|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  46 47 [48] 49 50   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vaš blam :-)
12.8.2011 13:59:46   
M kao Mama
nije poenta u novcu, več u stilu,mačko moja, i sam malopara se možeš fino sredit, ako imaš stila, ako nemaš đaba ti je sve

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 1176
12.8.2011 14:01:08   
balasgirl
IZVORNA PORUKA: veeseelaa

IZVORNA PORUKA: mama alma RR

pustite sad sandale (nisam ih ni primjetila), bitno je da je muškarac na podu user posted image
a Ferhadija je skupa, tamo se svakako ne obuvamo user posted image  

nisam islila na radnje, već na persone koje po ferhadiji nabadaju u ovakvim ili sličnim, hahahahah

aaaa nisam te shvatila hahahah
a ta e neko moda nema novca da bude uvijek INuser posted image

još kad čuješ cak cak cakcak cak..... otpala gumica na peti, pa ona onako "damski" nabada na ekseru

... pronašli su Ameri šifru za to: take it easy, lutko lijepa...

<3 Ali Khan <3

Neposredna veza do poruke: 1177
12.8.2011 14:07:15   
veeseelaa

nije poenta u novcu, več u stilu,mačko moja, i sam malopara se možeš fino sredit, ako imaš stila, ako nemaš đaba ti je sve

al ko je uopće od nas kompetentan pričati o stiluuser posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 1178
12.8.2011 14:09:44   
Anoniman
Mozda iz njenog ugla to izgleda ispravno , ja bi takvu situaciju u svoju korist okrenula jer kako postoje pravila za taksiste tako postoje i za musterije , i meni se desilo da je vozac autobusa ne gledajuci vratima ustinuo kolica , meni je bilo ispod nivoa da glumim Norrisa ali sam lijepo kad je povisio ton nazvala muriju i potpisala tuzbu za los servis, doveo je  u opasnost zivot mog djeteta i dobila sam odstetu, Sreca kamere su snimale sve iz 3 razlicita ugla, putnici gledali, ja ostala dama on ii dalje papak bez posla

(odgovor članu balasgirl)
  Neposredna veza do poruke: 1179
12.8.2011 14:13:57   
vila_7
IZVORNA PORUKA: balasgirl

Moja blam: Na radiologiji čekam da me prozovu da snimim kičmu, u čekaonici hiljadu duša. Dolazi neka sestra, proziva me po prezimenu i kaže, vi gospođo uđite ovdje na ova vrata, skinite se do pasa i kad čujede zvono uđite u sobu za snimanje. I tako uđem ja u tu "svlačionicu", i čim sam ušla na vrata spazim još jedna vrata preko puta ovih na koja sam ušla. Skinem se i čekam zvonce da zazvoni. I čekam, čekam, čekam, al zvonce ne zvoni. Gledam ja po prostoriji, nigdje nikakvog zvučnika gdje bih mogla čuti to zvono. Proderem se: Hoću li ući?, niko ne odgovara. Ma odoh ja ući kontam u sebi, i umjesto na ta druga vrata, ja opet otvorim ona vrata na koja sam ušla, a koja vode u čekaonicu. I tako ja gola do pasa uđem u čekaonicu, masa gleda u mene, a ja ko na filmu prekrila sise rukama i brže bolje vratim se unutra. Hebeno zvono me zbunilo hehhehehe. I da, nije ni zvonilo, nego doktorica ušla i kaže, šta čekaš ti, izlazi.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

Neposredna veza do poruke: 1180
12.8.2011 14:18:18   
vila_7
a za 3 puta mamu - vala da i mene neki nepoznati muskarac vuce za rukav htjela bih se instiktivno odbraniti i vjerovatno bih ga sakom ! Ko ce cekati policiju kad i on ne miruje nego je krenuo vuci user posted image , a to sto je pobjegla,covjek  panici svasta uradi.

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 1181
12.8.2011 15:08:10   
Lejla Ka
IZVORNA PORUKA: helena_7

Moja blam: Na radiologiji čekam da me prozovu da snimim kičmu, u čekaonici hiljadu duša. Dolazi neka sestra, proziva me po prezimenu i kaže, vi gospođo uđite ovdje na ova vrata, skinite se do pasa i kad čujede zvono uđite u sobu za snimanje. I tako uđem ja u tu "svlačionicu", i čim sam ušla na vrata spazim još jedna vrata preko puta ovih na koja sam ušla. Skinem se i čekam zvonce da zazvoni. I čekam, čekam, čekam, al zvonce ne zvoni. Gledam ja po prostoriji, nigdje nikakvog zvučnika gdje bih mogla čuti to zvono. Proderem se: Hoću li ući?, niko ne odgovara. Ma odoh ja ući kontam u sebi, i umjesto na ta druga vrata, ja opet otvorim ona vrata na koja sam ušla, a koja vode u čekaonicu. I tako ja gola do pasa uđem u čekaonicu, masa gleda u mene, a ja ko na filmu prekrila sise rukama i brže bolje vratim se unutra. Hebeno zvono me zbunilo hehhehehe. I da, nije ni zvonilo, nego doktorica ušla i kaže, šta čekaš ti, izlazi.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 1182
12.8.2011 15:53:47   
madam x
Triputmama ispravno ili ne-smiješno do suza.
Balasgirluser posted image user posted image user posted image , ja sam tip za ovu vrstu blamova.
Dajte copy-paste taj sa vešom i šnalama.

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 1183
12.8.2011 16:09:53   
Almaa
balas podsjeti me da odem malo citati stihoveuser posted image

napravi svaki korak ovom istom strascu i pregazit ces more na tom hodocascu...

(odgovor članu madam x)
Neposredna veza do poruke: 1184
12.8.2011 16:11:24   
balasgirl
IZVORNA PORUKA: Almaa

user posted image user posted image šta čitaš trenutno ?user posted image

... pronašli su Ameri šifru za to: take it easy, lutko lijepa...

<3 Ali Khan <3

(odgovor članu Almaa)
Neposredna veza do poruke: 1185
12.8.2011 16:14:29   
emma.L
triputmama, ja umalo ne rodih user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  na prvi post, a onda još i objašnjenje i pravdanje kako i šta je bilo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Scena iz filmova! Daleko najblamatorniji i najzabavniji blam!

Ema, kokola i sreća najveća, 15.10.2008.
Timur, radost mamina, 9.10.2011.

(odgovor članu Almaa)
Neposredna veza do poruke: 1186
12.8.2011 16:21:02   
Almaa

IZVORNA PORUKA: Almaa

user posted image user posted image šta čitaš trenutno ?user posted image

citam na facebook-u stihove pjesama, a ponegdje i cijela pjesma napisana, ma melem za dusuuser posted image

napravi svaki korak ovom istom strascu i pregazit ces more na tom hodocascu...

Neposredna veza do poruke: 1187
12.8.2011 16:22:35   
ElmaB

Baš to? Ko je kompetentan???

Mamina zlata:
Tea, 11.02.2005.
Lana, 31.03.2008.
Deni, 31.03.2008.

Neposredna veza do poruke: 1188
12.8.2011 17:08:36   
madam x
Hvala balasgirl za copy, a ti triputmama nam se češće javi na ovoj temi.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ElmaB)
Neposredna veza do poruke: 1189
12.8.2011 23:29:48   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: ElmaB

Baš to? Ko je kompetentan???

da, meni šega kad svak sebi daje za pravo komentirati nečiji stajling, baš čudno zar ne?
na osnovu čega se dodje do mišljenja da si zato nadaren? user posted image

gdje je parti tu je on
modni mačak
on je fešn guru hahahahha

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu ElmaB)
Neposredna veza do poruke: 1190
12.8.2011 23:34:54   
myb@by
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

Neposredna veza do poruke: 1191
12.8.2011 23:42:31   
vjestica
ne moram biti kompetentna da bih komentarisala nečiji stajling
to je moje osnovno ljudsko pravo user posted image

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

(odgovor članu myb@by)
Neposredna veza do poruke: 1192
13.8.2011 0:08:53   
mamine oci
triputmamama bas se slatko ismijah o zakonu nebih saduser posted image sutra u novinama na nalovnici "Dragana Mirkovic osamarila taksistu indijanca"user posted image user posted image user posted image

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 1193
13.8.2011 0:15:35   
DM
*indijcauser posted image

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

(odgovor članu mamine oci)
Neposredna veza do poruke: 1194
13.8.2011 0:20:01   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: vjestica

slažem se al tvrditi da si expert je smiješno

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 1195
13.8.2011 0:20:37   
mamine oci

IZVORNA PORUKA: doublemum

user posted image user posted image

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

(odgovor članu DM)
Neposredna veza do poruke: 1196
13.8.2011 0:25:46   
mamine oci

IZVORNA PORUKA: doublemum

nismo sitnicari za par slovauser posted image

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

(odgovor članu DM)
Neposredna veza do poruke: 1197
13.8.2011 0:26:03   
vjestica

IZVORNA PORUKA: vjestica

slažem se al tvrditi da si expert je smiješno

a ko je ovdje tvrdio da je ekspert user posted image user posted image

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

Neposredna veza do poruke: 1198
13.8.2011 0:29:39   
veeseelaa
ma nešto u tom stilu, kao džaba pare kad se ne zna obući i bla bla
to mi je neka priča nidje veze.... i šega mi kad tako ljudi govore, ko da su neki experzi za stil itd de ba, svi smo mi nekom bezveze

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 1199
13.8.2011 0:33:11   
vjestica
nisam ekspert ali je definitivno da pare nemaju veze sa stilom
i  u gradu više možeš vidjeti kiča nego bilo čega drugog
i baš me briga ako sam nekom ja bezveze user posted image

Neposredna veza do poruke: 1200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  46 47 [48] 49 50   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  46 47 [48] 49 50   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *