teacher75
|
IZVORNA PORUKA: Đenifer Mislim da je do sudbine i da je svakome zapisano kako će , kad i s kim stupiti u brak , roditi djecu i sl!!!! Ja sam se udala u 30 g i da biram ponovo bih opet. Prošla sam kao djevojka dosta, uživala sa drugaricma, izhodla se da mi danas ništa nije žao što nisam , ovo-ono, proputovala, favršila fax, zabavljala se malo duže sa mm, izdrnečili, izhodali se, putovali i dok smo stali na noge sami, zaposlili se, kupili stan i poštedili roditelje u dosta toga, ali oni hB pomažu koliko god mogu, izlaze nam u susret i mi smo prezadovoljni.Rodila u 31, sad je drugo na putu hB u nov.nam je termin, napunila neki dan 33.g. i sve sam stigla, koliko sam mogla. Što je neka od forumašica napisala, porodica nigdje neće pobjeći, ali mladost i ludost ti nemože niko nadomjestiti. Ja sam lično mišljenja ,a to sam uvijek i spominjala da svak osvoju mladost treba nastojati da prođe i uživa, jel kad zasnuješ porodicu jako mlad, tebi je odgovornost oko kuće i djece velika, i nikad više nemožeš biti svoj, posvećen sebi i svojim nekim prohtjevima. Možda se neće neko složiti sa mojim mišljenjem i ovim životnim razmišljanjem , ali svi smo individualni i različiti i to je dobro,nebi valjalo da smo svi isti. potpisujem sve od rijeci do rijeci, i kod mene je ovako s tim da je kod mene to islo jos 2-3 godine kasnije nego kod tebe i da se nisam dugo zabavljala sa mm, al ostalo ko da sam ja pisala