maja78 RR
|
Prenos postova IZVORNA PORUKA: Đenifer Približava nam se u oktobru 2.Rođendan našem paši, pa se nećkamo kako i gdje.?!! U slučaju da bude lijepo vrijeme ,a prognoziraju ,najvjerovatnije da će to biti vikendica uz roštilj sa prijateljima sa djecom istog ili sl,uzrasta. Sobzirom da ću ja biti u 9.mjesecu trudnoće, a termin mi je u novembru, neću se moći previše angažovati oko posluživanja,serviranja i sl, pa ćemo to prepustiti nanama- servisu, neka malo letaju.Ako ne bude lijepo vrijeme, najbolje su igraone, ali fakat su preskupe!!!! Za njegov prvi rođendan smo slavili u Bambiju na Grbavici, igranona je super, prostor za roditelje, ali jedva su čekali da se isparimo, pošto smo zadnji bili, doslovno ti broje minute, to mi je baš užas, a samo jedna teta koja je nadgledala i vlasnik koji je slikao, znači nikakva uslugu haman ti ne nude. Zanima me sa kojim igraonama ste bili ama baš zadovoljni,da su solidne cijene do cca 10 djece.i eventualno malo fleksibilnije sa ostankom duže.Vidim ovu novu igraonu Kockicu na Šipu,fleskibilni su i do 3 sata, ali ona nema nekog sadržaja, više kao soba sa puno igračaka, bez tobogana, trampolinica, puzalica i sl . I na kraju gdje ste uzimali torte?!!! Ja sam za prvi rođendan naručila privatno što jedna žena pravi, ali ona nema oblika , već klasične ili u obliku broja što mi je sad bezzz, ali okus boli glava. Naš paša je stigao 13.10.2009.g., a kad malo zahladi dolazi nam pašinica, jedva te čekamo!! __________________________________________________________________________ IZVORNA PORUKA: teacher75 IZVORNA PORUKA: Đenifer Približava nam se u oktobru 2.Rođendan našem paši, pa se nećkamo kako i gdje.?!! U slučaju da bude lijepo vrijeme ,a prognoziraju ,najvjerovatnije da će to biti vikendica uz roštilj sa prijateljima sa djecom istog ili sl,uzrasta. Sobzirom da ću ja biti u 9.mjesecu trudnoće, a termin mi je u novembru, neću se moći previše angažovati oko posluživanja,serviranja i sl, pa ćemo to prepustiti nanama- servisu, neka malo letaju.Ako ne bude lijepo vrijeme, najbolje su igraone, ali fakat su preskupe!!!! Za njegov prvi rođendan smo slavili u Bambiju na Grbavici, igranona je super, prostor za roditelje, ali jedva su čekali da se isparimo, pošto smo zadnji bili, doslovno ti broje minute, to mi je baš užas, a samo jedna teta koja je nadgledala i vlasnik koji je slikao, znači nikakva uslugu haman ti ne nude. Zanima me sa kojim igraonama ste bili ama baš zadovoljni,da su solidne cijene do cca 10 djece.i eventualno malo fleksibilnije sa ostankom duže.Vidim ovu novu igraonu Kockicu na Šipu,fleskibilni su i do 3 sata, ali ona nema nekog sadržaja, više kao soba sa puno igračaka, bez tobogana, trampolinica, puzalica i sl . I na kraju gdje ste uzimali torte?!!! Ja sam za prvi rođendan naručila privatno što jedna žena pravi, ali ona nema oblika , već klasične ili u obliku broja što mi je sad bezzz, ali okus boli glava. Naš paša je stigao 13.10.2009.g., a kad malo zahladi dolazi nam pašinica, jedva te čekamo!! __________________________________________________________________________ mi smo 1. rodjendan proslavili u igraoni crtic u hrasnom koja je pristupacna u odnosu na ostale igraone u okolini ali ni tamo nema trampolina i slicnih drangulija, vise je na fol te igraone na sipu, sto je nama odgovaralo tada buduci da je u pitanju bio 1.rodjendan i uglavnom su gosti bili lanini vrsnjaci- bebice. 2,rodjendan planiramo u bambiju na grbavici. carobni svijet je super al su skupi, inace bi radije tamo. mi smo tortu za prvi rodjendan narucili od nase forumasice (ukucaj na FB "elmini") i bila je super, vjerovatno cemo i ove godine, ona pravi bas divne djecije torte od fondanta a i preukusne su IZVORNA PORUKA: teacher75 meni bambi u importanu nije los, ako hocete promjenu, sad su ga prosirili IZVORNA PORUKA: veeseelaa Đenifer a što se nećeš moći angažirati? pa bolje ti je da si pokretna pred porod To sa roštiljem mi je super ideja IZVORNA PORUKA: Đenifer IZVORNA PORUKA: teacher75 IZVORNA PORUKA: Đenifer Približava nam se u oktobru 2.Rođendan našem paši, pa se nećkamo kako i gdje.?!! U slučaju da bude lijepo vrijeme ,a prognoziraju ,najvjerovatnije da će to biti vikendica uz roštilj sa prijateljima sa djecom istog ili sl,uzrasta. Sobzirom da ću ja biti u 9.mjesecu trudnoće, a termin mi je u novembru, neću se moći previše angažovati oko posluživanja,serviranja i sl, pa ćemo to prepustiti nanama- servisu, neka malo letaju.Ako ne bude lijepo vrijeme, najbolje su igraone, ali fakat su preskupe!!!! Za njegov prvi rođendan smo slavili u Bambiju na Grbavici, igranona je super, prostor za roditelje, ali jedva su čekali da se isparimo, pošto smo zadnji bili, doslovno ti broje minute, to mi je baš užas, a samo jedna teta koja je nadgledala i vlasnik koji je slikao, znači nikakva uslugu haman ti ne nude. Zanima me sa kojim igraonama ste bili ama baš zadovoljni,da su solidne cijene do cca 10 djece.i eventualno malo fleksibilnije sa ostankom duže.Vidim ovu novu igraonu Kockicu na Šipu,fleskibilni su i do 3 sata, ali ona nema nekog sadržaja, više kao soba sa puno igračaka, bez tobogana, trampolinica, puzalica i sl . I na kraju gdje ste uzimali torte?!!! Ja sam za prvi rođendan naručila privatno što jedna žena pravi, ali ona nema oblika , već klasične ili u obliku broja što mi je sad bezzz, ali okus boli glava. Naš paša je stigao 13.10.2009.g., a kad malo zahladi dolazi nam pašinica, jedva te čekamo!! __________________________________________________________________________ mi smo 1. rodjendan proslavili u igraoni crtic u hrasnom koja je pristupacna u odnosu na ostale igraone u okolini ali ni tamo nema trampolina i slicnih drangulija, vise je na fol te igraone na sipu, sto je nama odgovaralo tada buduci da je u pitanju bio 1.rodjendan i uglavnom su gosti bili lanini vrsnjaci- bebice. 2,rodjendan planiramo u bambiju na grbavici. carobni svijet je super al su skupi, inace bi radije tamo. mi smo tortu za prvi rodjendan narucili od nase forumasice (ukucaj na FB "elmini") i bila je super, vjerovatno cemo i ove godine, ona pravi bas divne djecije torte od fondanta a i preukusne su Hvala ti na odgovoru, znam da se i vama bliži rođendan, pa smo u istim dilemama .... Na našem 1. rođendanu su bila djeca od mog jednogodišnjaka pa do djece do 6-7 god. Igraona Bambi je super po sadržaju za sve uzraste, ali nije bilo teta da se malo zabave sa djecom kao što je bilo rečeno, animatora, balona ili natpisa da je rođendan ,da ne kažem klovna,a na kraju je bila samo jedna, koja je nadgledala , rezala tortu, slikala, poslužila na sto i to je to i vlasnik koji je slikao, i gledao na sat , i stalno nam govorio, nema te više vremena, hajte brzo tortu, ovo-ono i to mi je bilo bezzzz.,a i iskrerno mislim da je 2 sata nedovoljno da se bilo šta organizuje, pogotovo sva djeca sa roditeljima ne dođu u isto vrijeme, neko uvijek kasni.