|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dukan dijeta
22.9.2011 14:11:01   
ananas_ze
Ovako, juce sam probala hlace, koje sam nosila prije trudnoce....fali mi samo 2-3cm da ih zakopcam, sve ostalo stalo u njih
Al dok ne stanem u farmerke nije to to, ali ovo me odusevilo

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
i ja sam lady odusevljena- cestitam , dakle jos malouser posted image user posted image user posted image
D_K kad ti zavrsava II faza?
cika dukan mi kaze da mi do (prema njegovom proracunu ) max njegove tezine treba jos -6kg, al da mi je -5 bila bih najsretnija....
kuhamo li sta danas?

Ništa živ čovjek ne može izgubiti što mu jedno proljeće ne bi moglo povratiti, niti može biti čovjek trajno nesrećan dok Bog daje da se duša liječi zaboravom a zemlja obnavlja proljećem.

S~proljeće~ 05.04.2014.
S~zvijezda smijalica~ 06.03.2017

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 226
22.9.2011 14:15:38   
ananas_ze
Mala Slema, drzimo palceve, sretno....
Emi, Emi....ne slusas ali dobro, sretno i tebi

i ja objema zelim srecu, puno volje, ustrajnosti i lijepih rezultata user posted image

Ništa živ čovjek ne može izgubiti što mu jedno proljeće ne bi moglo povratiti, niti može biti čovjek trajno nesrećan dok Bog daje da se duša liječi zaboravom a zemlja obnavlja proljećem.

S~proljeće~ 05.04.2014.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 227
22.9.2011 15:20:37   
D_K
IZVORNA PORUKA: ananas_ze

Ovako, juce sam probala hlace, koje sam nosila prije trudnoce....fali mi samo 2-3cm da ih zakopcam, sve ostalo stalo u njih
Al dok ne stanem u farmerke nije to to, ali ovo me odusevilo

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
i ja sam lady odusevljena- cestitam , dakle jos malouser posted image user posted image user posted image
D_K kad ti zavrsava II faza?
cika dukan mi kaze da mi do (prema njegovom proracunu ) max njegove tezine treba jos -6kg, al da mi je -5 bila bih najsretnija....
kuhamo li sta danas?

ja sam jutros super  pocela ali za sam za rucak pojela malo pite i sad sam popila kafu sa kinder buenom.. pocela sam da se osjecam lose i nakon rucka me glava zabolila, hajde reko da ja spucam i jednu cokoladicu da mi se malo razbistri  user posted image user posted image
veceras zobene mekinje sa jogurtom..
nisam gledala onaj program, mislim da mi je do 10 okt. II faza ali kako brljam vidjecemo..
aj, jest me nesto glava spucala, sve mi se muti pred ocima user posted image user posted image

Onaj pogled :))))

(odgovor članu ananas_ze)
Neposredna veza do poruke: 228
22.9.2011 15:41:07   
Lady26
Aj gladna sammmmmmm, nemam pri ruci nist' nit imam ideju sta kuci jesti, vise mi je svega user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu D_K)
Neposredna veza do poruke: 229
22.9.2011 16:07:09   
ananas_ze
i meni je svega na vrh glaveuser posted image user posted image
kakve su mekinje s jogurtom? to bih mogla za veceru, a rucak jajauser posted image
jedva cekam da se zavrsi, bas mi je dosadilouser posted image
jedu mi se makaroni sa pavlakom ko da sam kakvo malo dijeteuser posted image

S~proljeće~ 05.04.2014.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 230
22.9.2011 16:09:04   
Lady26
Meni se ne svidjaju sa jogurtom, probala jednom i nikad vise...
Joj otkad mekinje nisam jela user posted image ...sad cu kad dodjem....
BTW takvi makraroni su mi poslastica, ni ne spominji user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 231
22.9.2011 16:15:07   
ananas_ze
BTW takvi makraroni su mi poslastica, ni ne spominji

pusta zeljauser posted image i meni i tebi user posted image user posted image user posted image

S~proljeće~ 05.04.2014.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 232
22.9.2011 21:56:21   
D_K
ja sam danas brljala ko niko.. vecerala mekinje i hajde super sve, kad idemo u goste a tamo full vecera, sokovi, kolac.. eto, samo da se prijavim u klub user posted image user posted image user posted image ..
sta ono rece Lady da sam ide dan 'bijelog' - nadam se da ne mislis na 'crtu bijelog' user posted image user posted image user posted image - nisam taj tip user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 233
22.9.2011 22:00:24   
Lady26
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Da se navucemo na "to" bijelo, bile bi ko manekenke, samo s.ebane totalno user posted image user posted image user posted image
Eh evo i ja sam gledam po kuci sta bih jela user posted image user posted image user posted image , sjela sam za racunar, citam, listam, cekam da se mm okupa i pravac krevet - inace....ko zna...
Rucak za sutra gotov, prokulice sa junetinom, jos Lani dodam krompirica i nas dvije da rucamo k'o velike...bar ja, ko zna hoce li ona htjeti....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu D_K)
Neposredna veza do poruke: 234
22.9.2011 22:02:25   
Lady26
Znaci, "bijeli dan", jedes sve kao inace, ali samo bijelo, znaci bijelo meso, od jajeta samo bjelance, sir, mlijeko, jogurti i sl...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 235
22.9.2011 22:06:02   
Skvo RR
Jao zene halalite...ali ja kada god vidim ovo "dukan" dijeta..ja se bez nekog ociglednog razloga odvalim smijati..."na cemu si ti?" .."na dukanu"...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

p.s. izvinite jos jednom. Morala sam ovo napisati, jer mi se opet smije brk.user posted image user posted image user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 236
22.9.2011 22:06:50   
D_K
IZVORNA PORUKA: Lady26

Znaci, "bijeli dan", jedes sve kao inace, ali samo bijelo, znaci bijelo meso, od jajeta samo bjelance, sir, mlijeko, jogurti i sl...

oki, hvala na info..
sutra ima bijela zora da mi svane user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 237
22.9.2011 22:07:36   
Lady26

IZVORNA PORUKA: Skvo RR

Jao zene halalite...ali ja kada god vidim ovo "dukan" dijeta..ja se bez nekog ociglednog razloga odvalim smijati..."na cemu si ti?" .."na dukanu"...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

p.s. izvinite jos jednom. Morala sam ovo napisati, jer mi se opet smije brk.user posted image user posted image user posted image

Kad nisam na muzu, moram bit' na nekome user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 238
22.9.2011 22:09:54   
D_K
IZVORNA PORUKA: Skvo RR

mala ispravka,
nije 'na Dukanu' nego 'na gospodinu Dukanu'..
ostanimo dostojanstveni..

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 239
22.9.2011 22:10:23   
zvecka
Ja vas pratim i sve se nagovaram da i ja skocim na dukana ali su mi dani pred mengu pa sa poguzija necuj boze,,,haj pocekacu da dodeuser posted image ,,i i ja cu se okusati s dukanom pa sta bude,,i da vam odma nagovijestim da cu biti dosadna sa pitanjima sta bi jela,sta cete jesti,,,,user posted image ,,kazite hocetel me trpiti,,user posted image Meni je samo nezgodno sto ja ne jedem piletinu nikako,,pa ko ce zivjeti od ribe,,ja jos ni pocela a vec se nasekiralauser posted image

Lejla 18-09-2006
Emana 29-01-2010
Moja dva pileta dosadna:)

(odgovor članu D_K)
Neposredna veza do poruke: 240
22.9.2011 22:18:06   
Lady26
user posted image user posted image
Teletina, piletina, puretina, junetina, riba...
Samo pitaj, ti si moja raja user posted image user posted image

A D_K kad smo kod raje, mi se ono ne znamo jel de? Da te izbjegavam na BB, kud cu od sramote user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu zvecka)
Neposredna veza do poruke: 241
22.9.2011 22:20:10   
zvecka

A D_K kad smo kod raje, mi se ono ne znamo jel de? Da te izbjegavam na BB, kud cu od sramote user posted image user posted image

A mogu da jedem i teletinuuser posted image ,,puretinu isto ne jedem,,,joj rajo moja volim vas,,haj kad se stesemo da nastavimo na nasoj staroj temi,,ja sve kontam da bi jos jednom bila trudnauser posted image

Lejla 18-09-2006
Emana 29-01-2010

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 242
22.9.2011 22:22:10   
Lady26
NEmoj me molim te, nisam spremna nikako....mada mi one cure sa beba smigaju opasno, svaki dan nova user posted image nikne a tu smo negdje sa djecom user posted image user posted image user posted image
NE bih jos hvala, ako se desi ok, ali da planiram - ne planiram...zato se ne keksam user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu zvecka)
Neposredna veza do poruke: 243
22.9.2011 22:23:04   
zvecka
Bogami Lady tebi to ide,,6 kg za tako kratko vrijeme je preodlicno,,ja se mucim citavu godinu i samo 8 kg skinula a imam jos ovog sala mutavog da skidam,,,bilo je fino hvaliti se u trudnoci,,,ja jela palacinki,jela mesa,jela pola pite,jela ko stoka eto mi saduser posted image

Lejla 18-09-2006
Emana 29-01-2010

(odgovor članu zvecka)
Neposredna veza do poruke: 244
22.9.2011 22:25:22   
zvecka

NEmoj me molim te, nisam spremna nikako....mada mi one cure sa beba smigaju opasno, svaki dan nova user posted image nikne a tu smo negdje sa djecom user posted image user posted image user posted image
NE bih jos hvala, ako se desi ok, ali da planiram - ne planiram...zato se ne keksam user posted image user posted image

Sve vjerujem da ne bi ali da se ne kefas vala to ti ne vjerujem da si s neba palauser posted image user posted image user posted image ,,,,ja pijem svasta protiv ali me plase neki simptomi i zene oko mene sve nesto trudne a pile kontracepci pilule,,de budi pametan,,,ja se kefam pa sta budeuser posted image

Lejla 18-09-2006
Emana 29-01-2010

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 245
22.9.2011 22:28:18   
Lady26
Mos mislit dokle je to doslo user posted image user posted image user posted image user posted image , al fakat.... user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu zvecka)
Neposredna veza do poruke: 246
22.9.2011 22:29:20   
D_K

ja sam upratila da ces ti doci na ovaj BB. more bit bidne da i ja naletim.. ako te kuznem da pijes kapucino i da ga zaljevas fantom, slikacu te i poslati Dukanu lično da svojim očima vidi user posted image user posted image ..

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 247
22.9.2011 22:29:48   
ananas_ze

ovdje se izgleda samo ja uveliko spremamuser posted image a opet do janura nista od user posted image user posted image
a sto se mog danasnjeg dana tice nisam brljala i organizam mi trazi vodu, izgleda da se navikavam na vise od 1l koliko sam prije pila valjda cu stici na 2l...

S~proljeće~ 05.04.2014.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 248
22.9.2011 22:30:25   
Lady26
Ja sam invertar na svakom BB user posted image user posted image user posted image
Al ovaj cu biti krace, tata mi se zeni user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu D_K)
Neposredna veza do poruke: 249
22.9.2011 22:31:11   
ananas_ze
ja sam upratila da ces ti doci na ovaj BB. more bit bidne da i ja naletim.. ako te kuznem da pijes kapucino i da ga zaljevas fantom, slikacu te i poslati Dukanu lično da svojim očima vidi user posted image user posted image ..

ne bi ti lady i dukana zavadila, moja D_K, stari su to drugovi user posted image user posted image user posted image

S~proljeće~ 05.04.2014.

Neposredna veza do poruke: 250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *