|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: prvi znaci trudnoce
3.4.2011 20:16:12   
izgubljeni anđeo
Čestitam vam svima, od srca. Tako mi je drago kad čitam o prvim znacima trudnće. Ali moram priznati da mi je i teško... user posted image

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 851
9.4.2011 20:45:15   
gami
Drage moje!
Želim i sa vama da podijelim svoje razočarenjeuser posted image . Ciklus mi kasni 20 dana, inače nemam nikakvih simptoma i jutros uradim test koji je negativan. Pa po cijeli dan razmišljam šta je u pitanjuuser posted image

(odgovor članu izgubljeni anđeo)
Neposredna veza do poruke: 852
9.4.2011 20:54:43   
gami
Da li postoji ipak neka šansa?user posted image Jel neka od vas imala ili čula nešto tako?

< Poruku je uredio gami -- 9.4.2011 21:07:45 >

(odgovor članu gami)
Neposredna veza do poruke: 853
9.4.2011 21:58:29   
animagical
pa postoji lazno negativan test...uradi jos jedan pa ako je i on neg onda se javi doktoru...uradi neki razlicit ili izvadi betu..
navijam da je greska do testauser posted image

(odgovor članu gami)
Neposredna veza do poruke: 854
9.4.2011 22:32:24   
malenaaaa
pozdrav svima.zadnju user posted image sam imala 15.03.2011. a vec dva,tri dana imam osjecaj ko da cu dobiti svaki cas,inace mi user posted image dodze na vrijeme ili kasni al nikad ne rani,pa bi ja zeljela da vas pitam da li je moguce da je to neki simptom trudnoce ili mozda ipak dobijem,a mi radimo na bebi svaki dan.hvala svima user posted image

Neposredna veza do poruke: 855
10.4.2011 0:32:51   
enči80

IZVORNA PORUKA: gami

Da li postoji ipak neka šansa?user posted image Jel neka od vas imala ili čula nešto tako?

Negdje sam na forumu mislim na temi "Iščekivanje" pročitala da je prijateljici od jedne forumašice trudnoća uspostavljna tek pomoću UZ
a radila je testove koji su bili negativni.

Uradi ovo što ti animagical savjetuje ili otiđi kod dr. na uz.Šta god da odlučiš -sretno!!!

P.S Nisam ni ja imala simptoma do polovine 2 mjeseca.

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

(odgovor članu gami)
Neposredna veza do poruke: 856
10.4.2011 9:58:26   
gami
Hvala vam na podršci!
Obzirom da sam prije mjesec dana radila sve nalaze i svi su ok, bar ću se rasteretiti da nije nešto u redu.
Nisam napomenula i da me stomak pomalo boli kao kad trebam dobiti, ali je više kao neko žiganje.user posted image
Puno sreće svima!user posted image user posted image

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 857
11.4.2011 10:16:45   
gami
Enči80, a da li ti je test bio pozitivan?

(odgovor članu gami)
Neposredna veza do poruke: 858
7.5.2011 9:01:40   
Silver
Pozdrav drage moje,

ja sam ovaj ponedeljak i cetvrtak imala 2 pozitivna testa i slijedece sedmice idem na UZV, i nadam se da ce se bilo sta vidjeti, a ako ne , makar da popricam sa dr.

A sto se simptoma tice: bolovi kao pred user posted image , ne konstantni samo povremeni, imala sam vise sitnih bubuljica ove sedmice na licu, a inace imam skroz cisto lice samo pred user posted image  bude po jedna velika user posted image , user posted image primjetila sam kad izduvam nos vrlo malo krvave sluzi, i malo osjetljive grudi tj. bradavice.

Ovo i nisu bas nekki simptomi ali eto meni su bili malo cudniji nego inace pred user posted image

Malo me je strah i nadam se da ce sve biti ok!

Eto moje drage nadam se da ce ikome koristiti ove moje info. user posted image

(odgovor članu gami)
Neposredna veza do poruke: 859
19.5.2011 23:39:20   
Mima27
Drage moje,
prvi put se javljam na ovom forumu. Pri kraju sam 38. sedmice i nosim djecaka. Svi kazu da cu ga prenijeti, da je to muskima obicajeno, "potraje to dok se oni smisle..." Medjutim imam one bolove varalice. Pocele su intenzivnije prije 4 dana, a i izlazi mi iz grudi vec k'o neka vodica, i to je pocelo prije sedmicu otprilike... Ne znam da li su to znaci poroda, koji se blizi ili ne user posted image ... Termin mi je 6.6. ... Sta vi mislite???
Unaprijed hvala

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 860
23.5.2011 10:18:18   
jupkica
Pozdrav dragim mamama, naravno i budućim.
E da i ja sa vama podijelim nešto. Pokušavam da ostanem u drugom stanju.
Pratila sam plodne dane, sve kako treba. Bili su prije 15 dana, a ja kao da već imam neke simptome. Bole me grudi, bol ide kroz bradavice i smeta mi grudnjak. Prošle sedmice sam imala strašnu žgaravicu, koja se sada malo ublažila. Raspoloženje mi se mijenja nenormalnom brzinom i postala sam užasno razdražljiva. Imam poneka probadanja na dnu stomaka, nekako je sada zategnut i kao da ima drugi oblik?!?! Imam i povremene glavobolje.
Večeras ću da kupim test, ali malo ohrabrenja bi mi dobro došlo user posted image
Hvala unaprijed!

(odgovor članu Mima27)
Neposredna veza do poruke: 861
23.5.2011 10:22:10   
Lulu_08
jupkice, kao prvo dobro došla na forum, ako želiš pogledaj temu "Iščekivanje" gdje svi brojimo sedimice, dane, sate, minute pa i sekunde dok čekamo famozni plusić na testiću!

user posted image

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

(odgovor članu jupkica)
Neposredna veza do poruke: 862
23.5.2011 10:29:13   
jupkica
Hvala na dobrodošlici user posted image

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 863
29.5.2011 14:35:42   
Victoria88
Pozdrav svima! Moji prvi simptomi su bili cak nedelju dana ranije pre nego sto cu NEdobiti menstruaciju,bolovi u dojem delu stomaka i kao grcevi u isto m delu,kao predmensturalni bolovi ,i prvo sam pomislila da c emi 7 dana poraniti i kada sam videla da nije poranila :)) uradila sam test i imala jednu svetlu jednu tamnu crticu :)) (babyrapid)

"Pucaj, ne mozes mi nista ja sam k''o svemir velik'' pucaj, iz topova trista ovo je srce celik"''''''''''''''''''''''''''

(odgovor članu jupkica)
Neposredna veza do poruke: 864
1.6.2011 14:34:47   
HNF
meni su simptomi krenuli par dana prije nego sto sam trebala dobiti menstruaciju,. bolio me stomak pa sam stalno očekivala kada cu dobit user posted image , i strasno sam bila umorna i pospana. samo sam mogla spavati i lezat u krevetu .i dan kada sam trebala dobit menstruaciju uradim najjeftiniji test za trudnoću i pokaze jedva vidljivu crticu koja se na prvi momenat nije ni vidjela, za dva dan uradim jos jedan test ono crtica tamnija, pa za dva dana jos jedan kad ono bas se vidiuser posted image  user posted image  user posted image   user posted image ... muz i ja nismo mogli vjerovat jer je bilo nekih ranije komplikacija sa stitnom zlijezdom pa su mi rekli da necu  moci tako lako zatrudniti, a ja eto iz prve hvala bogu,...Jojjj kad se samo sjetim koliko smo se radovali user posted image

(odgovor članu Victoria88)
Neposredna veza do poruke: 865
4.6.2011 19:02:33   
koka i po
ja bih ipak otisla doktoru..i to odmah.

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Victoria88)
Neposredna veza do poruke: 866
26.6.2011 11:27:05   
izgubljeni anđeo
Drage moje, zadnju user posted image sam ima 30.05. Pre dve sedmice sam osjetila prve simptome trudnoće: osjetljivost na mirise i neopisiva želja za hranom, određene vrste. Inače mi je svejedno šta jedem. Od prošle sedmice imam jutarnje mučnine, jako sam umorna i stalno ležim.. Bukvalno po cijeli dan samo mi se spava.. jutros uradim test i negativan, mada još ne trebam dobiti ali sa me strah... Pomalo osjetim bolove kao da trebam dobiti i stalno mi je muka.. Imala sam spontani u decembru, pa me strah.. Je li koja od vas radila kućni test pre datuma user posted image ??? tražiću sutra uputnicu za betu.. Ubijeđena sam da sam trudna, ali imam problema sa štitnom pa moram što pre da znam. Da bi to mogla potvrditi i endokrinologu..

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 867
11.7.2011 13:13:35   
mala carica
pozzz curke..
evo ukratko da vam ispricam...
imala sam kiretazu 31.5.
nakon nje dakle poslje 2 tjedna imala sam odnose sa muzem redovito...
user posted image  mi kasni 10 dana....grudi jako bole....u donjem dijelu trbuha me zna stisnut
kao da trebam dobit....
napravila vec 2 3 testa sva 3 user posted image ....
sad me jako strah samo iz tog razloga sto poslije kiretaze nisam dobila user posted image
a doktor me narucio tek za mjesec dana jer kaze da ionako ne moze nista vidjet....
ima li ko kakav savijet??
hvala...

Neposredna veza do poruke: 868
11.7.2011 13:22:50   
smajli80
Carice moja mala

Imala sam dva spontana koja su se završila kiretažom,tako da znam o čemu se tu radi,toplo bih ti preporučila da se naručiš ko nekog drugog ljekara i poneseš svu med.dokumentaciju vezanu za ovu kiretažu da ti dok.uradi pregled.
Ovo je malo specifična situacija i nije za nagađati.

To bi ti bio moj savjet od user posted image

SRETNO

Mamina velika curica 5.3.2008
Mamin mali dječak 26.1.2012.

(odgovor članu mala carica)
Neposredna veza do poruke: 869
11.7.2011 14:26:29   
vila_7
mala carice i ja bih odmah doktoru otisla, a ti se bezveze ne brini, mozda ti je tijelo vec bilo spremno za novu user posted image ! Sretno i javi sta je rekao -ako odes kod dr.

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu smajli80)
Neposredna veza do poruke: 870
11.7.2011 16:08:33   
Alma_27

IZVORNA PORUKA: mala carica

pozzz curke..
evo ukratko da vam ispricam...
imala sam kiretazu 31.5.
nakon nje dakle poslje 2 tjedna imala sam odnose sa muzem redovito...
user posted image  mi kasni 10 dana....grudi jako bole....u donjem dijelu trbuha me zna stisnut
kao da trebam dobit....
napravila vec 2 3 testa sva 3 user posted image ....
sad me jako strah samo iz tog razloga sto poslije kiretaze nisam dobila user posted image
a doktor me narucio tek za mjesec dana jer kaze da ionako ne moze nista vidjet....
ima li ko kakav savijet??
hvala...

pravac doktoru! mozda i jeste user posted image :)

znas i sama da zene jako brzo i nakon porodjaja znaju ostati trudne i uspjesno iznesu trudnocu. nemoj se brinuti ali sve provjeri.

(odgovor članu mala carica)
Neposredna veza do poruke: 871
11.7.2011 18:59:01   
klemzi
mala carice najbolje bi bilo da odeš dr.
Znaš li uzrok spontanom pobačaju? Pitam s razlogom.

Nadam se da će sve biti ok i da će ti dragi Bog podariti zdravu bebicuuser posted image

Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :(
Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3
Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.

(odgovor članu Alma_27)
Neposredna veza do poruke: 872
17.7.2011 14:02:09   
Vodolija83
Moji simptomi su bili isti kao i predmenstrualni,grudi otekle i napete kao i uvijek,ali samo sto do dan danas nisu splasnule user posted image
3 dana nakon izostanka menstruacije sam uradila test(najobicniji gravignost mini traka 4,5 KM) i pokazao je 2 crte.Desavalo mi se da mi je menstruacija par mjeseci pred trudnocu kasnila od 3- 5 dana,i uvijek ono....razocarenje,al ovaj put je ipak uspjelo user posted image 15-ak dana nakon sto je test pokazao 2 crte pocela sam da ne podnosim kafu i cigarete.Sada sam u 24.sedmici i nikad nista od tog vise nisam konzumirala,cak ni ness 3u1.

Nase maleno sunceto :))) 25.10.2011. 19h

(odgovor članu klemzi)
Neposredna veza do poruke: 873
5.8.2011 14:20:38   
Esperanca
Evo da i ja napisem svoje prve znake....kao prvo moram reci da sam citala i slusala o raznim simptomima trudnoce pa sam ih nekada znala sama sebi umisliti, ali kada su zaista nastupili oni pravi to je bilo drugacije....i da, imala sam bas sve simptome o kojima sam slusala....grudi su bile napete i bolne, probadalo me u donjem dijelu stomaka ali ne kao pred mengu nego drugacije kao neki grc ali ne toliko bolan i tako vise puta dnevno desetak dana pred M, zatim sam bila jako umorma i pospana, razdrazljiva, zgadila mi se kafa, mucnine , glavobolja....eto bas sveuser posted image

"Bog od nas ne trazi da uspijemo, samo da pokusamo!"

(odgovor članu Vodolija83)
Neposredna veza do poruke: 874
9.8.2011 22:33:53   
Šanti
meni su grudi postale bolne i osjetljive puno prije nego sto trebam dobit sto mi je bilo malo cudno. Spavalo mi se, isla sam stalno u wc i ledja su me bolila da sam jedan dan prelezala od bola, da bi test koji sam uradila sutra dan bio pozitivanuser posted image

(odgovor članu Esperanca)
Neposredna veza do poruke: 875
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *