|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 1 - 2 godine
28.9.2011 12:07:59   
teacher75
IZVORNA PORUKA: helena_7

uzas ....kreteni user posted image user posted image user posted image

sreca pa imam mamu kojoj mogu bez razmisljanja ostaviti lanu jer zna s njom cak i bolje od mene, pogotovo sto se tice hranjenja, nadam se da ce je uspjeti popodne natjerati da nesto pojede. a i lana je strasno voliuser posted image

< Poruku je uredio teacher75 -- 28.9.2011 12:08:19 >

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 776
28.9.2011 12:21:43   
Nedi
IZVORNA PORUKA: teacher75

IZVORNA PORUKA: Nedi

E hebemu miša sve nešto dječici našoj user posted image user posted image user posted image

felix sretno nadam se da nije strašno kako izgeldauser posted image

tičerko da li je lana počela izbacivati šlajm ( kad povrati bude li šlajma, ili u kakici ako jadnica i kakki kako ne jede nista dušica malena)

Ostale bebiceuser posted image user posted image user posted image

ona skoro nikako ne kaslje niti hropti tako da ne znam ni ima li slajma, prekjuce i juce je malo povracala al to je sve bila voda, jer jedino to i unosi u organizam, a nije ni kakila 2 dana- nema sta pokakitiuser posted image

Koliko znam, upala puća je šlajm koji se spustio i upalio se, tako je bar kod nas bilo. Šlajm mora izbaciti nekako, na nos (za šta je mala još), kroz stolicu ili povraćanjem. N je imao upalu pluća sa 2,2 god joj kad se sjetim :-((( jadničak kako smo ga samo lupkali da to izađe.
A vezano i za obloge od masti - nama je pomoglo ali zbog straha od temperature navijala sam mobitel da zvoni svakih sat vremena i provjeravala turu jer covjek je umoram i san za čas prevari ovako bar znam da ce mi alarm zvoniti

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 777
28.9.2011 12:27:13   
vila_7
teacher pa bar nesto-super kad je mozes mami ostaviti-odmah ti lakse bude,pogotovo jer je toliko voli...

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 778
28.9.2011 12:37:33   
teacher75

teacher pa bar nesto-super kad je mozes mami ostaviti-odmah ti lakse bude,pogotovo jer je toliko voli...

evo mama je uspjela zaigrati da pojede citavo kinder jaje, bravo za mameuser posted image nadam se da ce kasnije i supu pojesti. imala je maloprije temperaturu 38.5 pa sam joj dala paracetamol. odoh se spremati za posao, cujemo se vecerasuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 779
28.9.2011 12:39:21   
mala86
heloooo

mi se vratili iz setnjice user posted image ,mm me zeznuo zestoko,ustvari njegova firma,trebala ovjerit knjizice,nesto nije uredu,morat cu i sutra klapnut na drugi dio grada user posted image

felik misa mu javi se odmah kad se vratis user posted image

nikola sretan 2.rodjendan sve najbolje ti zelimo

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 780
28.9.2011 12:46:30   
Honey3
danuser posted image
teacher ljubimo malenu ljepoticu i bravo za mamu i kinder jaje,nije puno ali uhar,polako,jaje po jajeuser posted image
asmiras i mi smo bili malke prehladjeni ali sve proslo ok bez dr.nadam se da ce i kod vas prehlada brzo prociuser posted image felix javi kad stignete,ljubimo deckicauser posted image ljubimo i ostalu rajuuser posted image a da Nikoli sretna rodjendanuser posted image
mi smo malko setali,fino doruckovali i jos malo na spavanjeuser posted image da vas pitam jedu li vasa djeca svjeze povrce,mojoj E sve odgovara,hajd salata i mrkva ali hoce krompir(njeg joj branim),pojede svjezu papriku ko od sale,karfiol dusauser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

Neposredna veza do poruke: 781
28.9.2011 12:51:52   
mamabb
IZVORNA PORUKA: zaha

danuser posted image
teacher ljubimo malenu ljepoticu i bravo za mamu i kinder jaje,nije puno ali uhar,polako,jaje po jajeuser posted image
asmiras i mi smo bili malke prehladjeni ali sve proslo ok bez dr.nadam se da ce i kod vas prehlada brzo prociuser posted image felix javi kad stignete,ljubimo deckicauser posted image ljubimo i ostalu rajuuser posted image a da Nikoli sretna rodjendanuser posted image
mi smo malko setali,fino doruckovali i jos malo na spavanjeuser posted image da vas pitam jedu li vasa djeca svjeze povrce,mojoj E sve odgovara,hajd salata i mrkva ali hoce krompir(njeg joj branim),pojede svjezu papriku ko od sale,karfiol dusauser posted image

Pa super, nek jede, moja jede sveži kupus ko mahnita i krastavce, nekad je voljela i mrkvu, a sad neće.

04.12.2008.

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 782
28.9.2011 12:55:08   
vila_7
super sto vole povrce...a sad da vas pitam moja poludi za kiselim domacim krastavicam - pa joj ja samo nedjeljom za dorucak dam 1 kolutic,jer kontam da nije kiselina bas zdrava!? user posted image
I jucer je kod sveki htjela salatu od svejzeg kupusa ali je imalo i sirce pa sam samo malkice dala misleci da ce joj se zgaditi a ona hoce jos!
Da li davati uopce ili izbjegavati?

(odgovor članu mamabb)
Neposredna veza do poruke: 783
28.9.2011 13:02:33   
mamabb

super sto vole povrce...a sad da vas pitam moja poludi za kiselim domacim krastavicam - pa joj ja samo nedjeljom za dorucak dam 1 kolutic,jer kontam da nije kiselina bas zdrava!? user posted image
I jucer je kod sveki htjela salatu od svejzeg kupusa ali je imalo i sirce pa sam samo malkice dala misleci da ce joj se zgaditi a ona hoce jos!

Ja salatu od kupusa, a i ostale koje od svežeg povrća pravim, zakiselim limunovim sokom i ona jede nosmalno.

04.12.2008.

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 784
28.9.2011 13:06:07   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: mamabb

Ja salatu od kupusa, a i ostale koje od svežeg povrća pravim, zakiselim limunovim sokom i ona jede nosmalno.

osto...djeci koristim minimalno ili nikako sireće ako ga mogu iubjeći...
kada pravim zimnicu krastavce radim na način da umjeto 2 fildžana esencije stavim 1 na 5 litara vode čime njima povećam mogućnost porpadanja al mi to pojedemo a djeci smanjih i ograničim unos kada ima te kisleline.
nekako logikom sam išla i skontala da prekomjerno unošenje neće digurno ostaviti pozitivnog traga pa sma ga maksimalno ogranilčila..
inače sve sezonske salate i kupus salatu svježu limunskim sokom i maslinovim uljem pravimuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu mamabb)
Neposredna veza do poruke: 785
28.9.2011 13:29:34   
Ella_H
Felix zao mi Anelka nebrini
bit ce sve ok vidjet cesuser posted image .
Mirkice mene uvijek zadivi tekjino misljenje
pametna zena i merhametli i zamisli
uopste se ne tracamo i lizemo preko ppuser posted image .
A je dobar momak mrvicu anemican ali popravit cemo i to.
Kisele krastavce jako voli ja mu dam kad hoce,
kisele salate itd i ja sam ih jela i mislim da sam ok jos uvijek.
Sto se tice svadjanja na RR nemislim traciti dobra djela
bez veze tako da uvijek izbjegnem nekim cudom te teme.

