i ugodno.Mene strah za puhanje kroz stolariju,jer je totalno losa,a i kad pada kisa malo mi curi na klupice od prozora,pa sam zato krevetic prebacila na kontra stranu,da ne bude direkt ispod prozora i sad se mi patimo da se naviknemo spavati na drugoj strani,jer je nas krevet prebacen.Mi navikli da spavamo ledja o ledja (jer ja spavam uvijek na lijevom boku a mm na desnom),a sad jedno drugom licem okrenuti...Al sve ce se nekako izdrzati za user posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 31516
29.9.2011 13:00:40   
Vodolija83
Hej Babilonko,vidi vise sa tom svojom seficom i idi odmaraj zeno ...Dala si max.od sebe.
Jesi uzimala i grudnjake na Ciglanama? Ja kontala gore pogledati.
A iskreno,juce smo skoro cijeli deep freez potrosili,mm to naveliko,jer brzo upija,al nije me nista popustilo,pa samo molim Boga da bar malo popusti do poroda,valja mi se "rascaperiti" u onaj polozaj na porodu.I ja se nadam se da ce Divi jednom nesto fuliti ...Ja sam isto imala problema prije trudnoce,ali vise sa vratnim dijelom,a ponekad i krstima,pa i sa venama...i sve me to zaobislo,vene mi se nikad nisu upalile,al zato sad krsta sve nadoknadila...
Ocekujemo slike sobiceeee user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 31517
29.9.2011 13:06:59   
babilon

Hej Babilonko,vidi vise sa tom svojom seficom i idi odmaraj zeno ...Dala si max.od sebe.
Jesi uzimala i grudnjake na Ciglanama? Ja kontala gore pogledati.
A iskreno,juce smo skoro cijeli deep freez potrosili,mm to naveliko,jer brzo upija,al nije me nista popustilo,pa samo molim Boga da bar malo popusti do poroda,valja mi se "rascaperiti" u onaj polozaj na porodu.I ja se nadam se da ce Divi jednom nesto fuliti ...Ja sam isto imala problema prije trudnoce,ali vise sa vratnim dijelom,a ponekad i krstima,pa i sa venama...i sve me to zaobislo,vene mi se nikad nisu upalile,al zato sad krsta sve nadoknadila...
Ocekujemo slike sobiceeee user posted image user posted image user posted image

slijedece sedmice ce se sve rijesiti za posao ;))) a i nije mi tesko raditi jernemam nikakvih poteskoca, osim evo sad da lupim glavom od sto i zaspim hahahah...
Vidis kako je trudnoca divno stanje, sve sto te prije boil popusti... nevjerovatno :D
a sto se tice tih kila, uh ja sam mrsavica bila samo takva 58kg, udebljala se na 65 i bilo mi bas taman, udam se i kilu pokilu dogurala dok 75kg uzas... i taman da krenem na dijetu i fitness zatrudnim ;))) ali eto seca, u trudnoci sam samo 5,5kg se udebljala, i sto kaze Divi, planiraj jos cca 1kg da ces dobiti kao super ;))))
Sva mi moja lijepa odjeca stoji cista ispeglana i slozean u ormaru a ja je samo gledam jer su mi sve majice do pupka hahahahah sise i stomak obuzmu veci diomaterijala i eto ti ga.. ;))) ali vraticu se ja na svoje ;)
Grudnjake uzela na ciglanama 2kom, stvarno su super ja se pravo iznenadila, pamucni, turski, glat, lijep ma xtra.. Jedan imam iz inostranstva, i jos cu uzeti optkusulje, vidjecu te od alma ras... i ja kontam navecer fino u njoj spavati a preko grudi uvijek mogu fino obaviti jednu pelenu pamucnu i eto ga.. .samo da bude sve s hajrom oko dojenja D:

Neposredna veza do poruke: 31518
29.9.2011 13:16:37   
Vodolija83
Hehehe...i tebi Babilon znaci pravo brak godi ,kao i meni,samo kile slazemo user posted image
Al eto sreca,pa u trudnoci nisi puno nabacila user posted image

Nije mi Divi nista rekao,samo kad sam se vagala,pogleda u vagu i govori : "Jel to 3 kg vise nego prosli put?" A ja ono tiho...jeste...On samo mahnu glavom i nasmija se. E sad vidjecemo kolko ce se jos zalijepiti u 9-om,neko kaze dobije tad pravo puno,neko oko 1 kg.

A ima li brojeva tih grudnjaka?Meni treba manji user posted image

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 31519
29.9.2011 13:23:06   
babilon

Hehehe...i tebi Babilon znaci pravo brak godi ,kao i meni,samo kile slazemo user posted image
Al eto sreca,pa u trudnoci nisi puno nabacila user posted image

Nije mi Divi nista rekao,samo kad sam se vagala,pogleda u vagu i govori : "Jel to 3 kg vise nego prosli put?" A ja ono tiho...jeste...On samo mahnu glavom i nasmija se. E sad vidjecemo kolko ce se jos zalijepiti u 9-om,neko kaze dobije tad pravo puno,neko oko 1 kg.

A ima li brojeva tih grudnjaka?Meni treba manji user posted image

hahaha joj Divi je lud majke mi ;)), ja sam na zadnju kontorlu otisla ubijedjena da sam se udebljala samo tako, iako na odjeci nisam nista osjetila... i ja stanem na vagu kad ono 0,5kg se udebljala sam u 4 sdemice, kad ustade cojvek sa stoilce, ma daj da vidim kaze hahah anije mogao vjerovati pa kad me krenu hvaliti svaka cast, samo tako jedna ste od rijetkih bal bla.. a ja ovamo kontam eee moj Divi a ja s viskom startala hahahaha ovo zbog bebija majke mi se nisam udebljala vise a da nisam trudna ko zna ;))) iako iskreno nisam nesto puno ni imala apetita navjise mi se vode trazilo?!?...
a za grudnjake, imas od 70 pa do 90 velicina :D pa vala ces upasti u jedan od tih broejva pa makar ;))

jedino mi je smijesno mm visok 2m ja 1,67 ja ko mali tenkic a on mrsav hahaha, nakon ramazana i onda operacija, nikako da mi se covjek vrati u sirinu ;))) pa ja ko mali ovcar pored njega ;)) user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 31520
29.9.2011 13:27:47   
Vodolija83
Ma Divi je legenda,kako zna napasti,tako i pohvaliti.Bas ce mi faliti nekako...
Al ti si zeno super sa tom kilazom user posted image

I super za grudnjake,meni treba 75-80.Znaci naci ce se user posted image
Sto se tice visine ja sam 169,a mm cini mi se 178,al tu je to negdje...i oboje smo se zabucili otkako sam ja trudna,kao da je i on user posted image
Pitamo se na koga ce bebito liciti,a onda kazemo,guze nema da mu fali,na koga god bude user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 31521
29.9.2011 13:36:03   
babilon
Hahahah dobri ste ;:D mm je jdeino imao iste simptome kao i ja, boli me glava i njega boli glava, zabole me ledja on ne moze da ustane.. muka mu kad i meni itd.. iako je on to pola izmisljao, ali slatko mi je hihi :D

jesi skontala u cemu ces bebicu iznijeti.. zaboravila sam nseto, je li nesto bilo od onih stvarcica sto si postavila??

Neposredna veza do poruke: 31522
29.9.2011 13:37:06   
zanzibarka
Vidim jutros najvise o kilogramima, ah i mene, cuj jutros, a ono pola 2 :)) hahah...bas pukla!
Ja sam dobila +18kg, ali zato sto sam bila bas prava mrsavica, sad imam 65kg a visoka oko 169, muzic se isto udebljao, a doktorica kaze, glava ista ko u babija hehe, na zadnjem pregledu kaze doktroica za 3 sedmice 5kg, ne smijem vise ni gram, ali ja bas ne mogu nikako da se kontrolisem, probudim se 2-3 puta po noci gladna da ne mogu da spavam, i moram ustat da jedem, sta mogu:(

Naša princeza, naše malo sunce došlo je na ovaj svijet 27.10. Hvala Uzvišenom na najljepšoj blagodati!!!

Neposredna veza do poruke: 31523
29.9.2011 13:40:18   
Bebica11
vodolija, i ja i mm smo ista kategorija, cak je i on trudan malo(zezam ga ja) samo je niza trudnoca koji mjesec od meneuser posted image , on je 190cm a ja 172cm, eh jedino u mene dr vec na uzv vidi da dijete "ne lici na mene"user posted image , kaze prosli put "lijepa ti je curica, al nije na tebe, ti imas okruglo lice a ona duguljasto", pa kako ja to pricam okolo svi vele "ne moze vala biti lijepa a da nije na tebe"user posted image , al eto nek je ona meni ziva i zdrava a ja imam osjecaj da ce biti plavusica isto kao moja zaova i lici ce na muzevu familiju, u mene su svi crniuser posted image

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 31524
29.9.2011 13:49:12   
minie
Vodolijo moja draga ja se bas, ali bas fino naspavala i pravo sam raspolozena, svasta sam od jutros uradila, cak cu poslije i neku piticu praviti mm-u, ali naravno od kupovnih jufki user posted image

E ja cu izgleda imati bas problema vezanih za grudnjak, meni su inace velike, a sad pogotovo, mislim da sam po kg samo u njima dobila. Meni ce sigurno trebati neki broj 100, ako postojiuser posted image . Ja gledala neke u Bingu, fino izgledaju, ali ni naviriti ne mogu. A koliko su te potkosulje u Alma Rasu?

Babilonko samo jedan dan, ako budes u Vojnoj, mozda budemo u istoj sobi. Nadam se da ce bebaci htjeti izaci na vrijeme, da nece biti u pupama duze od 20-tak dana. Koliko ovaj moj bebac gura, ponekad pomislim da ce kroz moju kozu proci nogica ili rukica user posted image

Joj ja sam sa strijama katastrofa, stomo mi je ispucao, a svaki dan se dva puta mazala, ali sreca nisu one debele odvratne strije, nego su tanke i onako roze, nadam se da ce proci. A i butine su mi isto ispucale, ali valjda ce se vratiti. Samo mi cudo kako ove moje dvije nisu, ja sam mislila da ce one najvise. A sto se kila tice, ja prije par dana je bilo +14, i nadam se da nece biti jos vise od 2 kg, ali sutra nam stizu moje omiljene bobe iz Njemacke, poslao svekar po jednom komsiji. Ako mi one ne dohakaju, nista nece user posted image i sto je najgore pakovanje po 800 gr, a sigruno je poslao bar 2-3 kese.

Eh da sta bi sa kaficom, ima li je i gdje ce biti? 

Mamino sunce, maza, zivot i sreca...
R 17.10.2011.

Neposredna veza do poruke: 31525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1259 1260 [1261] 1262 1263   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1259 1260 [1261] 1262 1263   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *