|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1228 1229 [1230] 1231 1232   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
22.9.2011 21:54:51   
Bebica11
ne gledam s vjerske strane gerbouser posted image

ja sam velim meni to nije slatkouser posted image no hard feelingsuser posted image

isto npr sto mi mozda neki sir smrdi ili sluser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 30726
22.9.2011 22:00:49   
mamina princeza
gerbo nemo da se navuces na pivu:) sala maala :)
ma ako ne skodi a ne znam da bi moglo skoditi popij :)

bezalkoholna je ne smeta ni vjeri ni bebi ja mislim. ja sam poslije poroda ima problema s mokrenjem i bubrezima i jedna od preporuka bila je i piva bezalkoholna al topla. onako topla vala je bila bas .... al sam se navikla pa sam ih pila pr dana onako pofino hihihi. Doktor mi je rekao da ne smeta dojnjeu a patronazna da cak utice povoljno na nadolazak mlijeka. Ja nsima primjetila neke promjene na bebi al nazalost nije bilo dovoljno da pomogne za bubrege.

Sad mi se ne pije :) al mis e zato piej cola , fnta svasta netso gazirano iz dana u dan sve vise nekad popoijem cisto da mi prodje zelja al urjetko jer me strah da mi jos i to ne nasteti i ovako sam sva nekakva ....

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 30727
22.9.2011 22:02:02   
gerberka
meni se neki dan jeo kiseli kupus i jedva sam ga našla u konzumu..a ne bih smjela zbog visokog tlaka..eto popila sam pola čaše bezalkoholne pive i ne mogu više user posted image jednostavno mi došlo...

a može se, slučajno me rodica nazvala da joj posudim gradimir za tepihe i ja joj tako spomenem...kaze isto joj se desavalo i dr je rekao da kupi bezalkoholnu, jer su ostali sastojci zdravi, pomazu izmokravanju, pa taman da protjeram ove bakterije ako ih ima user posted image

alkohol se ne smije iz razloga sto bebama nije dovoljno razvijena jetra te tesko probavi alkohol, pa beba po par dana bude pijana...al eto neke žene i piju i puše

dosta o mojoj bezalkoholnoj pivi, idem da vas čitam

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 30728
22.9.2011 22:04:01   
gerberka
IZVORNA PORUKA: mamina princeza

gerbo nemo da se navuces na pivu:) sala maala :)
ma ako ne skodi a ne znam da bi moglo skoditi popij :)

bezalkoholna je ne smeta ni vjeri ni bebi ja mislim. ja sam poslije poroda ima problema s mokrenjem i bubrezima i jedna od preporuka bila je i piva bezalkoholna al topla. onako topla vala je bila bas .... al sam se navikla pa sam ih pila pr dana onako pofino hihihi. Doktor mi je rekao da ne smeta dojnjeu a patronazna da cak utice povoljno na nadolazak mlijeka. Ja nsima primjetila neke promjene na bebi al nazalost nije bilo dovoljno da pomogne za bubrege.

Sad mi se ne pije :) al mis e zato piej cola , fnta svasta netso gazirano iz dana u dan sve vise nekad popoijem cisto da mi prodje zelja al urjetko jer me strah da mi jos i to ne nasteti i ovako sam sva nekakva ....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image išćejfila sam, popila pola čaše user posted image ej, sjelo mi ko blenti šamarčina

pomalo i ti mila sa fantom, al ispuni sebi želje i željiceuser posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio gerberka -- 22.9.2011 22:05:25 >

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)

(odgovor članu mamina princeza)
Neposredna veza do poruke: 30729
22.9.2011 22:06:04   
Anoniman
grebo kako si mi inace bez pive user posted image user posted image da te pitam . Jel sve o.k kako bebic jel poceo vise lupkatiuser posted image pratim te da znas u masiuser posted image i jedva cekam abd da cujem nasa greba rodila abd user posted image . Kad dodje vrijeme i vakat ....

(odgovor članu gerberka)
  Neposredna veza do poruke: 30730
22.9.2011 22:07:18   
gerberka
i da, danas sam brala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
imali smo potpuni odnos, sve prošlo ok user posted image

nisam pitala dr smijem li user posted image vec cu samo da prijavim ako me pita user posted image

sva sam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 30731
22.9.2011 22:10:54   
plava72
veče ženice user posted image

i ja bi htjela malo da se upoznam sa trudnjačama ako me primate user posted image
grebo zar smo samo nas dvije od trudilica ovdje ...kako si ti..dokle si dogurala user posted image

Ako si usamljen kad si sam u lošem si društvu..

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 30732
22.9.2011 22:11:35   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: plava72

i ja bi htjela malo da se upoznam sa trudnjačama ako me primate user posted image
grebo zar smo samo nas dvije od trudilica ovdje ...kako si ti..dokle si dogurala user posted image

bujrumuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu plava72)
Neposredna veza do poruke: 30733
22.9.2011 22:12:06   
gerberka
IZVORNA PORUKA: felix

grebo kako si mi inace bez pive user posted image user posted image da te pitam . Jel sve o.k kako bebic jel poceo vise lupkatiuser posted image pratim te da znas u masiuser posted image i jedva cekam abd da cujem nasa greba rodila abd user posted image . Kad dodje vrijeme i vakat ....

user posted image user posted image user posted image baš si me obradovala...ja sve mislim niko ne misli na mene user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image hvala ti na željama i podršci user posted image user posted image user posted image user posted image lupka, hvala Bogu, stalno je osjetim user posted image

kako si ti? šta je novo kod tebe? user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 30734
22.9.2011 22:14:21   
gerberka

ma plaaavaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jesi živa, šta imaaaaa user posted image user posted image user posted image dobrodošla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja sam ti mila više u čekaonici, jer ću se uvijek osjećati kao trudilica...tamo su moje omiljene cure, tamo ih bodrim user posted image

< Poruku je uredio gerberka -- 22.9.2011 22:16:11 >

(odgovor članu plava72)
Neposredna veza do poruke: 30735
22.9.2011 22:15:41   
plava72
hvala bebice user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 30736
22.9.2011 22:16:42   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: gerberka

IZVORNA PORUKA: felix

user posted image user posted image user posted image baš si me obradovala...ja sve mislim niko ne misli na mene user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image hvala ti na željama i podršci user posted image user posted image user posted image user posted image lupka, hvala Bogu, stalno je osjetim user posted image

kako si ti? šta je novo kod tebe? user posted image
nista bili oboje prehladjeni al dobro je anel na bocama jer ima upalu krajnika al sad je bolje hb kako je bilo cekamo jos briseve da budu gotovi .
Ja malo virnem jer nema nikog na pdf bebe da mahalam user posted image user posted image user posted image pa malo ovdje uletim jer tebe poznam user posted image user posted image pa reko odoh malo da  vidim sta ima kod nje .
Hb da ste dobrouser posted image user posted image user posted image samo neka lupka mamu ja koga ce nego mamuuser posted image user posted image
Naravno da mislim , i mislicu abd na vas .....
pusa da neidem OT.

(odgovor članu gerberka)
  Neposredna veza do poruke: 30737
22.9.2011 22:18:24   
gerberka
anel je med, medeni user posted image nedajte se user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dođi u čekaonicu, tamo su derneci trudilica, trudnica i mama user posted image

i hvala ti user posted image

< Poruku je uredio gerberka -- 22.9.2011 22:19:19 >

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 30738
22.9.2011 22:19:21   
plava72
user posted image user posted image user posted image user posted image ...jesam, živa sam i hb sve je po školski do sadauser posted image

(odgovor članu plava72)
Neposredna veza do poruke: 30739
22.9.2011 22:20:04   
gerberka

user posted image user posted image user posted image user posted image ...jesam, živa sam i hb sve je po školski do sadauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dječak ili djevojčica? user posted image

(odgovor članu plava72)
Neposredna veza do poruke: 30740
22.9.2011 22:21:09   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: gerberka

anel je med, medeni user posted image nedajte se user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dođi u čekaonicu, tamo su derneci trudilica, trudnica i mama user posted image

i hvala ti user posted image

eh jos samo trebam jos otic user posted image user posted image user posted image ionak nema dje me nemauser posted image user posted image hvala mila hvala na pozivu

(odgovor članu gerberka)
  Neposredna veza do poruke: 30741
22.9.2011 22:25:52   
plava72
ovaj put je user posted image user posted image user posted image user posted image  a i ja se još uvijek osjećam kao trudilica...heheh pogotovo ujutro kad se probudim pa se fino protegnem pa mi tek onda dođe
u glavu da sam trudnauser posted image user posted image user posted image   pa odmah ruku na stomu da vidim je li jo tu user posted image

< Poruku je uredio plava72 -- 22.9.2011 22:27:30 >

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 30742
22.9.2011 22:26:29   
gerberka
odoh vam ja...
počinje mi serija user posted image

pusa  user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 30743
22.9.2011 22:27:29   
gerberka

ovaj put je user posted image user posted image user posted image user posted image  a i ja se još uvijek osjećam kao trudilica...heheh pogotovo ujutro kad se probudim pa se fino protegnem pa mi tek onda dođe
u glavu da sam trudnauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitam mamice, pomilki pupu za mene, cuvaj se..imas jos malooo...ljub, ljub user posted image

(odgovor članu plava72)
Neposredna veza do poruke: 30744
22.9.2011 22:57:28   
Sensia
Ah vidi ja sama, hajd reko da pristavim za ujutro prije Mea-stickera user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

podgrijat cemo ako se ohladi

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 30745
22.9.2011 23:10:04   
Vodolija83
Evo i mene Sensia!  Samo da mahnem user posted image  

Nase maleno sunceto :))) 25.10.2011. 19h

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 30746
22.9.2011 23:14:51   
sanela.asja
Cestitke Cicibanki i da sto prije budu kod kuce ona i njena princeza user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 30747
23.9.2011 7:20:34   
mea29
IZVORNA PORUKA: Sensia

Ah vidi ja sama, hajd reko da pristavim za ujutro prije Mea-stickera user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

podgrijat cemo ako se ohladi

ovo se ne pikauser posted image user posted image user posted image     evo vruca kajmakusa....user posted image user posted image user posted image   jel neko vidio babilon....mislim da sam je preduhitrila...juhuuser posted image user posted image user posted image

Sunce mamino 24.10.2011.g

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 30748
23.9.2011 7:46:16   
mea29
ooooooo kako lijepe vijesti jutros...nisam odmah upratila....bas sam sretna sto se cicciban porodila i sto je sve dobro proslo  user posted image user posted image user posted image user posted image ...

iskrene cestitke nasoj dragoj ciciban a bebi zelim da sto prije bude sa svojom mamicom i da lijepo napreduje aBd...
user posted image user posted image user posted image

Sunce mamino 24.10.2011.g

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 30749
23.9.2011 8:22:36   
Sensia
Ih Mea ti pristavi pa pobjeze user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hajde budite se uspavane debelindze, da ova debelindza ne pije kafu sama user posted image  petak je radni narode jos malo pa vikend user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 30750
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1228 1229 [1230] 1231 1232   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1228 1229 [1230] 1231 1232   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *