|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vaš blam :-)
12.8.2011 12:13:43   
veeseelaa
meni nikako niej jasno kako možete pričati o pravilima a žena priču ispričala na tebi VA  BLAM
da cijelu priču smatra ispravnom ne bi istu ovdje ispričala, svašta ženice drage od vas
Ja umrla od smijeha čitajući a vi se zadeverale ko je u pravu a ko nije
Triputmama user posted image user posted image  legendo!!!!

< Poruku je uredio veeseelaa -- 12.8.2011 12:27:34 >

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 1151
12.8.2011 12:20:17   
M kao Mama
Jao, triputmama, stvarno, ovo je za plakati, pa što si bježala, ako nisi kriva,

nego da ti slučajno nisi iz Rožaja, pričaš i pišeš kao Rožajci,

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 1152
12.8.2011 12:22:34   
Mirkica
IZVORNA PORUKA: veeseelaa

meni nikako niej jasno kako možete pričati o pravila a žena priču ispričala na tebi VAŠ BLAM
da cijelu priču smatra ispravnom ne bi istu ovdje ispričala, svašta ženice drage od vas

hahhahah ja to njoj za slucaj da je nadje policija hahahhahaha zbog bjegstva user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

Neposredna veza do poruke: 1153
12.8.2011 12:26:15   
Anoniman

meni nikako niej jasno kako možete pričati o pravila a žena priču ispričala na tebi VAŠ BLAM

meni nije smijesno fakat vise tuzno i zalosno sta je covjek u stanju uraditi za 15 eura ....Ba ako je u pravu  sto je bjezala, ali da stavim tacku na sve vjerovatno bi tebi bilo smijesno da ti musterija uleti u kancelariju i zgazi te nogamauser posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1154
12.8.2011 12:29:18   
Mirkica
zene ne raspravljate se :) nemoj da vam doce 3xmama user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1155
12.8.2011 12:29:23   
veeseelaa
meni nije smijesno fakat vise tuzno i zalosno sta je covjek u stanju uraditi za 15 eura ....Ba ako je u pravu sto je bjezala, ali da stavim tacku na sve vjerovatno bi tebi bilo smijesno da ti musterija uleti u kancelariju i zgazi te nogama

hahahahha pa vala da mu kažem dvije različite cijene i da ga hvatam za tašnu ništa ne bi drugo ni očekivala
U svakom slučaju ovo je šega jer je žena prebila muškarca hahahahha d aje obrnuto ja bi se shebala a ovako go go hahahah
Nisu u pitanju pare ovdje Marina nego bezobrazluk taksiste, ako je vožnja 7 eura toliko će i dobiti il će ga naša triputmamam nokautirati hahahahah

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1156
12.8.2011 12:30:28   
Anoniman

meni nije smijesno fakat vise tuzno i zalosno sta je covjek u stanju uraditi za 15 eura ....Ba ako je u pravu sto je bjezala, ali da stavim tacku na sve vjerovatno bi tebi bilo smijesno da ti musterija uleti u kancelariju i zgazi te nogama

hahahahha pa vala da mu kažem dvije različite cijene i da ga hvatam za tašnu ništa ne bi drugo ni očekivala
U svakom slučaju ovo je šega jer je žena prebila muškarca hahahahha d aje obrnuto ja bi se shebala a ovako go go hahahah
Nisu u pitanju pare ovdje Marina nego bezobrazluk taksiste, ako je vožnja 7 eura toliko će i dobiti il će ga naša triputmamam nokautirati hahahahah

i pobjeci user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1157
12.8.2011 12:32:35   
balasgirl
Moja blam: Na radiologiji čekam da me prozovu da snimim kičmu, u čekaonici hiljadu duša. Dolazi neka sestra, proziva me po prezimenu i kaže, vi gospođo uđite ovdje na ova vrata, skinite se do pasa i kad čujede zvono uđite u sobu za snimanje. I tako uđem ja u tu "svlačionicu", i čim sam ušla na vrata spazim još jedna vrata preko puta ovih na koja sam ušla. Skinem se i čekam zvonce da zazvoni. I čekam, čekam, čekam, al zvonce ne zvoni. Gledam ja po prostoriji, nigdje nikakvog zvučnika gdje bih mogla čuti to zvono. Proderem se: Hoću li ući?, niko ne odgovara. Ma odoh ja ući kontam u sebi, i umjesto na ta druga vrata, ja opet otvorim ona vrata na koja sam ušla, a koja vode u čekaonicu. I tako ja gola do pasa uđem u čekaonicu, masa gleda u mene, a ja ko na filmu prekrila sise rukama i brže bolje vratim se unutra. Hebeno zvono me zbunilo hehhehehe. I da, nije ni zvonilo, nego doktorica ušla i kaže, šta čekaš ti, izlazi.

... pronašli su Ameri šifru za to: take it easy, lutko lijepa...

<3 Ali Khan <3

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 1158
12.8.2011 12:37:41   
veeseelaa
pobjeci

pa šta treba??? da je murija piše i da se i dalje tuče? ona posao odradila, aferim

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1159
12.8.2011 13:08:53   
mila81

IZVORNA PORUKA: mama alma RR

Jao, triputmama, stvarno, ovo je za plakati, pa što si bježala, ako nisi kriva,

nego da ti slučajno nisi iz Rožaja, pričaš i pišeš kao Rožajci,

A što Almić da nije iz Rožaja, jel da da se primjeti ko ne da na sebeuser posted image

Muhamed 01.08.2008.
Ajša 04.11.2009.

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 1160
12.8.2011 13:18:07   
Nedi
E nek si  ga vala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugi put ce pristojno zamoliti sigurna samuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mila81)
Neposredna veza do poruke: 1161
12.8.2011 13:25:08   
veeseelaa
user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 1162
12.8.2011 13:26:36   
M kao Mama

user posted image

e, baš se vidi da "nija namješteno", hahahah, a đe iskopa ovu sliku s kraja !80. i početka ¨90. godina

Neposredna veza do poruke: 1163
12.8.2011 13:29:46   
balasgirl
kraja !80. i početka ¨90. godina

hahah jel to zbog sandala, slažem se, davno su hit bile hahah

<3 Ali Khan <3

Neposredna veza do poruke: 1164
12.8.2011 13:31:20   
M kao Mama

IZVORNA PORUKA: balasgirl

pa, naravno, hahaha, odavno si mi se svidila zbog potpisa, a sad si mi baš onako "legla", vidim imamo sličan ukusa, hahahha

sandale su "boli glava", ali što je najcrnje ima i danas ovakvih primjeraka po Ferhadiji, hahahahah,

(odgovor članu balasgirl)
Neposredna veza do poruke: 1165
12.8.2011 13:35:47   
balasgirl

IZVORNA PORUKA: balasgirl

pa, naravno, hahaha, odavno si mi se svidila zbog potpisa, a sad si mi baš onako "legla", vidim imamo sličan ukusa, hahahha

sandale su "boli glava", ali što je najcrnje ima i danas ovakvih primjeraka po Ferhadiji, hahahahah,

user posted image user posted image što se mene tiče Đ.B. u čitankeuser posted image user posted image user posted image

a za ovaj drugi bold user posted image user posted image user posted image

<3 Ali Khan <3

Neposredna veza do poruke: 1166
12.8.2011 13:40:03   
veeseelaa
pustite sad sandale (nisam ih ni primjetila), bitno je da je muškarac na podu user posted image
a Ferhadija je skupa, tamo se svakako ne obuvamo user posted image  

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 1167
12.8.2011 13:40:22   
SailorMoon
Neka si ga namlatila i trebala si  jos!!! Koji bezobrazluk. Ja se cesto poslovno vozim taksijem i uvjek mi treba korektan racun da predam u firmu i svaki drugi taksista mi pravi scenu sto na racun mora eksplicitno da napise od dakle so posli i na koji adressu dosli i tacan iznos sa baksisom.
I ovde ima svako svoja pravila, kako taksista, kako gost. Ali ona je ljepo sjela, vozila se i htjela da plati tacan iznos sa taksometra. A on bi mangup u kasna doba da zenu opljeni.
I Marina nisu tu u pitanju 15 eura, nego je poenta da je on nju izvuko za rukav iz Taksija. S kojim pravom? Hjela je da plati, zar ne???
svaka joj cast...
dobro muzu ispricaj sta si uradila 3xmama user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

06.11.2010 mamina i babina dusa se rodila. Volimo te najvise na svjetu.

Neposredna veza do poruke: 1168
12.8.2011 13:41:10   
Nedi
Ti vesela sad pretjera pa nije ga damskim nogicama zgazila samo pokoji prelet ruke po zraku nista strasnouser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1169
12.8.2011 13:42:31   
veeseelaa
ma triputmama je legenda!

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 1170
12.8.2011 13:44:58   
salmy
Samo sto nasi taksisiti imaju"prangije" iza sjedista,pa te namaraju prije nego otvoris vratauser posted image user posted image user posted image

Triputmama legenda siuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1171
   [Obrisana poruka]
12.8.2011 13:47:11   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu SailorMoon)
  Neposredna veza do poruke: 1172
12.8.2011 13:47:41   
M kao Mama

pustite sad sandale (nisam ih ni primjetila), bitno je da je muškarac na podu user posted image

nisam islila na radnje, već na persone koje po ferhadiji nabadaju u ovakvim ili sličnim, hahahahah

Neposredna veza do poruke: 1173
12.8.2011 13:51:31   
balasgirl
Meni se jednom taksista rasplakao u pola vožnje, pričao mi čovjek svoju životnu priču, kako je ostavio neku djevojku, a oženio drugu koju valjda nije trebao, helem vozi on i plače ko godina.

A jednom me je jedan pokušao zavrnuti, konta valjda da sam stranac (iz dijaspore ili šta li) pa mi od Katedrale doPodhrastova htio naplatiti masno, krenuo me voziti okolo kole, rekoh: "Đe ćeš to, vozi uz Pehlivanušu oliti bivšu Vuka Karadžića, nemoj mojne mene lopatom user posted image user posted image user posted image

<3 Ali Khan <3

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 1174
12.8.2011 13:58:30   
veeseelaa

nisam islila na radnje, već na persone koje po ferhadiji nabadaju u ovakvim ili sličnim, hahahahah

aaaa nisam te shvatila hahahah
a ta e neko moda nema novca da bude uvijek INuser posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 1175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *