Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Sa koliko godina ste se udale? 20.9.2011 13:47:57
malena sharena
Da se i ja nadovezem, ima itekako izgradjenih zena kojima se desi emocionalno, fizicko ili psihicko zlostavljanje. Samo sto ce one prije skontati koliko je sati i cupati se odatle. Masa je zlostavljanih zena, a medju njima ima i fakultetski obrazovanih i profesionalno ostvarenih zena. Ali nije to tema.
RE: Sa koliko godina ste se udale? 20.9.2011 13:48:10
veeseelaa
ma to su rijetki slučajeva al pohvalno je nema šta i ja bi se tako udala s 18 kad bi znala da će mi se to desiti, al ja sam ziceraš i nisam te sreće hahahaha vjerovatno ni ona nije znala da će tako živjeti al eto kolo sreće se okreće Ipak sam za sve završiti pa onda udaja
RE: Sa koliko godina ste se udale? 20.9.2011 13:48:55
InLove
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
al ima milion onih koje su se udale mleđe nego mi pa su se stigle bome i bolje ostavit id ans....
daj ba Hanady ko da te ne znam čisto sumnjam da neko mlad može tako sve stići
Veesela zasto ti je to tako tesko povjerovati Vjeruj da smo ja i mm stekli zajedno nesto sto neko nije ni za 10-15 god braka. I ne lupam,neke to i znaju! Meni je dosta vaznije ovo sto smo NAS DVOJE STEKLI! A ne da je on sticao,pa ja dosla na TUDZE!
RE: Sa koliko godina ste se udale? 20.9.2011 13:49:09
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: malena sharena
Da se i ja nadovezem, ima itekako izgradjenih zena kojima se desi emocionalno, fizicko ili psihicko zlostavljanje. Samo sto ce one prije skontati koliko je sati i cupati se odatle. Masa je zlostavljanih zena, a medju njima ima i fakultetski obrazovanih i profesionalno ostvarenih zena. Ali nije to tema.
svakako da ima! al sa 18 npr bez posla gdje će? a sa 30 kad radi i ima svoje lakše je otići, zar ne?
RE: Sa koliko godina ste se udale? 20.9.2011 13:50:40
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: Malena_A
al ima milion onih koje su se udale mleđe nego mi pa su se stigle bome i bolje ostavit id ans....
Veesela zasto ti je to tako tesko povjerovati Vjeruj da smo ja i mm stekli zajedno nesto sto neko nije ni za 10-15 god braka. I ne lupam,neke to i znaju! Meni je dosta vaznije ovo sto smo NAS DVOJE STEKLI! A ne da je on sticao,pa ja dosla na TUDZE!
heheheh naravno, ja sam pričala da se žena obezbijedi kao djevojka, pa da ima svoje ukoliko dodje do baj, baj
RE: Sa koliko godina ste se udale? 20.9.2011 13:50:47
malena sharena
I mi isto ovako. Da mi je neko pricao da cu sve to steci, udala bih se sa 16 . Ovo ja u tvom fazonu, vesela .
< Poruku je uredio malena sharena -- 20.9.2011 13:51:27 >
RE: Sa koliko godina ste se udale? 20.9.2011 13:51:40
Blue rose RR
Udala sam se onda kada sam znala, šta želim od života, a šta ne želim, kakvog insana želim kraj sebe, a kakvog ne, i kada sam stekla finansijsku neovisnost od bilo koga.
Prilično je neotesano ubjeđivati nekoga šta je bolje ili gore u odluci kada stupiti u brak. Valjda svaka iole emotivno-psiho-fizički spremna osoba zna kada joj je vakat.
A što se tiče toga kada i sa kime i do koliko sati, i koliko puta heftično otići bez muža na "derneke" ... nismo djeca i ne zaluđujmo se da je biti "cool" ako si udata a svaka treća noć je "samo tvoja".
Ali eto svako ima svoje.
Ja sam najneKuLJa osoba na planeti. Hoću da je moj muž vazdan uz moje gu*ove.
RE: Sa koliko godina ste se udale? 20.9.2011 13:53:55
Anoniman
Vesela nego šta nego je lakše kad imaš svoje! Malena_A svaka čast!
Čovjeku je u genima obrambeni mehanizam, pa neka se i te školovane brane... to ti je onaj sistem ako je ne udara NE voli je.... onda bih je i ja udarala macolom po glavi pa neka osjeti da je i ja volim!
RE: Sa koliko godina ste se udale? 20.9.2011 13:53:55
malena sharena
Boga mi sam ja po cijeli dan bez muza, pa ga opet, cim jedan cijeli dan provedemo skupa, tjeram da ide s rajom, ne volim kad smo predugo jedno uz drugo.
RE: Sa koliko godina ste se udale? 20.9.2011 13:55:21
mamabb
IZVORNA PORUKA: Blue rose RR
Udala sam se onda kada sam znala, šta želim od života, a šta ne želim, kakvog insana želim kraj sebe, a kakvog ne, i kada sam stekla finansijsku neovisnost od bilo koga.
Prilično je neotesano ubjeđivati nekoga šta je bolje ili gore u odluci kada stupiti u brak. Valjda svaka iole emotivno-psiho-fizički spremna osoba zna kada joj je vakat.
A što se tiče toga kada i sa kime i do koliko sati, i koliko puta heftično otići bez muža na "derneke" ... nismo djeca i ne zaluđujmo se da je biti "cool" ako si udata a svaka treća noć je "samo tvoja".
Ali eto svako ima svoje.
Ja sam najneKuLJa osoba na planeti. Hoću da je moj muž vazdan uz moje gu*ove.
RE: Sa koliko godina ste se udale? 20.9.2011 13:55:26
InLove
Vjeruj da smo ja i mm stekli zajedno nesto sto neko nije ni za 10-15 god braka
a šta ste to stekli? daj spisak
Hoces zaista da ti pisem??
A do baj ,baj ne dao Bog da dodje ,djeli se sve pola ,pola e i njemu i meni sto bi se obogatili! Nisam se udala da se rastavljam,vec da zivim normalnim zivotom!
RE: Sa koliko godina ste se udale? 20.9.2011 13:56:37
henna ze
ja toj jaci zavidim samo jer ima dvoje djece a ne jedno kao ja ( al hvala bogu pa imam makar i jedno... sve ostalo...ne bih se mijenjala.. radim u javnoj ustanovi..živim u 35 m2..čistim svoju kuću..maminu i svekrvinu..po potrebi ako kojoj prijateljici treba uskočim..radim kao prevoznik raznoraznih stvari...love imam od 1 do 10 i od 10 do 20..pred platu ubijamo jaja...imam zdravo..pametno i nomralno dijete..muža koji dodje prljav s posla ko da u rudniku radi...svadjamo se ponekad...seksamo još rjedje (ovo je šala)...pola plate ostavim u domu zdravlja...imam neko s..nje u glavi...odbolujem svaki vjetar na sibiru...al ti garantujem da sam najsretnija osoba na svijetu....jer sam zaista sretna..a sad nek neko pokuša da skonta zbog čega sam sretna? svako svoju sreću naziva srećom..il nesrećom
RE: Sa koliko godina ste se udale? 20.9.2011 13:56:38
malena sharena
IZVORNA PORUKA: Fortuna
Vesela nego šta nego je lakše kad imaš svoje! Malena_A svaka čast!
Čovjeku je u genima obrambeni mehanizam, pa neka se i te školovane brane... to ti je onaj sistem ako je ne udara NE voli je.... onda bih je i ja udarala macolom po glavi pa neka osjeti da je i ja volim!
Nisi upravu. Dosta je to komplikovanije od ove - ''Ne udara je, ne voli je'' psihologije. Ne kazem da je neke zene nemaju, ali nije to pravilo uopste.
RE: Sa koliko godina ste se udale? 20.9.2011 13:57:21
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Blue rose RR A što se tiče toga kada i sa kime i do koliko sati, i koliko puta heftično otići bez muža na "derneke" ... nismo djeca i ne zaluđujmo se da je biti "cool" ako si udata a svaka treća noć je "samo tvoja".
nije cool ali neki ljudi tako funkcionišu...i to im odgovara!!! Ko voli prati prozore nakon posla, a i vikendom i to je cool... ko voli gledati Šeherzadu po 100 puta i to je cool....
dok god niko nikome ne nameće svoje mišljenje sve je OK!
Mislim da je to malo više zezancija od strane "nekih" forumašica da su baš svaki treći dan vani... pa u Sarajevu se izlazi samo petkom i subotom eventualo utorkom na salsu!
RE: Sa koliko godina ste se udale? 20.9.2011 13:58:39
veeseelaa
A do baj ,baj ne dao Bog da dodje ,djeli se sve pola ,pola e i njemu i meni sto bi se obogatili! Nisam se udala da se rastavljam,vec da zivim normalnim zivotom!
pošalji mi pp sa spiskom ma niko se nije udao da bi se razveo, nikako, al svašta se dešava, nikada nikom nije ništa zagarantirano, volim čuti kad je žena neovisna, to mi je pravo drago, života mi Neka žena ima nešto svoje sobičak al SVOJ
RE: Sa koliko godina ste se udale? 20.9.2011 13:58:54
Anoniman
Mala NAPIŠI!!! Haj pa ću i ja napisati šta smo mi stekli za manje od tri godine braka... al prvo ti
RE: Sa koliko godina ste se udale? 20.9.2011 14:00:41
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: Blue rose RR A što se tiče toga kada i sa kime i do koliko sati, i koliko puta heftično otići bez muža na "derneke" ... nismo djeca i ne zaluđujmo se da je biti "cool" ako si udata a svaka treća noć je "samo tvoja".
nije cool ali neki ljudi tako funkcionišu...i to im odgovara!!! Ko voli prati prozore nakon posla, a i vikendom i to je cool... ko voli gledati Šeherzadu po 100 puta i to je cool....
Mislim da je to malo više zezancija od strane "nekih" forumašica da su baš svaki treći dan vani... pa u Sarajevu se izlazi samo petkom i subotom eventualo utorkom na salsu!
hhahahah Forti, ja idem pon, srijedom i petkom na fitnes, nekad odem na piće poslije fitnesa Jel puno, evo to tako mjesecima a prije sam nekad petkom nekad subotom do 23 sata znala izaći, sad sam nešto uredila, odhebaću fitnes a upravo tako kul je ono Rose što tebe veseli, ako je tebi merak da sjediš kući super meni nije baš uvijek
RE: Sa koliko godina ste se udale? 20.9.2011 14:01:02
Hanady RR
nemoj zezat fortuna i četvtak sa vanjom muhovićem i divnakhanom u bosanskoj kafani je neprikosnoven
a sad se zna is rijdeom zakuhat vjeruj u pojedinim lokalima
RE: Sa koliko godina ste se udale? 20.9.2011 14:01:15
*pcelica*
Samo da te ispravim nije utorakom nego ponedjeljkom