Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razlika izmedju vodjenja ljubavi i sexa 8.9.2011 14:55:30
sanela.asja
Nakon "samo" sexa kontaš "Huh, ovo je bilo dobro" i odeš da opereš suđe i staviš veš u mašinu. Nakon vođenja ljubavi ti se ne razdvaja makar do prekosutra.
RE: Razlika izmedju vodjenja ljubavi i sexa 8.9.2011 14:58:50
mala_sa
Vodjenje ljubavi - bilo prije rodjenja A Sexs - nakon poroda sto cesce to bolje (jedino tu uspijem istrositi svu nervozu, koje ima na pretek ), a ni mm se ne buni
RE: Razlika izmedju vodjenja ljubavi i sexa 8.9.2011 15:00:03
veeseelaa
mala_sa to sam i ja rekla, sex kad sam nadrndana a za vođenje ljubavi moraju se posložiti sve kockice hahahah prvo da to veče volim muža hahahaha a drugo da sam odmorna i čila, a ko bi to sve spojio
kad nesto bolje razmislim mislim da ga sve ove godine zelim ubiti sexom
RE: Razlika izmedju vodjenja ljubavi i sexa 8.9.2011 16:56:18
Dida79
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
mala_sa to sam i ja rekla, sex kad sam nadrndana a za vođenje ljubavi moraju se posložiti sve kockice hahahah prvo da to veče volim muža hahahaha a drugo da sam odmorna i čila, a ko bi to sve spojio
kad nesto bolje razmislim mislim da ga sve ove godine zelim ubiti sexom
I kod mene je cisti seks Vodjenje ljubavi ne dolazi u obzir poslije dva sata ubjedjivanja starijeg sina da ide u krevet,zatim jos pola sata rasparavljanja sa mm da li je zaspao ili nas folira Tamam se damo u akciju ovaj mladji trazi vode ili soka Poslije svega ovoga zivio seks na eks
RE: Razlika izmedju vodjenja ljubavi i sexa 8.9.2011 17:03:56
Alma_27
a jeste vi krenule sa ovim temama neki dan otvorih onu temu "savjeti za dobar sex" i zatvorih je odmah jer sam i zaboravila sta je sex... kad se beban, aBd, rodi podsjetit cu se
a ovo za sex i vodjenje ljubavi... pa to mi je cesto slicno. ne razmisljam je li to jedno ili drugo. sex je mozda kad muzu kazem: imam desetak slobodnih minuta pa ako si raspolozen a on se nacrta tu za sekundu "a sto da ne?"
sjetih se onog vica kaze Mujo Fati: "Hajmo se j " a ona ce: "Uh, sto me smota u tri rijeci"
RE: Razlika izmedju vodjenja ljubavi i sexa 8.9.2011 18:18:25
Galicia
MM vise voli "vodjenje ljubavi" a ja sam klasika samo sex i sex. Tu se malo razilazimo al nadjemo se na zajednickoj tacki zvana sex, pa kakav god bio. Ja sam za 5 puta na dan brzog sexa a on je za 5 puta na dan vodjenja ljubavi. Doduse zna i iz njega vrlo cesto izaci kakva divlja zivotinjica.
RE: Razlika izmedju vodjenja ljubavi i sexa 9.9.2011 15:05:21
Anoniman
Vodolija u sexoljubu: Iako mogu da budu vrlo pametni, ljudi rođeni u ovom znaku nisu baš sjajni ljubavnici. Njihov rezon je „što da se ne venčam?“. Njima je vođenje ljubavi jedna uzgredna zabava, kojoj ne pridaju suviše značaja. Idealni su prijatelji: puni su razumevanja i strpljenja za druge. U seksu su ili potpuno razvratni, ili potpuno čedni. Njihova osnovna osobina je nepredvidivost.
VAZDUNI ZNACI: Blizanci, Vaga, Vodolija
Ovo su pre svega mentalni tipovi koji oboavaju komunikaciju, kontakte i odnose sa drugim ljudima. Originalni mislioci, oni su luonoe ljudskih dostignua i novih ideja. Njihov jezik je njihov smisao za re, boju, stil i lepotu. Oni obezbeuju jednu udobnu i prijatnu atmosferu za ivot. Znae promenu. Kroz njih moemo istraivati i ispitivati nove prostore ljudske inteligencije i iskustva.
FIKSNI ZNACI: Bik, Lav, korpija, Vodolija
Fiksni znaci ne vole promene. Oni se obino uglave u datom mestu ili u datom nainu miljenja. Kao pravi istraivai, ovi ljudi uivaju poziciju sa koje mogu sve da vide i sve da analiziraju. To su ozbiljni, odgovorni, poverljivi i poteni ljudi, iako njihova nezgodna narav moe da ih uini i drugaijimaa. Njihova osobina je fiksnost, i oni su, literarno reeno, aneli koji na svojim leima pridravaju ovaj svet.
RE: Razlika izmedju vodjenja ljubavi i sexa 9.9.2011 19:25:50
koka i po
IZVORNA PORUKA: Fortuna
Vodolija u sexoljubu: Iako mogu da budu vrlo pametni, ljudi rođeni u ovom znaku nisu baš sjajni ljubavnici. Njihov rezon je „što da se ne venčam?“. Njima je vođenje ljubavi jedna uzgredna zabava, kojoj ne pridaju suviše značaja. Idealni su prijatelji: puni su razumevanja i strpljenja za druge. U seksu su ili potpuno razvratni, ili potpuno čedni. Njihova osnovna osobina je nepredvidivost.
VAZDUNI ZNACI: Blizanci, Vaga, Vodolija
Ovo su pre svega mentalni tipovi koji oboavaju komunikaciju, kontakte i odnose sa drugim ljudima. Originalni mislioci, oni su luonoe ljudskih dostignua i novih ideja. Njihov jezik je njihov smisao za re, boju, stil i lepotu. Oni obezbeuju jednu udobnu i prijatnu atmosferu za ivot. Znae promenu. Kroz njih moemo istraivati i ispitivati nove prostore ljudske inteligencije i iskustva.
FIKSNI ZNACI: Bik, Lav, korpija, Vodolija
Fiksni znaci ne vole promene. Oni se obino uglave u datom mestu ili u datom nainu miljenja. Kao pravi istraivai, ovi ljudi uivaju poziciju sa koje mogu sve da vide i sve da analiziraju. To su ozbiljni, odgovorni, poverljivi i poteni ljudi, iako njihova nezgodna narav moe da ih uini i drugaijimaa. Njihova osobina je fiksnost, i oni su, literarno reeno, aneli koji na svojim leima pridravaju ovaj svet.
sto nas nahvali
RE: Razlika izmedju vodjenja ljubavi i sexa 9.9.2011 23:29:31
veeseelaa
Fortuna draga gdje si ovo izvadila? prvi put čitam tako nešto o vodolijama ja sam bliža ovome
Ona je nekonvencionalna, nesvakidašnja, ne oseća se ničim sputana pa je od nje svega o]ekivati. Uvek šik, smelo kombinuje oblačenje pa privlači više udvarača. Spontano koketira, ležemo i bez predrasuda stupa u odnose gdje stigne misleći da je i njoj dozvoljeno sve što i muškom rodu. Oduševi udvarača koji misli da je naišao na laku robu, a ona tek ležemo zapita: Sta hoćeš? Gracijom i ljupkošču lako osvaja, ali u ljubavi traži daleko više nego goli seksualni odnos. Zato i u brak teže ulazi znajući da je tamo sve monotono. Ona ima jednako strasti i osjećaja i zna se žrtvovati. Viši tip, koji se bavi umetnošću, naročito je interesantan. Ne podnosi mušku brutalnost, intuicijom brzo prozire i odbacuje prostaka. Pada na stil, muziku, piće, romantiku, ekscentrične dijaloge o svetu, ili ležemo prosto "sve u svoje vreme". Ne proverava muža, sve reši prijateljski. Neispitiva, neverna tek zavisno od okolnosti, društva, vis major.
vodolije u krevetu.. ;) Vodolija je kao prehlada. U vas zivot ulazi iznenada, kada se najmanje nadate. cesto ga ne razumijete i smatrate cudakom. Osjecaji su mu intenzivni, ali ne traju dugo. Vrlo su romanticni, ali varaju radi promjene. Partnera mogu posuditi prijatelju. To su kolekcionari ljubavi i strasti. I grupni seks kod njih dolazi u obzir.