Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
''Cim dosla je i prosla meni pade na um hej, to je moj par i prvi put je vidim, ali poznajem nju sasvim lucidna stvar
Gde je to zivela, gde se to skrivala sto je nisam video pre koga je ljubila, koga je snivala nekakve folere - mrzim ih sve...
...Ona je drukcija, s' njom nema smekanja i mnogo bolje nosi moj stil to nije putnica za listu cekanja cim se spakuje, startuje vec...
....Trosio sam zivot kao secerni stap hej, sladak i lep i sarao, i varao, i stvarao bol vuk'o vraga za rep...
....Daj, dotuci me, crni labude i ne stedi me ove noci hajde, vodi me, oslobodi me svi to moramo jednom proci bar nekad ''
RE: Za sve Lunje sa RR - o Balašu :))) 13.8.2011 23:44:33
zumbulcica
Kad potrazim put u srediste sebe staze bivaju tesnje i tesnje i skrijem u zaklon tvog uha kao mindjusa od duple tresnje I uspevam da jos jednom odolim,da prosapucem, da te nocas ruski volim, sta su reci?Krevet sto se izlize kad,tak.
uz ovu sam odrasla , podseca me na prelijepe dane mog djetinjstva i familiju
da marina i mene,odmaj se sjetim kad sam bila pionirka i ne znam zasto, al na um mi padnu i komsijske zresnje,nikad nista nece tako mirisati kao deda zvonkina tresnja
RE: Za sve Lunje sa RR - o Balašu :))) 13.8.2011 23:46:07
Hanady RR
''Ja pevam svoj blues bez namere bitne. I najvece ribe za mene su sitne. Ja sa strane samo posmatram taj svet. Ja pevam svoj blues u vrtlogu gluvom i pitam se sta rade ribe na suvom, a to je bar rutinska stvar.''
jojjj klemzi šta nam počini...sa dušim se rastavljam
RE: Za sve Lunje sa RR - o Balašu :))) 13.8.2011 23:49:30
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: noa
niko mene ne zna slušati ko moj verni drugar ušati ići zamnom i sanjariti a ne kvariti...
Stiću sutra do mraka do komšijskog oblaka, pod njim ću se opet rodit. Nisi ti na nebu sam, bogova je povazdan s nekim ću se već nagoditi...
RE: Za sve Lunje sa RR - o Balašu :))) 13.8.2011 23:50:52
hatepsut
Svirajte mi jesen stize
Toga jutra sam stigao putnickom klasom pa kuci sa stanice casom kroz baste i precice znane a u vojsci sam stekao druga do groba i hronicnu upalu zgloba suvenir na strazarske dane
Usao sam na prstima mati bese vec budna i brzo se prekrstila rece, proslo je ko za cas bas si stigao dobro jer svatovi su tu do nas pa ce ti svirati, a ti ces birati
Svadba bese ko svadba i sta da se prica parada pijanstva i kica i poznata cura u belom vec po redu pozeleh im zdravlja i srece iz ruku mi otela cvece i sakrila pogled pod velom
Tad me spazise cigani kum je trazio pesmu al'' ja sam stig''o, briga njih sirok osmeh i zlatan zub znam da nije ti lako al'' danas nemoj biti grub nego zapovedi sta cemo svirati
Svirajte mi jesen stize, dunjo moja jesen rana, nek zazvone tambure u transu znam da nije pesma ova za veselje i svatovac al'' ja moram cuti tu romansu
Svirajte mi jesen stize, dunjo moja al'' polako da mi ne bi koja rec promakla sklon''te case i bokale razbio bih svet od sale da je samo slucajno od stakla, dunjo moja
Retko odlazim kuci, a pisem jos redje i slike su bledje i bledje pa lepe potiskuju ruzne al'' nekad porucim pice i tako to krene pa stignem u svatove njene sve prave su ljubavi tuzne
Nikom ne pricam o tome brzo dodje taj talas i znam da cu da potonem spas mi donose cigani, oni imaju srce za svakog od nas, briga njih oni me pitaju sta da sviraju
RE: Za sve Lunje sa RR - o Balašu :))) 13.8.2011 23:55:09
Hanady RR
Ne znas ti, nema oslobodjenih svaku tisinu mi granata prosara spasen je taj prvi pogodjeni a svi su drugi vecni taoci kosmara
RE: Za sve Lunje sa RR - o Balašu :))) 13.8.2011 23:56:42
Hanady RR
eh sad sma gotova... ako ja noćas ne crknem neće niko
''Dobro je pocela nedelja poslednje pripreme za maturu virili smo u daljine puni nade preko gimnazijskog bedema ko pravi dekor za avanturu prosuo je nezni purpur divlji badem
Poneli nas vetrovi ko maslacke jedni su leteli lako, drugi padali i curice su postale prve macke a losi djaci odjednom svetom vladali
Sve mi je odlicno zvucalo dobro sam stajao tih sezona ljuljale me oci sirom promenade a nju sam sretao slucajno uvek je s pogresnim bila ona ali znao sam da sanja onaj badem''
RE: Za sve Lunje sa RR - o Balašu :))) 13.8.2011 23:58:20
veeseelaa
Za terću smenu
Vidis li gde sam to sad u kom sam dobu cudne mi ptice, da znas, snovima jezde jer, jos sam suvise mlad da mislim o grobu a vec sam suvise star da brojim zvezde
Cujes tisinu, taj zvuk, prolazi vreme zuji i preti kroz noc, drhti ko kobra nemoj da nacinjes sad ozbiljne teme dodji, skupi se tu i budi dobra
Ref. Pa naspi jos jednu za vecite krivce, za balansere ne boj se, imam ja prilican cug naspi jos jednu za umorne livce, za proletere veceras treca smena vraca tudji dug
Skoro ce svanuti dan, jos jedan praznik svi su ti plavi ko san svi su ti isti budis se retko u sest, samo po kazni kad moras negde na put ili na ispit
Ponekad tragam i ja za zlatnim runom mozda cu sanjati dim, vatru i celik nisi ti kriva za to, ma volim te puno hajde sad, daj mi pred san poljubac velik
RE: Za sve Lunje sa RR - o Balašu :))) 13.8.2011 23:59:42
Hanady RR
Jednom sam voleo zbilja mislim na ljubav pravu, sasavu i silnu
RE: Za sve Lunje sa RR - o Balašu :))) 14.8.2011 0:02:21
Hanady RR
Tako ponekad te reci mi dodju, ko jeka. Kao bure se spuste i pacovi napuste brod. Ne brinem mnogo o njima vrate se s lepim danima. Pa idemo dalje i plovidba traje ko pre. Al znam da neko to od gore vidi sve.
Povlaci te konce, igra se, postavi svaku stvar na svoje mesto. Svako dobro, zlo jos pre. Sve vide oci sudbine."
RE: Za sve Lunje sa RR - o Balašu :))) 14.8.2011 0:03:58
veeseelaa
Malo moje čudljivo pusti šta je bilo ne budi zlopamtilo obici svijet je zbog tog uzbudljivo da bi se ovde vratilo digni tu lepu glavu pogledaj me bar u suzici sto blista ćuda se trista vide tvoja je sreca samo tvoja stvar al' zato tvoja tuga to je vec prica druga to na moj racun ide
RE: Za sve Lunje sa RR - o Balašu :))) 14.8.2011 0:06:51
balasgirl
Nas soliter je veselo zdanje,talasa masa ljulja ga stalno,sad je doveden u prizemno stanje,a zamisljen je monomentalnp. Takvog nema na sveti okruglom,fasada drzi,a temelji klize,nas je soliter pod izveznim uglom kao slavni toranj iz Pize.huj huuuuuj... Njaa