Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
DRAGOJ NEJRI ( Malena_A), SRETAN RODJENDAN...da ti se sve tvoje male i velike želje uvijek ostavruju, zdravlj i ljubav na svakom koraku ...a osmijeh na licu da te krasi zauvijek
Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.
Svim nasim drugarima kojima nismo na vrijeme cestitali, a i onima koji danas slave rockas... (djeca od Malena_A, scarllet) zelimo sretan rodjendan i sve najbolje u zivotu... raja s Drine
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
Da čestitamo i ovdje. Helena_7, odnosno njenoj Evi želim sve najbolje povodom 1. rođendana i neka bude zdrava, vesela i nasmijana mala bebara. I roditelji skupa s njome. Puno pozdrava od nas.
Evi zelimo sretan rodjendan da ih puuuuno doceka zdrava i sretna sa svojim roditeljima i da do drugog rođendana dobije seku ili bracu i evo vam jedna pjesmica nama jako draga http://www.youtube.com/watch?v=9nyktncadfw
21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3 30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3