|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dukan dijeta
22.9.2011 22:32:49   
zvecka
IZVORNA PORUKA: Lady26

Mos mislit dokle je to doslo user posted image user posted image user posted image user posted image , al fakat.... user posted image

Ko je kriv,,Dukanuser posted image ako je do njega da ja njega prekrizim,,user posted image
Nije valjda da nemas snageuser posted image Ma poznavajuci te ovoliko koliko te znam nije za vjerovati,,od onakve cigreuser posted image user posted image

Lejla 18-09-2006
Emana 29-01-2010
Moja dva pileta dosadna:)

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 251
22.9.2011 22:34:29   
zvecka
IZVORNA PORUKA: ananas_ze

NEmoj me molim te, nisam spremna nikako....mada mi one cure sa beba smigaju opasno, svaki dan nova user posted image nikne a tu smo negdje sa djecom user posted image user posted image user posted image
NE bih jos hvala, ako se desi ok, ali da planiram - ne planiram...zato se ne keksam user posted image user posted image

ovdje se izgleda samo ja uveliko spremamuser posted image a opet do janura nista od user posted image user posted image
a sto se mog danasnjeg dana tice nisam brljala i organizam mi trazi vodu, izgleda da se navikavam na vise od 1l koliko sam prije pila valjda cu stici na 2l...

Necu ja dozvoliti da budes usamljena,,ja samo da malo dam dukanu oduska i bacam se na posao do daske,,a kako me hoce djeca ostanem trudna od kaputa cojkovoguser posted image ,,,,

Lejla 18-09-2006
Emana 29-01-2010

(odgovor članu ananas_ze)
Neposredna veza do poruke: 252
22.9.2011 22:35:34   
zvecka
A ti D-K sta ti mrsas,,zar ti nisi ribauser posted image

Lejla 18-09-2006
Emana 29-01-2010

(odgovor članu zvecka)
Neposredna veza do poruke: 253
22.9.2011 22:36:19   
Lady26
Evo pojela jelly-puding sad odoh u krevet....
Laku noc moje dame....pisemo sutra....
Sad govorim mm : ja bih da je sad sutra user posted image user posted image user posted image da rucam user posted image user posted image , naravno komentar je bio da sam luda user posted image user posted image user posted image

Zvecka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu zvecka)
Neposredna veza do poruke: 254
22.9.2011 22:36:57   
Lady26

IZVORNA PORUKA: zvecka

U horoskopu? user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu zvecka)
Neposredna veza do poruke: 255
22.9.2011 22:37:54   
Lady26
Ja jesam, al u horoskopu user posted image user posted image user posted image

D_K nadam se da se ne ljutis user posted image , natren mi je udario u glavu user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 256
22.9.2011 22:41:08   
D_K

U horoskopu? user posted image user posted image user posted image user posted image

u horoskopu sam mačka.. u zivotu sam riba.. oprosteno ti je, ljudi to cesto kod mene zamjene pa pitaju jesi li riba ili mačka user posted image user posted image

Onaj pogled :))))

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 257
22.9.2011 22:42:10   
zvecka
Odo ti,,haj,,neznam sta da ti kazem,,zao mi te sto ides tako gladna spavati ali bolje je za tebe,,znas da ces sutra biti zgodna zena,,,,a ja ja sam jos uvjek ono sto sam bila,,eh sto brljam,,,user posted image vrijeme je i meni za spavanje al nesto mi se ne da,,imam nagon da ostanem budnauser posted image

Lejla 18-09-2006
Emana 29-01-2010

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 258
22.9.2011 22:43:33   
D_K

zvecka, na prethodnim stanicama je u detalje objasnjeno zasto idem na dijetu..
preostaje mi samo da svoje mjere (struk, kukovi, bokovi) stavim u potpis ali bojim se da bi ljudi mislili da su ti trocifreni brojevi neke šifre user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zvecka)
Neposredna veza do poruke: 259
22.9.2011 22:43:36   
zvecka
IZVORNA PORUKA: D_K

u horoskopu sam mačka.. u zivotu sam riba.. oprosteno ti je, ljudi to cesto kod mene zamjene pa pitaju jesi li riba ili mačka user posted image user posted image

Ti nemoras uvijek biti na dukanu,,mozes ga pomalo i varati,,,nece ti biti nista,,,ma riba si ti bogamiuser posted image

Lejla 18-09-2006
Emana 29-01-2010

(odgovor članu D_K)
Neposredna veza do poruke: 260
22.9.2011 22:44:27   
Lady26
Nisam gladna, nego sam spremila KUHANO jelo za sutrasnji rucak, prokuliceee i mesooo, kasikom nisam pojela 1398739184 godina... user posted image user posted image user posted image user posted image
Probala sam jednu malu tako su dobreeeeeeeee
Sad idem u krevet, inace ostadoh bez rucka user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu zvecka)
Neposredna veza do poruke: 261
22.9.2011 22:44:50   
ananas_ze
Necu ja dozvoliti da budes usamljena,,ja samo da malo dam dukanu oduska i bacam se na posao do daske,,a kako me hoce djeca ostanem trudna od kaputa cojkovoguser posted image ,,,,

pa vidim da ti imas vec 2 pileta ja nemam nijedno, sad ce zima pa mozda i ja tako od kaputa ostanem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
D_K javi se zeno, nesto te nema, sta je rec user posted image

Ništa živ čovjek ne može izgubiti što mu jedno proljeće ne bi moglo povratiti, niti može biti čovjek trajno nesrećan dok Bog daje da se duša liječi zaboravom a zemlja obnavlja proljećem.

S~proljeće~ 05.04.2014.
S~zvijezda smijalica~ 06.03.2017

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 262
22.9.2011 22:45:30   
D_K
zvecka, dobrodosla u nasu druzinu..
user posted image user posted image user posted image
nemoj nam nista zamjeriti, obecavam ti da ces za par dana i ti imati otkaceni smisao za humor, sto od silnih proteina, sto od natrena a ni onim mekinjama nije za vjerovati user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zvecka)
Neposredna veza do poruke: 263
22.9.2011 22:46:21   
Lady26
D_K user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ma zvecka je raja...zena zmaj user posted image
Ja ga imala od trudnoce, pa post porodjajni, pa sad ne znam od cega je user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Lady26 -- 22.9.2011 22:47:17 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu D_K)
Neposredna veza do poruke: 264
22.9.2011 22:46:50   
zvecka

zvecka, na prethodnim stanicama je u detalje objasnjeno zasto idem na dijetu..
preostaje mi samo da svoje mjere (struk, kukovi, bokovi) stavim u potpis ali bojim se da bi ljudi mislili da su ti trocifreni brojevi neke šifre user posted image user posted image user posted image

Ja se ne mjerim,,po nekad se pogledam u ogledalo i ne prepoznajem se al se upoznajem polako,,,na vagu ne stajem,,,svaki dan,,,a kad stanem iznenadim se cesto,,,uspijem nekad skinuti za cas 4 kg i onda kontam macka je tu pa ozezi po piti,,kolaicima i uspijem u roku od par dana sve vratiti i tako to kod mene ideuser posted image

Lejla 18-09-2006
Emana 29-01-2010

(odgovor članu D_K)
Neposredna veza do poruke: 265
22.9.2011 22:48:41   
D_K

pa vidim da ti imas vec 2 pileta ja nemam nijedno, sad ce zima pa mozda i ja tako od kaputa ostanem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
D_K javi se zeno, nesto te nema, sta je rec user posted image

ja sam tako nakon prvog djeteta isla na UN dijetu (tad je hit bila) i malo smrsam i cim sam skinula kile ostadoh i trudna.. 
mrsavljenje ce ti sigurno podici raspolozenje a kad smo mi raspolozene onda se lijep stvari desavaju user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 266
22.9.2011 22:49:24   
ananas_ze

a jesul ti te sifre nekad bile manje, nesto konta pa nismo svi iste građe nit svi imamo isti organizam, ako me razumijesuser posted image

Ništa živ čovjek ne može izgubiti što mu jedno proljeće ne bi moglo povratiti, niti može biti čovjek trajno nesrećan dok Bog daje da se duša liječi zaboravom a zemlja obnavlja proljećem.

S~proljeće~ 05.04.2014.
S~zvijezda smijalica~ 06.03.2017

Neposredna veza do poruke: 267
22.9.2011 22:51:24   
zvecka

nemoj nam nista zamjeriti, obecavam ti da ces za par dana i ti imati otkaceni smisao za humor, sto od silnih proteina, sto od natrena a ni onim mekinjama nije za vjerovati user posted image user posted image user posted image

Joj ja jos nisam na mekinjama ali me nesto puklo,,,user posted image ,,mozda su godine u pitanju ali moram te D-K pitati jesil ti ona iz Danske zgodna zenauser posted image Ne zamjeri nije me bilo jedno vrijeme na rr pa sam neke izgubila iz pamcenja,,imam dosta zena na fb ali mi se sve zbrkalo koja je na kojem nicku ovdjeuser posted image

Lejla 18-09-2006
Emana 29-01-2010

(odgovor članu D_K)
Neposredna veza do poruke: 268
22.9.2011 22:52:49   
D_K

a jesul ti te sifre nekad bile manje, nesto konta pa nismo svi iste građe nit svi imamo isti organizam, ako me razumijesuser posted image

ma zezam se ja malo..
ja imam jos neke 2-3 kile da sletim i da budem na kilazi kao prije udaje - 36/38 broj robe.. jedino me zivciralo sto te nekolike kilice drzim vec neko vrijeme a nema potrebe.. ovo mi je vise test snage, da sebi pokazem da mogu a zaista ova dijeta nije nekako preteska, mogu uskladiti sve obaveze i nju.. a za mala brljanja se ne brinem mnogo..

Neposredna veza do poruke: 269
22.9.2011 22:53:55   
zvecka
A nisi ti ona,,user posted image user posted image user posted image ,,ona ima samo jedno dijete,,user posted image ,,,

Lejla 18-09-2006
Emana 29-01-2010

(odgovor članu zvecka)
Neposredna veza do poruke: 270
22.9.2011 22:54:05   
D_K

Joj ja jos nisam na mekinjama ali me nesto puklo,,,user posted image ,,mozda su godine u pitanju ali moram te D-K pitati jesil ti ona iz Danske zgodna zenauser posted image Ne zamjeri nije me bilo jedno vrijeme na rr pa sam neke izgubila iz pamcenja,,imam dosta zena na fb ali mi se sve zbrkalo koja je na kojem nicku ovdjeuser posted image

e dusa moja, ma to ti je MarinaDK..
nisam ti ja to bona, ja sam ti prava starkača a Marina je maca i po..

(odgovor članu zvecka)
Neposredna veza do poruke: 271
22.9.2011 22:56:50   
D_K

Evo pojela jelly-puding sad odoh u krevet....
Laku noc moje dame....pisemo sutra....
Sad govorim mm : ja bih da je sad sutra user posted image user posted image user posted image da rucam user posted image user posted image , naravno komentar je bio da sam luda user posted image user posted image user posted image

Zvecka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mi izgleda nismo na istom gospodinu dukanu..
kakav sad jelly puding - odakle izvlacis te neke poslastice i kako ti mozes jesto taj jelly puding a ja i ananas ne mozemo???

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 272
22.9.2011 22:59:54   
zvecka
user posted image Pa da ja kontala da si ti onauser posted image ,,znam da je ona bas zgodna,,kontam sta je njoj sta bi skidala,,,,al vjerujem da si i ti zgodnic jedan jer par kilica ne cine zenu nezgodnomuser posted image ,,ja sam malo buckasta ali nisam jos uvijek nezgodna,,,znam se uprackati,,,,,al kad sve pustim i opustim oooo tada sve moje bolne tacke dodu na vidjelo i na izlog a jos vjezbam 4 puta sedmicno po dva sata ostanem na fitnesu i mozes misliti koliko ja mugu pojesti hrane kad ne uspijevam pored toliko aktivnosti se stesatiuser posted image

Lejla 18-09-2006
Emana 29-01-2010

(odgovor članu D_K)
Neposredna veza do poruke: 273
22.9.2011 23:02:06   
D_K

user posted image Pa da ja kontala da si ti onauser posted image ,,znam da je ona bas zgodna,,kontam sta je njoj sta bi skidala,,,,al vjerujem da si i ti zgodnic jedan jer par kilica ne cine zenu nezgodnomuser posted image ,,ja sam malo buckasta ali nisam jos uvijek nezgodna,,,znam se uprackati,,,,,al kad sve pustim i opustim oooo tada sve moje bolne tacke dodu na vidjelo i na izlog a jos vjezbam 4 puta sedmicno po dva sata ostanem na fitnesu i mozes misliti koliko ja mugu pojesti hrane kad ne uspijevam pored toliko aktivnosti se stesatiuser posted image

auuu.. nesto me zažiga kad ovo pročitah user posted image user posted image user posted image .. pa kako ne uspjevas da dotjeras liniju, toliko vjezbanja.. imas li neke preporuke, vjezbas li pravilno??

(odgovor članu zvecka)
Neposredna veza do poruke: 274
22.9.2011 23:06:21   
zvecka

auuu.. nesto me zažiga kad ovo pročitah user posted image user posted image user posted image .. pa kako ne uspjevas da dotjeras liniju, toliko vjezbanja.. imas li neke preporuke, vjezbas li pravilno??

Imama trenera,,,,zeno jedem,,ma mogu jest nenormalno,,,,od kako sam bila trudna sa mojom drugom djevojcicom,,ej u trudnoci me dijete ubijelo kolko me tjerala da jedem,,,ona je bila teska kad se rodila 4700g a ja visoka 163cm,,mozes misliti sta sam rodila,,,i od tada nikako da se vratim normalnoj ishrani,,,valjda mi se razglavio zeludac,,,user posted image ,,nema mi bez operacije nista,,,moracu ja to malo smanjitiuser posted image user posted image

Lejla 18-09-2006
Emana 29-01-2010

(odgovor članu D_K)
Neposredna veza do poruke: 275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *