Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
RE: Sa koliko godina ste se udale? 20.9.2011 14:58:17
Mirkica
IZVORNA PORUKA: sabinos
IZVORNA PORUKA: Breskva
mm me iznenadi pravo... upravo dođe sa posla a ja tek zakuhala pitu, šta ću sad kuku meni...
situacija identicna,tek krompir pripremam,sad ako ne dobijem po rebrima,necu nikad
sta je ovo dan pit aja prvila bundevaru ali zavrsila u kanti za smece ja i mm se nesto pocaskali ih reko da ti ja pitu pravim i svu onako smotanu u smece a sad mi krivooooooo da mi bi je pojesti hahahahahahah
< Poruku je uredio Mirkica -- 20.9.2011 15:00:49 >
RE: Sa koliko godina ste se udale? 20.9.2011 14:59:36
ananas_ze
a ja citam i citam kad zove mm "izgori ti pita", a pita je njemu i nije izgorila- na svu srecu
RE: Sa koliko godina ste se udale? 20.9.2011 15:04:15
Blue rose RR
IZVORNA PORUKA: bebacha
zeno dodes na forum jednom mjesecno al vazda me ostavis bez teksta.dolazi malo cesce,fale tvoji postov.Rose nek se i sta pametno ovde napisa
Ja sam vazdan na forumu, samo se javim kad osjetim potrebu.
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
Ja sam najneKuLJa osoba na planeti. Hoću da je moj muž vazdan uz moje gu*ove.
a ko ti garantuje da je to i njegova želja
Ne pokazuje da nije njegova želja, ali je garantovano moja.A meni muž ispunjava moje želje.
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
IZVORNA PORUKA: Fortuna
IZVORNA PORUKA: Blue rose RR A što se tiče toga kada i sa kime i do koliko sati, i koliko puta heftično otići bez muža na "derneke" ... nismo djeca i ne zaluđujmo se da je biti "cool" ako si udata a svaka treća noć je "samo tvoja".
nije cool ali neki ljudi tako funkcionišu...i to im odgovara!!! Ko voli prati prozore nakon posla, a i vikendom i to je cool... ko voli gledati Šeherzadu po 100 puta i to je cool....
dok god niko nikome ne nameće svoje mišljenje sve je OK!
Mislim da je to malo više zezancija od strane "nekih" forumašica da su baš svaki treći dan vani... pa u Sarajevu se izlazi samo petkom i subotom eventualo utorkom na salsu!
hhahahah Forti, ja idem pon, srijedom i petkom na fitnes, nekad odem na piće poslije fitnesa Jel puno, evo to tako mjesecima a prije sam nekad petkom nekad subotom do 23 sata znala izaći, sad sam nešto uredila, odhebaću fitnes a upravo tako kul je ono Rose što tebe veseli, ako je tebi merak da sjediš kući super meni nije baš uvijek
Nigdje nisam napisala da sjedim kući, ali jesam da želim da budem sa mužem većinu našeg zajednočkog vremena (kojeg nažalost zbog poslova imamo nedovoljno)
IZVORNA PORUKA: leona81
u sta se pretvori ova tema mili boze. fizicko zlostavljanje, psihicki bolesnici, dobre zene, lose zene, evo i imovina od prije braka i poslije braka pocela da se popisuje...? ne valja ako si kuci ne valja ako si van nje...ne valja ako imas ne valja ako nemas. ako imas sad, u braku, a nisi imao prije isto ne valja...
Moja leona ko se rodio da je "ženama" ugodio.
RE: Sa koliko godina ste se udale? 20.9.2011 15:07:49
Mirkica
IZVORNA PORUKA: *pcelica*
Danas sam ovdje a sutra cu na temu problemi u braku jer nije bila pita za rucak
hahhahahahhahaahhahahhaha nego vi sve odoste u OT
noa pcelice i ostale kad ste se udale nigdje ne pise
RE: Sa koliko godina ste se udale? 20.9.2011 15:09:30
Mirkica
odoh ja spavati dok nema nikoga djaba vam vase trla bab lan da joj prodje dan vidimo se sutra na temi PRoblemi u braku
RE: Sa koliko godina ste se udale? 20.9.2011 15:10:53
Mirkica
IZVORNA PORUKA: noa
IZVORNA PORUKA: Mirkica
IZVORNA PORUKA: *pcelica*
Danas sam ovdje a sutra cu na temu problemi u braku jer nije bila pita za rucak
hahhahahahhahaahhahahhaha nego vi sve odoste u OT
noa pcelice i ostale kad ste se udale nigdje ne pise
napisah s 26 i imadoh samo malo gaca na g----
hahahahhahaha luda si majke mi a vala stace ti vise :)))) da se cojk muci da skida pcelice ti skroz mlada se udala
RE: Sa koliko godina ste se udale? 20.9.2011 15:41:11
Mila_80
ja sam se udala sa 29 i ok je ali da sam mogla sačekala bih još malo, jer iako imam slobode imam svega hvala Bogu i živo i zdravo dijete , ali mi fali ona ludost, bezbrižnost i naravno slobodno vrijeme...eh
RE: Sa koliko godina ste se udale? 20.9.2011 15:52:33
Mirkica
IZVORNA PORUKA: Mila_80
ja sam se udala sa 29 i ok je ali da sam mogla sačekala bih još malo, jer iako imam slobode imam svega hvala Bogu i živo i zdravo dijete , ali mi fali ona ludost, bezbrižnost i naravno slobodno vrijeme...eh
meni ne fali vala nista od toga jedino malo slobodnog vremena al vala i kada ga imam mislim na djete