Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Jutro drage moje Ja biha tako rado dosla u Nedjelju,ali ne mogu,visa sila,jbg... Nadam se da ce se zenice javiti...
Ja sam grozna,grlo me toliko boli da vise haman ne mogu pricati.Sreca,to me ne sprijecava da tipkam... Najbitnije je da je moje pile mnogo bolje,a i ja cu se izboriti. Muze me je prije posla naoruzao vitaminima,vockicama,ruckom i tbleticama tako da smo mirni. Bambi kako si mi ti? Kako su bolesna djecica,Felix,MalenaA,Megi,Leona,Koko... Mama 2009 Lady sabura mila moja,znas kako kazu,faza je,proci ce... Mi kasnimo s fazama ocito,jos nema bacanja i nekad se mozemo super dogovoriti ali nekad pocne plakati ako nesto nije po njegovom.Ja pustim da malo otplace,ignorisem ga i on brzo zaboravi i sta je htio,i svi zadovoljni. Bravo za vagu i kilice Tekja za Vedinu izjavu Ma pametnice su to nase male Ja Amanu kazem da je bas sega mala,kad provali nesto i onda on meni iz cista mira kaze da je mama sega maja i pocne se smijati .Bitno je da je veselo.... Duseee Mala 1994,Tajra,ma sve zenice ,da ne nabrajam
mi dosli s boce dusa moja jest plakao cim stupimo na vrata boln. place vice nece dija aneja nece iko ..... I kad je davala place jeca vice makooooo bojiiiiii -majko boli sav se trese uh mene dusa moja boli ..... Imamo jos dvije hb nema vise ...stavila oblogicu sad lezi .... Amani nedaj se . Bambi kako si ti danas. Koko kako je I ? Lady , kakva vam bi noc? Megi zao mi je smizle Hanady misa mu ,vise i vama topli zagrljaj . Mala,86 mala1994 pozdrav i vama . Malena sretno danas kod dokt
Jednom je zaplakala, ja krenula da je pokrijem a ona u plac nemoj me mama dirati i ustade, uzela je u narucje i zaspala je brzo...vratila je u krevet i spavala jutros do iza 7
ajd super . Moj anel kad bi zaspo gladan da ne jede taj bi se budio u neka doba i trazio peko dobro ga poznam . jer ako guza malo jede kad podje lec budi me oko neka doba i vice umiljato mama daj peka mama daj majo ...mama daj malo ulizuje se....
zene osim majcine dusice koji caj bih jos mogla dati curi sad mi mama rece da je i jutros povratila mozda da joj malo mlijeko izbacim inace je ok, nema temp, nista samo povratila sinoc i eto jutros
mentu i sipak je dobar kod povracanja i proljeva. izbaci joj mlijeko, mi smo izbacili npr jucer cokolino i mlijecne kasice i nije nikako povracala. bas smo pazili. jela je vecinom suhe stvari i pila caj
Lejla 18-09-2006 Emana 29-01-2010 Moja dva pileta dosadna:)
Prosla u autu, a rado bih, da je vidim konacno i uzivo "neobicna" mi je....ali pozitivno, tamna koza, kosica i jos cickava , preslatka Jesi sigurna da je tvoja
Hej evo padobranca ,,,ja neznam sta da radim,,,Emana mi stalno hoce da jede i uvijek nesto trazi,,a nedaj Boze gledati u nekog da nesta jede,,,odma se potuc al dati je komadic ,,,
Hej evo padobranca ,,,ja neznam sta da radim,,,Emana mi stalno hoce da jede i uvijek nesto trazi,,a nedaj Boze gledati u nekog da nesta jede,,,odma se potuc al dati je komadic ,,,
Samo govori hvala Bogu na tome....
Pa izgubljena sam iskrena da budem,,,jedna nece da jede nista a ova druga otima ljudima iz ruku,,de budi pametan,,,,uglavnom jednoj govorim zvaci a drugoj nema vise nista ,,ponekad se zbinim pa ih suprotno nagradim kaznom
ja sam bila cickava do 11 godine, tad sam pocela trenirati plivanje i izgleda da je hlor ucinio svoje, jer mi se i kod sestre ispravila kosa a jedino je bratu i tati i dalje cickava:) jedan prijatelj sa djevojkom sreo mm, i pita ga ta djevojka kako ti je dijete ovako tamno i cickavo hahaha:)
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.