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 786
28.9.2011 14:00:16   
Lady26
Propade mi 3dnevni boravak na Vlasicuuuuuuuuuuu user posted image user posted image user posted image buaaaaaaaa buaaaaaa....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Ella_H)
Neposredna veza do poruke: 787
28.9.2011 14:03:13   
vila_7
lady jel to na onaj ticket.ba ili nesto drugo?

A to za salatu ma ne bih ni ja nimalo al mi jedemo a ona trazi i zasad je uspijevam zavarati pa dam komadic ili nimalo. Mislim,kako sakriti od djeteta rucak user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 788
28.9.2011 14:04:33   
Lady26
Ma jok, seminar..poslovnoooooo...al ne mogu zbog Lane, hocel je neko 3 dana iduce sedmice user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 789
28.9.2011 14:04:52   
Dalil@
IZVORNA PORUKA: Lady26

Propade mi 3dnevni boravak na Vlasicuuuuuuuuuuu user posted image user posted image user posted image buaaaaaaaa buaaaaaa....

Sto?

Evo ima na tiketu povoljno nocenje sa doruckom u Pahuljici user posted image

I. 01/2008
F. 04/2010

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 790
28.9.2011 14:05:59   
Honey3

Ma jok, seminar..poslovnoooooo...al ne mogu zbog Lane, hocel je neko 3 dana iduce sedmice user posted image user posted image
ma hocu ja,kad je bal nek je maskembaluser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 791
28.9.2011 14:07:03   
Honey3
IZVORNA PORUKA: Dalil@

Sto?

Evo ima na tiketu povoljno nocenje sa doruckom u Pahuljici user posted image

ih da vidite kao mi imamo povoljnu logu na Vlasicu,pricat cu vam o tome u sezoniuser posted image

(odgovor članu Dalil@)
Neposredna veza do poruke: 792
28.9.2011 14:08:38   
Lady26

IZVORNA PORUKA: zaha

ma hocu ja,kad je bal nek je maskembaluser posted image

Prije bi bio cirkus nego maskembal user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 793
28.9.2011 14:09:52   
Dalil@
MM-ov dajdza ima vikendicu gore i dosta puta smo mogli otici ali mi mrskorodi, nikad se nakaniti..user posted image A vjerujem da se gore moze pravo uzivati s djecom, bilo ljeti ili zimi..

I. 01/2008
F. 04/2010

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 794
28.9.2011 14:20:16   
Malenaoduvijek

koliko lana sada ima kila? ova moja juce imala 11,5 a sad ce jos vise smrsatiuser posted image vec vidim da sve visi na njoj. jos je krvna slika pokazala i anemijuuser posted image

11....jutros se vagala sama... 11 moja ti....

al je mladja 2 mjeseca i niza od ove moje dugonjeuser posted image

imam ja jednog starijeg od njih dvije dosta a imam 12 kg a ja se Bgm ne sekiram dok je zdrav, a kono i ti ssss Lanica ko zuca.

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

Neposredna veza do poruke: 795
28.9.2011 14:21:47   
Lady26
user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 796
28.9.2011 14:24:39   
vila_7
zaha pricaj nam sad.....mi smo odlucili definitivno ove zime bar 3 dana otici! Oboje volimo skijati i svake godine smo na Vlašiću al nikad ne nocimo,a ove godine cemo i zbog Eve-pa dok jedno cuva drugo skija! Uh jedva cekam!

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 797
28.9.2011 14:28:29   
Honey3
posalji ti meni prva pp,posto ja nesto ne mogu pa cu ti reci da ne reklamiram,mi bili prosle zime,milina a bas povoljnouser posted image

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 798
28.9.2011 14:32:01   
bebacha
A moja s 3,5 godine ima 13kguser posted image user posted image user posted image pa se zalite opet

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 799
28.9.2011 14:33:52   
koka i po
moj S.jos uvjek stoji na 20 kg.....mjesecima.....

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 800
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Jaslice ili teta čuvalica
пеперутка16

Da li biste radije upisale dijete u jaslice ili angažovale tetu čuvalicu?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *