zvecka
|
IZVORNA PORUKA: D_K IZVORNA PORUKA: zvecka Pa da ja kontala da si ti ona ,,znam da je ona bas zgodna,,kontam sta je njoj sta bi skidala,,,,al vjerujem da si i ti zgodnic jedan jer par kilica ne cine zenu nezgodnom ,,ja sam malo buckasta ali nisam jos uvijek nezgodna,,,znam se uprackati,,,,,al kad sve pustim i opustim oooo tada sve moje bolne tacke dodu na vidjelo i na izlog a jos vjezbam 4 puta sedmicno po dva sata ostanem na fitnesu i mozes misliti koliko ja mugu pojesti hrane kad ne uspijevam pored toliko aktivnosti se stesati auuu.. nesto me zažiga kad ovo pročitah .. pa kako ne uspjevas da dotjeras liniju, toliko vjezbanja.. imas li neke preporuke, vjezbas li pravilno?? Imama trenera,,,,zeno jedem,,ma mogu jest nenormalno,,,,od kako sam bila trudna sa mojom drugom djevojcicom,,ej u trudnoci me dijete ubijelo kolko me tjerala da jedem,,,ona je bila teska kad se rodila 4700g a ja visoka 163cm,,mozes misliti sta sam rodila,,,i od tada nikako da se vratim normalnoj ishrani,,,valjda mi se razglavio zeludac,,, ,,nema mi bez operacije nista,,,moracu ja to malo smanjiti