|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  103 104 [105] 106 107   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Sretan rođendan malom princu/princezi
3.9.2011 13:00:37   
Apotekarka
Malom Adrianu sve najbolje za njegov rođendan zele Antonio i njegova mama

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 2601
   [Obrisana poruka]
3.9.2011 13:08:24   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Apotekarka)
  Neposredna veza do poruke: 2602
3.9.2011 13:30:54   
Anoniman
Sretan rodjendan, zelimo ti mnogo dobrih partija u buducnosti user posted image user posted image user posted image

Pusauser posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio sahara -- 3.9.2011 13:31:22 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna veza do poruke: 2603
3.9.2011 23:45:22   
iv@ncica
i  od  nas  sretnooooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2604
3.9.2011 23:55:48   
Honey3
sretan rodjendan i od nas i sve najboljeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 2605
4.9.2011 0:02:19   
Bambi09
Sretan rodjendan nasoj dragoj prelijepoj drugarici Esmi (zaha), da nam bude zdrava i ziva puno godina zajedno sa svojim roditeljima, sekom i bracom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 2606
4.9.2011 0:07:53   
Honey3
hvala ljepotouser posted image user posted image user posted image user posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 2607
   [Obrisana poruka]
4.9.2011 8:59:26   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Honey3)
  Neposredna veza do poruke: 2608
4.9.2011 9:18:37   
Mirkica
dzeni nl sretan rodjendan tvojoj Marisi od srca zelimo ja i moj Ishak , Ishak joj salje cmokic user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 2609
4.9.2011 10:03:33   
zeze
user posted image user posted image Marisa lutkice, zelimo ti sretan rodjendan. Da ih docekas joss punooo u sreci, zdravlju i veselju. Ljube te Naida i mama  user posted image user posted image

...Naida... smizlica moja malena .... 03.08.2010.

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 2610
4.9.2011 10:08:46   
Bambi09
Oh masallah... pa i Marisi danas rockas... Sretan rodjendan i Marisi (dzeni_nl) i drugu Dinu (srculence)... Sve najbolje u zivotu vam zelimo... Da budete zdravi i zivi puno godina sa svojim roditeljima... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

(odgovor članu zeze)
Neposredna veza do poruke: 2611
4.9.2011 21:43:25   
Honey3
Marisi,Dini i naravno mojoj Esmici sretan rodjendanuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 2612
4.9.2011 21:48:02   
muaaa
Djecici koja slave, sretan rodjendanko da ih docekaju jos puno,puno oduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

“Temelj ljudske sreće je duboka sigurnost, spontana radost u malim stvarima i velika jednostavnost.”

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 2613
4.9.2011 22:40:44   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: muaaa

Djecici koja slave, sretan rodjendanko da ih docekaju jos puno,puno oduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

potpisujem a posebno nasoj Esmici-pjesmici iz ove mirne generacijeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu muaaa)
  Neposredna veza do poruke: 2614
4.9.2011 22:42:48   
teacher75
esmice, sretan ti rodjendan, sve naj, naj...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2615
4.9.2011 22:44:27   
assmiras
svoj djecici zelimo sretan rodjendan i da ih jos puno puno puno dozive u zdravlju i sreci....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naša malena je dosla 05.02.2010.,
Selma, mamino sunce.....

A nas drugi cvijet 15.05.2012......

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 2616
9.9.2011 13:07:03   
reallove
Sretan rodjendan,Ishak Benin(Mirkica)..sve najljepse u zivotu ti zelimo,da nam budes zdrav i sretan sa tvojim roditeljima jos dugo,dugouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu assmiras)
Neposredna veza do poruke: 2617
9.9.2011 13:24:56   
tekja
IZVORNA PORUKA: reallove

Sretan rodjendan,Ishak Benin(Mirkica)..sve najljepse u zivotu ti zelimo,da nam budes zdrav i sretan sa tvojim roditeljima jos dugo,dugouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pridruzujemo se...djecace prelijepog imena sve, sve, sve naj ti zele Vedad i mamauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 2618
9.9.2011 13:29:19   
koka i po

IZVORNA PORUKA: tekja

pridruzujemo se...djecace prelijepog imena sve, sve, sve naj ti zele Vedad i mamauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

i Irfan,Sejo i mamauser posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 2619
9.9.2011 13:34:23   
salmy
I mi se pridruzujemo cestitkama malom frajeruuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 2620
9.9.2011 13:36:28   
Medić*

Iskrene cestitke i sve najljepse u zivotu user posted image user posted image user posted image

A sretan rodjendan Emi7908 kao i nenom sinu Emanu ( ispravi me ako grijesim da zajedno sa svojim piletom na isti dan slavite rodjendan ) user posted image user posted image user posted image

Nema vece institucije od roditelja!

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 2621
9.9.2011 13:38:01   
mamabb
sretan rođendan maloj i velikoj raji!

04.12.2008.

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 2622
9.9.2011 14:08:12   
sunce27
Sretan rodjendan malenom princu, sve najljepse mu od user posted image zelim, draga Mirkice a kao da se jucer rodio a evo vec danas slavi svoj prvi rodjendan user posted image user posted image user posted image user posted image

Ti si srebro, ti si zlato i bogatstvo kojeg nema
mog života smisao si moja bebo malena
02.03.2011. Emina

Rijad nam stigao 11.10. 2012 .

(odgovor članu mamabb)
Neposredna veza do poruke: 2623
9.9.2011 14:34:27   
tekja
A sretan rodjendan Emi7908 kao i nenom sinu Emanu ( ispravi me ako grijesim da zajedno sa svojim piletom na isti dan slavite rodjendan ) user posted image user posted image user posted image

I meni se cini da jeste...Emanu sigurno, a za mamu nisam 100% sigurna...kako god...Sretni rodjendani i vama dvomauser posted image user posted image user posted image ..nedostajete na temiuser posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 2624
9.9.2011 14:47:54   
zeze
user posted image user posted image Ishak  Benin user posted image user posted image

user posted image user posted image SRETAN TI 1. RODJENDAN
!user posted image user posted image

Punooo srece, zdravlja i veselja, zeli ti tvoja drugarica Naida i mama user posted image

...Naida... smizlica moja malena .... 03.08.2010.

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 2625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  103 104 [105] 106 107   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  103 104 [105] 106 107   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *