|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 1 - 2 godine
28.9.2011 16:07:41   
gvendolina
jao tekja super info user posted image i bravo za zubiceuser posted image
i ja sam mislila A da odvedem u petak aBd,nadam se da ce i nas primiti odma.Kod njega se pojavile naslage na jedinicama,a to je pocetak karijesa bocice user posted image moramo pod hitno ici nadam se da cemo i imati neke koristiuser posted image user posted image

mala izvini o kakvom premazivanju govoris molim te,je li to nesto za zastitu zubica iliuser posted image

PS tekja hvala za infouser posted image ...samo moram da kazem da ga ranije kod mene nije bilo ,ovo mi je sad neko podmetnuouser posted image

Ajdin 30.04.2009.
Afan 15.04.2014.
mamini zivoti

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 826
28.9.2011 16:14:10   
Malenaoduvijek
gvendolina

jeste za zastitu zubica, fluor...neko to preporucuje, neko kaze da ne valja.

ja sam odlucila da nama valjauser posted image jer koga god znam da je premazao zubi su mu ok.
a kod mog L.su isto jedinice stradale, izlizale se od zeljeza kada je pio i kada smo isli na stomatologiju rekli su nam da se ti prednji zubi ne popravljaju jer ispadaju samo ako su bas bas stradali onda se nesto radi odnosno pravi mjesto.

a tekja mozda je i ova dr Aida ona je onako pici pici, a napucana sva i mladja je.sva preplanula.

e sutra nema skole jeeeee user posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu gvendolina)
Neposredna veza do poruke: 827
28.9.2011 16:26:38   
Lady26
Odoh zene, pa pa user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 828
28.9.2011 16:27:07   
gvendolina
mala hvala tiuser posted image

i ja bi rado da nam urade to premazivanje,da li moze pomoci u slucaju kao sto je nas da se sprijeci dalji razvoj karijesauser posted image I mogu li nam to uraditi na stomatologiji ili negdje drugo ,kako to ideuser posted image Moze li jos malo info o tome molim te,bas me zanimauser posted image

tekja od koliko sati primaju pacijente na stomatologijiuser posted image

< Poruku je uredio gvendolina -- 28.9.2011 16:28:03 >

Ajdin 30.04.2009.
Afan 15.04.2014.
mamini zivoti

Neposredna veza do poruke: 829
28.9.2011 17:16:41   
Malenaoduvijek
moze se raditi na stomatologiji, barem mi cekamo petice pa cemo ici da premazujemo.

koliko sam ja shvatila i znam to je da zubi ojacaju i da se zastite ali da li moze pomoci kada su zubi vec naceti, eto ti vec ne znam.
najbolje je da njih pitas kada odes user posted image

(odgovor članu gvendolina)
Neposredna veza do poruke: 830
28.9.2011 17:23:11   
nanika
Mala1994 ja vodim svoju curicu na stomatologiju kod dr.medihe. jako su joj slabi zubici i da je nisam vodila nebi imala nijedan. Vodim je od druge godine a sada joj je pet. ja sam zadovoljna njihovim pristupom djeci. Primaju pacijente ujutro od 8h

Curica 2006
Dečko 2009

Neposredna veza do poruke: 831
28.9.2011 17:32:19   
Malenaoduvijek
hvala ti nanika ali nisam ja pitala nego gvendolina, ja sam svoje vec vodila i znam proceduru

user posted image

(odgovor članu nanika)
Neposredna veza do poruke: 832
28.9.2011 17:54:11   
gvendolina
ja sam,ja sam pitalauser posted image
hvala vam na odgovorimauser posted image

Ajdin 30.04.2009.
Afan 15.04.2014.
mamini zivoti

Neposredna veza do poruke: 833
28.9.2011 18:01:23   
nanika
user posted image user posted image ma ja sam ti moja mala 1994 prolupala, ne zamjeriuser posted image user posted image . hajde nije bitnouser posted image

Curica 2006
Dečko 2009

Neposredna veza do poruke: 834
28.9.2011 18:06:37   
Malenaoduvijek
nanika svaka informacija je dobro dosla user posted image

(odgovor članu nanika)
Neposredna veza do poruke: 835
28.9.2011 19:29:18   
Bambi09
Dobro vece generacijo...

felix kako je Anelko???

tiki kako je Lana???

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

Neposredna veza do poruke: 836
28.9.2011 19:31:58   
teacher75
ja sam vise poludjela,radila sam popodne i mama mi javlja da je pojela supu pilecu, ja presretna kad kasnije odmah sve povratila i jos dobila opet visoku temperaturu 39.8user posted image user posted image user posted image pa su joj dali voltaren, stavili obloge od sirceta i krompira na noge, sada spava, nema temperaturu. kazu da je povratila malo i slajma i da je uzasno izgledala tada, i one se bile prepaleuser posted image user posted image user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 837
28.9.2011 19:44:20   
Anoniman
teacher mozda bi bolje da je u bolnici ostalauser posted image znam da to zvuci strasno al nemoj se ljutiti , samo nako kazem jer znam da bi nas ostavili odma  joj bas mi je zao .......
Prije bi ozdravila bas mi je zao sto se pati dusa dragauser posted image
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu teacher75)
  Neposredna veza do poruke: 838
28.9.2011 19:48:21   
teacher75
IZVORNA PORUKA: felix

teacher mozda bi bolje da je u bolnici ostalauser posted image znam da to zvuci strasno al nemoj se ljutiti , samo nako kazem jer znam da bi nas ostavili odma  joj bas mi je zao .......

ne vjerujem da bi prije ozdravila, jer i ovdje ima svu potrebnu njegu a kad pomislim na uslove gore, bakterije i mrsu, jeza me hvata. jos ja sada trudna kako bih lezala gore, pokupila bih sve moguce viruse i bakterije. kad smo zadnji put lezale u bolnici zbog pretraga izasle smo obje bolesne odozgo a otisle zdraveuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 839
28.9.2011 19:56:56   
Anoniman
znam mila al znam da bi je jedna infuzija vratila u zivot
ja vam od srca zelim brzo ozdravljenje mrvica mala user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 840
28.9.2011 20:02:32   
vila_7
IZVORNA PORUKA: teacher75

ja sam vise poludjela,radila sam popodne i mama mi javlja da je pojela supu pilecu, ja presretna kad kasnije odmah sve povratila i jos dobila opet visoku temperaturu 39.8user posted image user posted image user posted image pa su joj dali voltaren, stavili obloge od sirceta i krompira na noge, sada spava, nema temperaturu. kazu da je povratila malo i slajma i da je uzasno izgledala tada, i one se bile prepaleuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image grozno,ne mogu ni zamisliti kako ti je! Al eto aBd da sto prije prodje!

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

Neposredna veza do poruke: 841
28.9.2011 20:03:17   
Anoniman
Tiki, a bas mi je zao zbog Lanci, a ni tebi nije lako, a mila znam sta si napisala za posao ali ko ih sisa idi na bolovanje,opet ti znas najboljeuser posted image

felix, a Anelko, pa kako to mis pada stalno, nabavi mu kaciguuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 842
28.9.2011 20:53:46   
dafri
teacher žao mi je cure, ja bih uzela bolovanje, šta te briga za direktoricom
valjda će sutra početi djelovati injekcije,želim vam mirnu noć
felix hb pa sve dobro prođe
tekja bravo za druga i zubićeuser posted image

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 843
28.9.2011 20:58:20   
teacher75
sutra ionako ne radim zbog:
http://www.sarajevo-x.com/bih/sarajevo/clanak/110928148
a valjda ce u petak biti malo bolja, pa eto vikenda. samo se nadam da necemo ove subote odmah nadoknadjivatiuser posted image

(odgovor članu dafri)
Neposredna veza do poruke: 844
28.9.2011 20:58:46   
Hanady RR
uh i ja jedva čekam d apočnu djelovati inekcije...pa valjda bi ko treća tura antibiotika i ustrašanja treća mogla već donijeti bolje stanjeuser posted image
baš mi žao stavrno...user posted image

nego teacher i aj danas pomislih možd abi ko bolnica bila rješenje bolje, al kako ti sad lijepo ovo sve popisa, mrsa, virusi, trudnoća itd...uh najećih se...smao d ado bolnice ne dođeuser posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu dafri)
Neposredna veza do poruke: 845
28.9.2011 20:58:49   
bebacha
Tiki ja mislim da ce ona od sutra vec biti bolje i da ce temp otic.
ja mislim da je vama bolje kod kuce.u bolnici se vise kljuka sto potrebnim sto nepotrebnim lijekovimauser posted image user posted image user posted image a kod kuce imate mogucnost i prirodnog licenja i vise mogucnosti da kombinujete hranu.a i za njenu psihu je bolje kad ste vec tu a o tebi da ne govorim.

vidim na forumu se opet kuha ccccc

ovi moji se malo otimaju,malo ljube i grle,a Ajla samo govodi "mamu objasni mu"user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da mu objasnim kako nesto nesmije,nemozeuser posted image

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu dafri)
Neposredna veza do poruke: 846
28.9.2011 21:06:06   
Malenaoduvijek

IZVORNA PORUKA: teacher75

IZVORNA PORUKA: felix

ne vjerujem da bi prije ozdravila, jer i ovdje ima svu potrebnu njegu a kad pomislim na uslove gore, bakterije i mrsu, jeza me hvata. jos ja sada trudna kako bih lezala gore, pokupila bih sve moguce viruse i bakterije. kad smo zadnji put lezale u bolnici zbog pretraga izasle smo obje bolesne odozgo a otisle zdraveuser posted image

neka vas kuci, ti ne bi lezala nego bi sjedila jer gore nema kreveta za mame nego se otimas za dvije do tri stolice da se mozes pruziti. a uvijek se dijete moze voditi gore na terapije i da bude na "vodjenju" kao moj Luka a da bude kuci.
sutra ce ona vec biti bolje aBd, a bolje da izbacuje taj slajm nego da je muci iako to izgleda strasno kad povraca ali eto...

Neposredna veza do poruke: 847
28.9.2011 21:08:49   
Malenaoduvijek

IZVORNA PORUKA: bebacha

meni je ovo postalo vise zamorno majke mi user posted image ljudi dodju na forum da lijece neke komplekse i da ispravljaju krive drine, a Bgm i da lijece svoje licne frustracije,

nego bebacha napravi li mama pekmez

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 848
28.9.2011 21:09:16   
Honey3
bebacha moja E neku noc igra se sa starijom i ova velika je gnjavi,ljubi ova govori neeemoj,neeemoj kad se okrenu meni kaze "mama reci joj"user posted image ja sam se tako ismijala,valjda cula kad se ovo dvoje sta zadirkuju pa se meni obracajuuser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 849
28.9.2011 21:13:02   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: MALA1994

IZVORNA PORUKA: bebacha

meni je ovo postalo vise zamorno majke mi user posted image ljudi dodju na forum da lijece neke komplekse i da ispravljaju krive drine, a Bgm i da lijece svoje licne frustracije,

nego bebacha napravi li mama pekmez

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mala pa zato pomozi u izlječenjuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vako ko jauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 850
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Odlazak na more bez roditelja
DM

Kada su vaša djeca prvi put, bez vas(sa nekim članom uže familije) išli na more?

prije 7. godine (68%)

sa 7 godina (7%)

kada su bili tinejdžeri (25%)

Broj svih glasova: 72

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *