Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: FATIMICA09 - pomoc za njenu IMAN!!!!! 5.9.2011 10:32:33
ElmaB
Višnja, ovo Vam nije ok! Broj računa je 338......, a dodatni račun(kako ti zoveš), tj. treba stajati poziv na broj je 4006..... Ovako kako stoji na ovom plakatu uplate neće moći ići.
RE: FATIMICA09 - pomoc za njenu IMAN!!!!! 5.9.2011 10:38:50
Visnja RR
tri puta sam provjeruila i tri puta mi osoba zaduzena za akcije ovo pise sinoc sam poslala i pp na profilu i pojasnila ali mi opet kazu da to treba tako grrrrrrrrr ajde molim te ti udji na FB Iman i pisi anesi karic parla... i pojasni joj...
slike sam preuzela sa Fb armije koja je glavni organizator akcija za Iman
< Poruku je uredio Visnja RR -- 5.9.2011 10:39:54 >
RE: FATIMICA09 - pomoc za njenu IMAN!!!!! 5.9.2011 10:39:05
emi7908
Bože dragi koliko me ovo rastuži, nisam često na netu.... ali nadam se da ću vam se moći pridružiti na kafici ako ne kontala sam preko računa uplatiti onoliko koliko mogu ali je od srca. Neka nam dragi Allah usliši molitve i aBd ovaj maleni cvjetić će ozdraviti.. Sunce drago... Višnja svaka čast za radne kolege tvog muža.
RE: FATIMICA09 - pomoc za njenu IMAN!!!!! 5.9.2011 11:11:43
Mirkica
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
tri puta sam provjeruila i tri puta mi osoba zaduzena za akcije ovo pise sinoc sam poslala i pp na profilu i pojasnila ali mi opet kazu da to treba tako grrrrrrrrr ajde molim te ti udji na FB Iman i pisi anesi karic parla... i pojasni joj...
slike sam preuzela sa Fb armije koja je glavni organizator akcija za Iman
Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.
RE: FATIMICA09 - pomoc za njenu IMAN!!!!! 5.9.2011 11:59:14
baby2
Ovo sa racunom je
Ja prepisah i ovaj sa plakata od Visnje i ovaj od ElmaB,pa ce suprug otici bas u uni credit i pitati na koji moze uplatiti nadam se da ce mu ovi u banci znati o cemu se radi i koji je Rn pravi. On ode sad pa cu vam javiti kako je prosao je li uspio.
RE: FATIMICA09 - pomoc za njenu IMAN!!!!! 5.9.2011 12:04:19
vila_7
IZVORNA PORUKA: baby2
Ovo sa racunom je
Ja prepisah i ovaj sa plakata od Visnje i ovaj od ElmaB,pa ce suprug otici bas u uni credit i pitati na koji moze uplatiti nadam se da ce mu ovi u banci znati o cemu se radi i koji je Rn pravi. On ode sad pa cu vam javiti kako je prosao je li uspio.
baby vrati se na prvu stranicu gdje pise racun za KM - MM je na taj uplatio bez problema u UNI CREDIT banci!
RE: FATIMICA09 - pomoc za njenu IMAN!!!!! 5.9.2011 12:05:57
ElmaB
IZVORNA PORUKA: helena_7
IZVORNA PORUKA: baby2
Ovo sa racunom je
baby vrati se na prvu stranicu gdje pise racun za KM - MM je na taj uplatio bez problema u UNI CREDIT banci!
Kada se uplaćuje direktno u Unicredit banci onda je dovoljan samo broj partije, ali Helena ovo što sam napisala je za uplate iz drugih banaka, pa se mora navesti i broj računa i broj partije!
RE: FATIMICA09 - pomoc za njenu IMAN!!!!! 5.9.2011 13:48:47
najjda
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
”Moje ime je Iman Karic. Rodjena sam Juna 9-og 2011 god. u Sarajevu. Vec sa 40 dana sam primljena na Pediatrisku Kliniku u Sarajevo gdje se I sada nalazim . Prvobitna dijagnoza mi je bila Hidrocifilus ili vodena glava sa hematomima koji prouzrokuju krvarenje. Doktori u Sarajevu rade sve sto je u njihovoj moci ali nazalos nisu u mogucnosti rijesiti problem bez pomoci Klinika u Inostranstvu. Trenutno cekam papire sa Klinike u Turskoj koja moze obaviti operaciju . Jos uvijek neznamo koliko ce tacno kostati operacija, ali imamo info da je to izmedzu 20.000-50.000 eura . Nazalost, moji roditelji to ne mogu priusti Molim sve prijatelje,poznanike I humane ljude da pomognu u prikupljanju donacija za dalje lijecenje Iman Karic. Svaka suma koju mozete odvojiti od srca znaci mnogo za ovu bebicu, koja svoje prve dane zivota provodi u bolnickom krevetu sa privremenom pumpicom koja je ugradzena u glavicu tek toliko da je drzi u zivotu dok se ne nadze rijesenje I prikupe papiri i novac za lijecenje u inostranstvu. http://www.facebook.com/Ringeraja.ba#!/groups/241317645906154/
Pojanjenje za plaanje:
Za uplate unutar domaeg platnog prometa koje se vrse direktno u UniCredit banci dovoljno je:
Primalac: Kari Omer Partija/podraun: 40069794001
Za uplate unutar domaceg platnog prometa koje se vrse iz bilo koje druge banke potrebno je:
Primalac: Karic Omer ziro raun: 3380000000000072
Za uplate iz inostranstva potrebno je:
Primalac: Karic Omer, Zagrebacka br. 61, 71 000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina IBAN: BA393386902863161919 SWIFT: UNCRBA22
Uni Credit Bank DD Kardinala Stepinca b.b. 88000 Mostar
Uplate Donacija preko Pay Pal-a Za one koji imaju Pay Pal i zele tim putem da doniraju samo vam je potrebna e mail adresa mog racuna na pay pal-u:
RE: FATIMICA09 - pomoc za njenu IMAN!!!!! 5.9.2011 14:59:19
entinte
Pricala sam sa Imancicinom tetkom Anesom i dosli smo na ideju da napisemo pismo na turskom doktru koji ce imancicu operisati aBd sto prije. Nisam uspjela naci mail adresu pa smo se odlucili za fax. Ja sam napisala pismo u kojem sam zamolila u ime nas sa RR da se napravi popust za operaciju i ostale troskove. Sad mi samo treba osoba koja ima fax pri ruci. Kao kontakt osobu sam navela sebe zbog jezika i mail adresu. Također sam zamolila prijateljicu da nadlezne u Turskoj vojnoj misiji u Butmiru zamoli da se postavi kutija za pomoc pa ce mi sutra javiti.
Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!! K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm
RE: FATIMICA09 - pomoc za njenu IMAN!!!!! 5.9.2011 15:23:49
entinte
poslala, ide i br faxa odmah
Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!! K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm