Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Razlika izmedju vodjenja ljubavi i sexa 12.9.2008 15:36:02
Amelaa RR
Da li po vama postoji razlika izmedju vodjenje ljubavi i sexa....Po meni sex se moze imati bilo skim i bilo kada...ali vodjenje ljubavi je nesto gdje su emocije i strast spojene u jedno....
RE: Razlika izmedju vodjenja ljubavi i sexa 12.9.2008 15:53:28
Adana
Amelaa! U potpunosti se slazem sa tobom. A i samo ime kaze vodjeje ljubavi i sex... razlika je vec tu ocigledna. S tim da se mozes i samo posexati sa voljenom osobom, ali ne mozes voditi ljubav sa strancem prema kojem nista ne osjecas osim sexualne/tjelesne privlacnosti...
I zaista bas su te krenule teme.
RE: Razlika izmedju vodjenja ljubavi i sexa 12.9.2008 15:53:43
lamka
sex moze biti za jednu noc onako usputni sex i ne zna,m ni ja mozda sex iz potrebe a vodenje ljubavi je nesto sasvim drugacije tu se prepustas partneru uzivas u svakom njegovom dodiru i normalno uzivas u onom slatkom osjecaju zadovoljstva kada te dovede do vrhunca uzitka
RE: Razlika izmedju vodjenja ljubavi i sexa 12.9.2008 16:07:22
Amelaa RR
IZVORNA PORUKA: Adana
S tim da se mozes i samo posexati sa voljenom osobom, ali ne mozes voditi ljubav sa strancem prema kojem nista ne osjecas osim sexualne/tjelesne privlacnosti...
RE: Razlika izmedju vodjenja ljubavi i sexa 12.9.2008 16:08:49
Amelaa RR
Pa drage moje sada sam vam ja zaduzena za ovaj dio foruma..pa evo citav dan cackam na netu...trazim inspiraciju za teme...koje nemaju.. Nadam se da vam se svidju...
RE: Razlika izmedju vodjenja ljubavi i sexa 12.9.2008 21:39:39
ja
IZVORNA PORUKA: Adana
Amelaa! U potpunosti se slazem sa tobom. A i samo ime kaze vodjeje ljubavi i sex... razlika je vec tu ocigledna. S tim da se mozes i samo posexati sa voljenom osobom, ali ne mozes voditi ljubav sa strancem prema kojem nista ne osjecas osim sexualne/tjelesne privlacnosti...
RE: Razlika izmedju vodjenja ljubavi i sexa 12.9.2008 21:51:45
batterfly
Hmmmm, sex je sex..... ali vodjenje ljubaviiiiiii mmmmmmmmmmm!! to mi je draze,hahaha!!
Slazem se sa gore navedenim,ali zar niste nikad imale "sex" sa svojim partnerom....to je za mene onaj ,kako to MM voli reci "brzi"!!! Mislim,moram i ja priznati da nekad volim "brzi" ali uzivancija je uzivancija!! U principu kod mene je razlika samo u "sporom"(vodjenje ljubavi-uzivancija) i "brzom"(sex).... Mozda sam ti "nabacila"jos neku temu???? A i ova je dobra,moram priznati!
sex moze biti za jednu noc onako usputni sex i ne zna,m ni ja mozda sex iz potrebe a vodenje ljubavi je nesto sasvim drugacije tu se prepustas partneru uzivas u svakom njegovom dodiru i normalno uzivas u onom slatkom osjecaju zadovoljstva kada te dovede do vrhunca uzitka
Slazem se!!! UUUUHHH,ne mogu ja vise na ovoj temi.......uh...uh..uh.... Gdje mi je MM.....!!!!!!! Hocu svog MM!!!
RE: Razlika izmedju vodjenja ljubavi i sexa 13.9.2008 13:32:37
andji
Evo i mene cure moje,nisam mogla odoliti ovoj temi ,naravno da postoji razlika izmedju ta dva pojma.Smatram da ne mozes voditi ljubav sa nekim koga prvi put vidis,mozes imati samo dobar sex,mada i to je tesko postići.Sta ti neko moze pruziti ko te ne zna kao osobu,sta volis,a sta ne...za razliku od tvog stalnog partnera sa kojim dijelis one najintimnije zelje i emocije,to je već vodjenje ljubavi.Mada,opet i sa stalnim partnerom ponekad na brzinu na nekom ludom mjestu moze 'pasti' brzi ludi sex
RE: Razlika izmedju vodjenja ljubavi i sexa 18.9.2008 21:38:05
Pankica
Po mom misljenju, postoji razlika, upravo su te emocije vazne kad je vodjenje ljubavi u pitanju, ali mislim da to samo vazi za zenski spol, ili bar za nas vecinu.Upsss, da se ne nadje uvrijedjen muski svijet, ima izuzetaka, naravno.
RE: Razlika izmedju vodjenja ljubavi i sexa 2.11.2008 6:12:23
Dalia05
Ja mislim da ljudi vode ljubav prije nego sto dobiju djecu. A poslje je sex barem kod mene. Uvjek si na opreznosti da se beba nece probuditi. KAd djeca pocnu rasti onda moras biti tih i sve dok djeca ne odu iz kuce si na nekoj opreznosti nemozes se opustiti. A kad dodje vrijeme da si sam i da nikog opet nemas u kuci kao kad si bio mlad onda nemas volju ni za Sex a ni za Vodjenje Ljubavi kekekekekekekke