Lady26
|
Jutro i od mene, pijem 2 kafu, jedva gledam... Legnem rano, legnem kasno isti klinac....umornaaaaaaaaaaaa sammmmmmmmmm.....i pospana... Ali zato stanem na vagu i Mama - hB da je curica bolje, valjda ce brzo i izaci aBd...ne odgovaras na sms...nema veze Leona, jel dobro M? Malena zao mi je sto se patite, odvedi je doktoru Bambiiiiiiiiiii kako si mi ti? Pusa Kono....sta da ti kazem, fkt ovo vise nije moje dijete , ako je pucnem onda poslije bjezi od mene, ne da joj pridjem i sl , a ne mogu joj dokazati da ne smije niti je pustiti....juce mi je vristala hoce baki (tek dosli kuci s posla), ja kazem ne moze idemo kuci, usli u hodnik ona se izvija, ja je lijepo spustim i tako se valjala 15min, ja se rasprmila....pitam hocu li ti skinuti cipele, kaze nemoj kinuti nita , i ja nastavim po svom, za 2min place kini mi pipijee Koko, kasu djecaci? Jelena, draga kako si ti, kako je L, za Anu vidim da je sve ok hB Tajraaaaaaaaaaaa Dadada, Felix, NoJa, Mya, Amani, bebacha, MAla86, Marijanna, Asmirass, Mirkica, Meri, Dafri, Tekja i Dadooooo, Ella-H, Sahara i sveeeeeeeeeee ostaleeeeeeeee, jesam li koga zaboravila