Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ja pitala naseg postara on mi je tako rekao a ja sam u novom gradu u aerodromskom naselju mozda tebi prije stigne...
Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!! K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm
kod mene (stari grad) bila naknada od grada 220 KM za juni * jos jedna za juni
to je do grada a ova od 120 je od kantona kojie si primila putem opštine
tu do grada vjerujem soavrovat ćeš 6 mjeseci kao pomoć jer sigurno nemate stalni radni odos i ti i suprug i sigurno soavarujete pravo na neku do subevncija putem opštine ili dječiji doplatak...
tu do grada vjerujem soavrovat ćeš 6 mjeseci kao pomoć jer sigurno nemate stalni radni odos i ti i suprug i sigurno soavarujete pravo na neku do subevncija putem opštine ili dječiji doplatak...
ova od grada je za juni i peta je po redu..dobila sam jos jednu od 250 KM takodje za juni od grada ova od 120 KM je posebno i nije jos stigla evo bas sad trazim info o tome koliko i kome sedaje ta naknada ja sam samohrana majka uz to i nezaposlena-vjerovato sam zbog toga i dobivala naknade od grada..samo sto su me ocito zakinuli za jednu..
kod mene (stari grad) bila naknada od grada 220 KM za juni * jos jedna za juni
to je do grada a ova od 120 je od kantona kojie si primila putem opštine
ova od grada je za juni i peta je po redu..dobila sam jos jednu od 250 KM takodje za juni od grada ova od 120 KM je posebno i nije jos stigla evo bas sad trazim info o tome koliko i kome sedaje ta naknada ja sam samohrana majka uz to i nezaposlena-vjerovato sam zbog toga i dobivala naknade od grada..samo sto su me ocito zakinuli za jednu..
doće tebi i 6-sta
a ovih 120 Km moraš primiti 12 tačno... to prkeo opštine...pa ako ti fali neka njih zovi... a ove od grada 6 ćeš pirmiti kao smaohrana majka i nezapolena...oni mogu i kasniti malo...al doće ona sigurno
Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!! K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm
Ko čeka ovu naknadu od KS nazovite 562-033 to vam je direktni telefon nadležnog Ministarstva za rad i socijalnu politiku KS i pitajte kada će biti isplata naknada. Tako sam ja zvala do sada.
Ja zvala niko se ne javlja,pali se fax,valjda su na pauzi,sta li
Ja vi nam ako sta saznas
Pozdrav, zvala sam opstinu Novi Grad i sluzbenica mi je rekla da su danas uplatili novac posti, i da ce bar za moju opstinu najvjerovatnije biti isplate u subotu. Lijepo bi bilo da to bude ranije. U svakom slucaju javite ako neko dobije kakvu drugu informaciju.