|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  117 118 [119] 120 121   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: dali sam trudna ?
14.9.2011 11:55:25   
klara klaric
mojoj seki danas test bio pozitivan a meni neuser posted image sretna sam zbog nje al tužna zbog sebe.muka joj je malo i sise je bole a ovak je sve super ,žene moje ona vam je takve sreće da kad odlući ić radit na bebi odma uspilje već ih ima troje ovo je ćetvrtuser posted image o

(odgovor članu klara klaric)
Neposredna veza do poruke: 2951
14.9.2011 20:05:43   
zelenooka86
hvala drage na cestitkama ,ljubim vas puno idem kod lekara verovatno prekosutra pa vam javljam vesti...bas sam srecna al bicu potpuno kad mi doktor kaze da je sve ok...

tako mi za srecu malo treba....

Neposredna veza do poruke: 2952
   RE: Da li sam trudna ?
15.9.2011 1:56:21   
sanjicak993
zdravo ja sam u velikoj dilemi nadam se da neka od vas moze da mi pomogne...ja sam mecu dobila 11 avgusta i nakon 19 dana tacnije 30 dobijem brao iscedak koji je bio jako oskudan i trajao 4 dana..sa obzirom da mi meca uvek dodje 28-30 dana ovo je jako cudno jos nisam dobila imam bolove u ledjima,mucninu najvise uvece i nesanicu...?Ja sam u braku vec godinu dana zelela bih bebu pa se plasim da ove simpome nisam umislila a test sam radila pre 8-9 dana i bio je negativan...pomozite molim vas...user posted image user posted image

(odgovor članu dea)
Neposredna veza do poruke: 2953
15.9.2011 2:18:52   
Mjeseceva Pratilja
IZVORNA PORUKA: sanjicak993

zdravo ja sam u velikoj dilemi nadam se da neka od vas moze da mi pomogne...ja sam mecu dobila 11 avgusta i nakon 19 dana tacnije 30 dobijem brao iscedak koji je bio jako oskudan i trajao 4 dana..sa obzirom da mi meca uvek dodje 28-30 dana ovo je jako cudno jos nisam dobila imam bolove u ledjima,mucninu najvise uvece i nesanicu...?Ja sam u braku vec godinu dana zelela bih bebu pa se plasim da ove simpome nisam umislila a test sam radila pre 8-9 dana i bio je negativan...pomozite molim vas...user posted image user posted image

11. 8. posljednja menstruacija..Danas je 15. 9. user posted image
Mozda malo kasni, a mozda ipak ne..
Jesi sigurna da nisi pokupila neku prehladu, upalu u posljednje vrijeme?
Nemoj se plasiti..Take it easy..Ja ti zelim od srca jedan plusic. user posted image
Mozda da uradis test pa da se smiris?

A 30.7.2010.

My Ovulation Chart

(odgovor članu sanjicak993)
Neposredna veza do poruke: 2954
15.9.2011 10:07:57   
kupina
sanjicak to mozda znaci da je doslo do oplodnje,a 8 dana poslije toga ti  je bilo rano uraditi testic,uradi danas ili sutra,ili nasigurnije ti je  ako mozes uraditi nalaz krvi betu hcg...a moze biti i da ti je neki hormonaklni poremecaj...al nadam se da nije to,,,nego da je user posted image ...uradi ponovo test koji ce ti,navijam,pokazati user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 2955
15.9.2011 10:27:03   
mama_debeljuca
IZVORNA PORUKA: sanjicak993

Hej sanjicak, i meni je bila poslednja 11.avgusta i trudna sam 5. sedmica user posted image Ja sam radila test 8. sept. i pozitivan, mada u početku je bila samo jedna crta, nakon 10 tak min se pojavila i druga, ja skoro bacila test user posted image
I tebi elim od srca user posted image , pa da zajedno očekujemo user posted image
Ponovi test obavezno!

< Poruku je uredio mama_debeljuca -- 15.9.2011 10:36:51 >

:-)

Neposredna veza do poruke: 2956
15.9.2011 12:04:25   
zelenooka86
jel zna neko nekog provereno dobrog ginekologa u ns?

tako mi za srecu malo treba....

(odgovor članu mama_debeljuca)
Neposredna veza do poruke: 2957
15.9.2011 13:45:04   
Cenzura
Ćao cure,
29.08. sam imala inseminaciju, trebam danas dobit, ali još ništa nema, jutros radila test u 5 ujutrouser posted image , al minus jasan ko danuser posted image , a meni nema ništa još. nakon inseminacije pila sam dabroston, pa šta mislite da li mi zbog toga nema ništa još?

(odgovor članu zelenooka86)
Neposredna veza do poruke: 2958
15.9.2011 13:47:27   
vila_7
a jel inace imas tacne cikluse? Mozda da uradis opet sutra test ako ne dodje m.

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu Cenzura)
Neposredna veza do poruke: 2959
15.9.2011 13:54:19   
Cenzura
ma imam uvijek na 30dc, tako da sad kontam da je sigurno do dabrostona, jer bi bilo prelagano da uspije od prve, a tako se nadam da neće ni docuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 2960
17.9.2011 2:33:21   
klara klaric
jao koliko je sati a ja ne mogu spavat ,a još danas mi menga treba doć pa sam ko na iglama,možda zato me i neće san katastrofa javim se kroz dan pusa i da ipak bude user posted image user posted image nadam se

(odgovor članu Cenzura)
Neposredna veza do poruke: 2961
17.9.2011 12:07:45   
nutellica
klara navijam da bude plusicuser posted image user posted image user posted image

Svatko želi živjeti na vrhu planine, ali sva sreća i rast događa se penjući se na nju.

Neposredna veza do poruke: 2962
19.9.2011 0:31:26   
sanjicak993
hvala puno probacu ponovo...a posto jako zelim user posted image ja se nadam da sam user posted image ...nije prehlada sigurno....cure hvala vam na savetu,javljam dali ima dve user posted image ili user posted image ...jos nisam dobila pa se nadam da sam user posted image ....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nutellica)
Neposredna veza do poruke: 2963
19.9.2011 23:23:39   
jakosretna
drage moj puno vas pozdravljam,ja vam se javljam po prvi put i imam pitanje za vas koje ce mi puno da znaci porodila sam se prije godinu i dva mijesaca u 9 mj trudnoce su mi otkrili da mi nije uredu beba i porodila sam se nakon par sati je moja kcerkica umrla to sam tesko podnjela i patim za tim.Nakon toga 6 mju sam se cuvala po propisima doktora da ne zatrudnim, posle ti 6 mj sam se prestala da cuvam znaci 8 mj kako zelim bebu a nemagu da zatrudnim kao za moju kcerkicu koju sam izgubila rekli su mi da je imala anomalije.Dali neko zna da mi kaze dali poznaje sl slucaj ko je to dozivio sa prvom bebom i da je drugu bebu dobio zdravu molim vas i ljubim da mi pomognete i odgovorite..

(odgovor članu dea)
Neposredna veza do poruke: 2964
20.9.2011 5:04:09   
klara klaric
ja sam iskreno imala sve simptome da sam trudnauser posted image i bol u trbuhu, kruljenje u želucu, povraćanje,povećan apetit i na kraju ništa ,došla vješticauser posted image jako sam tužna radi toguser posted image al daj bože da tebi simptomi budu za bebicuuser posted image user posted image al ja u njih više ne vjerujem

Neposredna veza do poruke: 2965
20.9.2011 11:54:50   
jakosretna
draga kupinice zamolila bih te ako znas odg na moje pitanjue da mi odg..

Neposredna veza do poruke: 2966
20.9.2011 12:05:27   
vila_7
jakotuzna zao mi je sto ti se to sve dogodilo,probaj naci temu o gubitku bebe odmah poslije rođenja, pa ce ti mozda neko znati bolje reci.
Ali moj savjet je da uradis neke osnovne nalaze prije nove trudnoće, i ako znaju zbog cega je do anomalija doslo,da uradis i te nalaze. Govorim ti ko laik! Npr.neke genetske testove da se vidi moze li se isto ponoviti i kolike su sanse.
Zelim ti da uskoro rodis zivu i zdravu bebicu!

(odgovor članu jakosretna)
Neposredna veza do poruke: 2967
20.9.2011 12:06:28   
kupina
jakotuzna mnogo mi je zao zbog tvog gubitka,samo mi nije jasno kako su tek tad otkrili da nesto nije uredu sa bebomuser posted image veliki je to gubitakuser posted image
Ja se nadam da ces abd uskoro ponovo zatrudniti i ovaj put na svijet donijeti zivu i zdravu bebu...ako s tom bebom nesto nije bilo uredu,to ne znaci da ce i s drugom biti problemauser posted image

Neposredna veza do poruke: 2968
   [Obrisana poruka]
20.9.2011 12:08:02   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu vila_7)
  Neposredna veza do poruke: 2969
20.9.2011 12:10:31   
vila_7
Iman ma ne brini , odmah cete vi aBd saznati...ne trebam ja na ovu temu - ja cu odmah testic i znati! user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 2970
20.9.2011 12:12:57   
jakosretna
ne sikiraj se iti ces jednoga dana akobogda to da dozivis kao tvoja seka....budi hrabra

Neposredna veza do poruke: 2971
20.9.2011 12:17:07   
kupina
IZVORNA PORUKA: klara klaric

ja sam iskreno imala sve simptome da sam trudnauser posted image i bol u trbuhu, kruljenje u želucu, povraćanje,povećan apetit i na kraju ništa ,došla vješticauser posted image j

klara ti simptomi sto si imala,mogu znaciti i neke stomacne probleme.
zao mi je zbog user posted image vise srece drugi putuser posted image

Neposredna veza do poruke: 2972
20.9.2011 12:25:39   
jakosretna
hvala vam drage moj puno mi znaci vasa podrska,neki mi kazu moze da se ponovi a neki mi kazu nemora da znaci da ima koje rodiju prvu bebu sa anomalijom a druga bude zdrava.Meni su tek u 9 mj otkrili da nije beba uredu sa tim da sam isla privatno doktorima to je jedna velika prednost ali su me puno razocarali moj je svaki dan u user posted image kada vidim druge beba odma se sjetim moje pokusavam 8 mj za zatrudnim ali jos nista nema veliki poljubac za vas :)

Neposredna veza do poruke: 2973
20.9.2011 12:30:24   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: jakotuzna

drage moj puno vas pozdravljam,ja vam se javljam po prvi put i imam pitanje za vas koje ce mi puno da znaci porodila sam se prije godinu i dva mijesaca u 9 mj trudnoce su mi otkrili da mi nije uredu beba i porodila sam se nakon par sati je moja kcerkica umrla to sam tesko podnjela i patim za tim.Nakon toga 6 mju sam se cuvala po propisima doktora da ne zatrudnim, posle ti 6 mj sam se prestala da cuvam znaci 8 mj kako zelim bebu a nemagu da zatrudnim kao za moju kcerkicu koju sam izgubila rekli su mi da je imala anomalije.Dali neko zna da mi kaze dali poznaje sl slucaj ko je to dozivio sa prvom bebom i da je drugu bebu dobio zdravu molim vas i ljubim da mi pomognete i odgovorite..

moja je prijateljica prosle god .izgubila bebu kao ti na kraj 9tog mjes jer se kao pupcana vrpca omotala oko vrata i njoj su rekli da ceka bar 6mjes. da ne zatrudni al ona nije cekala ni 4mje.
Zatrudnila je i rodila zivog i zdravog djecaka . Eno ga sad masallah ima 4mjes. prava zdrava bebela beba .
Bit ce i kod tebe abd user posted image

Neposredna veza do poruke: 2974
20.9.2011 12:34:04   
jakosretna
drage moje ja moram da idem na poso nadam se kada dodjem da cu dobiti nos savjeta zelim vam puno user posted image i sve koje zelite user posted image da vam se zelje ostvare vi ste mi veli,ka podrska user posted image ...

Neposredna veza do poruke: 2975
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  117 118 [119] 120 121   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  117 118 [119] 120 121   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *