Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Sa koliko godina ste se udale? 20.9.2011 14:01:52
Anoniman
IZVORNA PORUKA: malena sharena
IZVORNA PORUKA: Fortuna
Vesela nego šta nego je lakše kad imaš svoje! Malena_A svaka čast!
Čovjeku je u genima obrambeni mehanizam, pa neka se i te školovane brane... to ti je onaj sistem ako je ne udara NE voli je.... onda bih je i ja udarala macolom po glavi pa neka osjeti da je i ja volim!
Nisi upravu. Dosta je to komplikovanije od ove - ''Ne udara je, ne voli je'' psihologije. Ne kazem da je neke zene nemaju, ali nije to pravilo uopste.
Ubijedi me da griješim i nije problem prihvatam tvoje mišljenje!
Na osnovu onoga što sam ja vidjela u životu sad za sad stojim iza toga da su za sve krive TUPAVE žene koje su odgajane ko imbecili ili čak imaju nerješiv problem u glavi! Bolje i čistiti kuće za 100 KM mjesečno nego dozvoliti da ti neko svira po rebrima...
RE: Sa koliko godina ste se udale? 20.9.2011 14:01:58
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: Malena_A
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
Vjeruj da smo ja i mm stekli zajedno nesto sto neko nije ni za 10-15 god braka
a šta ste to stekli? daj spisak
Hoces zaista da ti pisem??
A do baj ,baj ne dao Bog da dodje ,djeli se sve pola ,pola e i njemu i meni sto bi se obogatili! Nisam se udala da se rastavljam,vec da zivim normalnim zivotom!
Mala NAPIŠI!!! Haj pa ću i ja napisati šta smo mi stekli za manje od tri godine braka... al prvo ti
uh suze me obliše ja neću pisati, ja sve dadoh na cipele, nakit i odjeću
RE: Sa koliko godina ste se udale? 20.9.2011 14:02:43
InLove
Ne zelim da pisem! Ispast ce da se hvalim, a to mi nije cilj bgm! Nisam ni do sad ,necu ni od sad! Nego sto Handy rece ne treba nametati svoje, svi smo razliciti,neko smatra da je se rano udati u 20-toj god, neko da je kasno u 25-26 ne bitno!
RE: Sa koliko godina ste se udale? 20.9.2011 14:04:52
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Blue rose RR A što se tiče toga kada i sa kime i do koliko sati, i koliko puta heftično otići bez muža na "derneke" ... nismo djeca i ne zaluđujmo se da je biti "cool" ako si udata a svaka treća noć je "samo tvoja".
nije cool ali neki ljudi tako funkcionišu...i to im odgovara!!! Ko voli prati prozore nakon posla, a i vikendom i to je cool... ko voli gledati Šeherzadu po 100 puta i to je cool....
dok god niko nikome ne nameće svoje mišljenje sve je OK!
Mislim da je to malo više zezancija od strane "nekih" forumašica da su baš svaki treći dan vani... pa u Sarajevu se izlazi samo petkom i subotom eventualo utorkom na salsu!
hhahahah Forti, ja idem pon, srijedom i petkom na fitnes, nekad odem na piće poslije fitnesa Jel puno, evo to tako mjesecima a prije sam nekad petkom nekad subotom do 23 sata znala izaći, sad sam nešto uredila, odhebaću fitnes a upravo tako kul je ono Rose što tebe veseli, ako je tebi merak da sjediš kući super meni nije baš uvijek
da sam ja tvoj muž ja bi se od tebe razvela!!!!
Šta ti je bona vesela... nisu to izlasci to je sat vremena za tebe! Zato spava sa ribom i po svaku noć...
Hanady sve fol ništa neznaš, a uz Vanju se zadaje.... ma koja si ti!!!!
RE: Sa koliko godina ste se udale? 20.9.2011 14:08:52
emma.L
blue rose, potpisujem sve osim ovo da želim da je stalno uz moje . Donekle se i s Veselom slažem. Sticajem okolnosti mi je bilo da se prvo moradoh osamostaliti pa onda udati. Zato ne razumijem baš da netko može potpisati i tek tada uistinu početi upoznavati osobu. I ja sam vjernik, ali je bilo pod moranje život zajedno pa onda udaja. Rano sam izgubila majku, otac nije baš odgovoran tip, živjela sama od 20 do 25 godina, studirala i radila, vozila auto, plaćala račune i viđala oca jednom u tri dana iako je živio s druge strane kuće. Takvog sam znala da ne želim uz sebe cijeli život, nažalost. I još sam imala primjera onoga što nikako ne želim u živtu oko sebe. A budući da nikad ne možeš biti 100%siguran, možeš barem malo sigurnosti u ispravnost svoje odluke dobiti ako se nađeš u različitim situacijama s osobom za koju se planiraš udati. I dok smo živjeli skupa bilo je i podstanarstva, i dugova, i bolesti u obitelji i smrti u mojoj i njegovoj obitelji i razmirica sitnih da smo oboje ostajali u čudu. Ali uvijek je završavalo razgovorom, razumnim rješenjima, kompromisima. I shvatiš na kraju da je to zaista to i da si bio u pravu. Bilo mi je 27, njemu 28 kad smo se uzeli i u tom trenutku sam samo ja imala posao na ugovor i još smo bili podstanari. Ali tada sam već bila sigurna da će se riješiti problem i ako ostanem bez posla prije nego on nešto nađe, dakle dovoljno sam vjerovala i u sebe i u njega i u nas zajedno. I meni je bilo super kad sam se udala, jer umjesto da me napadnu obaveze, uspjela sam ih s nekim podijeliti. Više ni ne znam gdje se auto popravlja, recimo .
RE: Sa koliko godina ste se udale? 20.9.2011 14:09:12
*pcelica*
Ja?????? Ma nisam ti ja draga takva ja sam gora Ja sam od onih najgorih pritajena ovamo fina a ispod povrsine uhh. A ti me provali u pet postova me procita
RE: Sa koliko godina ste se udale? 20.9.2011 14:09:42
veeseelaa
Šta ti je bona vesela... nisu to izlasci to je sat vremena za tebe! Zato spava sa ribom i po svaku noć...
vidiš bona da me napadaju, vele da samo zujim, ništa mužek e Boga mi fitnes pun žena, haman svaka udata a ima i muževa, vidjeh neke muževe od naših forumašica a sve fol kući sjede pa zar vi mislite da su ti njihovi mišići nastali tek tako
RE: Sa koliko godina ste se udale? 20.9.2011 14:11:34
malena sharena
Vesela nego šta nego je lakše kad imaš svoje! Malena_A svaka čast!
Čovjeku je u genima obrambeni mehanizam, pa neka se i te školovane brane... to ti je onaj sistem ako je ne udara NE voli je.... onda bih je i ja udarala macolom po glavi pa neka osjeti da je i ja volim!
Nisi upravu. Dosta je to komplikovanije od ove - ''Ne udara je, ne voli je'' psihologije. Ne kazem da je neke zene nemaju, ali nije to pravilo uopste.
Ubijedi me da griješim i nije problem prihvatam tvoje mišljenje!
Na osnovu onoga što sam ja vidjela u životu sad za sad stojim iza toga da su za sve krive TUPAVE žene koje su odgajane ko imbecili ili čak imaju nerješiv problem u glavi! Bolje i čistiti kuće za 100 KM mjesečno nego dozvoliti da ti neko svira po rebrima...
Ja ne vjerujem da ovo pise jedna zena. Zena koja cita novine u kojima malo, malo neka zena osvane u crnoj hronici. Zahvali Bogu sto si imala tu srecu da to ne dozivis, jer to je stvar srece i sudbine, a ne izbora.
Ti si vidjela ili nista, ili samo dio price. Ubijedicu te argumentima kojima ti mene ubjedjujes:
Na osnovu onoga sto sam ja vidjela u zivotu za to su krivi frustrirani psihicki bolesni muskarci sa traumama koje nose iz porodice. Zene ih trpe zbog neimanja podrske okoline, straha od nasilnika, neimanja finansijskih sredstava, straha za djecu i siru porodicu, niskog samopouzdanja i depresije uzrokovanih postepenim i dugotrajnim zlostavljanjem
Udara me - voli me, ako je uopste na spisku ovih razloga, zadnji je.
RE: Sa koliko godina ste se udale? 20.9.2011 14:12:42
Anoniman
vidiš bona da me napadaju, vele da samo zujim, ništa mužek e Boga mi fitnes pun žena, haman svaka udata a ima i muževa, vidjeh neke muževe od naših forumašica a sve fol kući sjede pa zar vi mislite da su ti njihovi mišići nastali tek tako
Ma ko te napada!?
Šta te briga... teško je živjeti ispod staklenog zvona - šok je kad zvono pukne pa dođeš u kontakt sa stvarnim svijetom.... ko nemože da prati nek se ne hvata u kolo! Kako kažu pošo' se go bosti s rogatim!!!!
RE: Sa koliko godina ste se udale? 20.9.2011 14:18:15
Anoniman
Ja ne vjerujem da ovo pise jedna zena. Zena koja cita novine u kojima malo, malo neka zena osvane u crnoj hronici. Zahvali Bogu sto si imala tu srecu da to ne dozivis, jer to je stvar srece i sudbine, a ne izbora. Ti si vidjela ili nista, ili samo dio price. Ubijedicu te argumentima kojima ti mene ubjedjujes: Na osnovu onoga sto sam ja vidjela u zivotu za to su krivi frustrirani psihicki bolesni muskarci sa traumama koje nose iz porodice. Zene ih trpe zbog neimanja podrske okoline, straha od nasilnika, neimanja finansijskih sredstava, straha za djecu i siru porodicu, niskog samopouzdanja i depresije uzrokovanih postepenim i dugotrajnim zlostavljanjem Udara me - voli me, ako je uopste na spisku ovih razloga, zadnji je.
Zašto misliš da ovo nisam doživjela? Novine čitam, bar se nafuram da čitam... Postoje sigurne kuće, postoji policija pa kakva god bila, postoje tečaju samoodbrane, postoji sud, postoji sudija, postoji ludnica, postoji psihijatar, postoji i nešto što ne smijem napisati na ovom forumu ali i to "nešto" čuda čini u ovakvim situacijama! Bog me stvorio i Bog će me u zemlju poslati... svi ostali će zažaliti dan kad dignu ruku na mene!
Ali ima žena koje nisu toliko jake, a ni sposobne moja sharena to je tužno...
Koja okolina? Živimo u državi koja se raspada, pa šta treba da dozvolimo da nas za 10 godina javno bičuju na gradskim trgovima... Gledala sam svojim očima kako muž tuče ženu i dođu dva čovjeka da je brane, a on njih počne udarati " Nemojte ljudi ja njega voooooolim..... fuj, fuj, fuj......
RE: Sa koliko godina ste se udale? 20.9.2011 14:18:36
Mirkica
A sto ste zakuhale
Svako neka radi kako zeli i voli , ja sam se udala sa 27,5 bilo mi vala lijepo i da s eponovo vratim opet bi cekala na mog muza jedino mozda sto bi se malo duze zabavlajli . Fortuna vjeruj mi kada bi mi neko platio da izlazim svako vece negdje ja bih rekla nemoj pusti me , ja izlazim sa muzem i nasom bebom dok bebe nije bilo izlazili smo nas dvoje cesce ali uvjek zajedno , meni tako odgovara mi smo se nasli. Eh sada planiram da uvedem vece za sebe pa krecem na Zumba dva puta sedmicno osjetila sam da moram malo za sebe naci vremena.
JA ne bih da osudjujem nikoga svako neka radi kako zeli ali moj stav je curuj/momkuj dokle zelis ali akd se udas/ozenis onda malo ozbiljnije svati jer ne mozes da zivis kao ZEnA/majka , OTac/muz ko kao kad si momak /cura mada ne treba prestati zivjet ali ipak imaju granice TO JE MOJ STAV .