tekja
|
A sta ako beba ima zelenu stolicu poslije mog podoja zbog toga me strah pa ja ponudim dohranu,jel vazna puno moja hrana jer ja poslije poroda sam izgubila apetit pa jedem ja cesto ali ne puno jednostavno mi se gadi hrana i koliko je vazna tecnost i pored tpga pijem caj za dojilje ali ni sama neznam zasto ima potrebu za dohranom kada ga pustim da doji koliko hoce i cak zaspi na cici ali ako ga spustim u krevetac on se stalno budi i kenjka ili gura prst.Bojim se da izbacim dohranu da ne bih bebac bio gladan ali isto tako mi bude jako krivo sto pojede dohranu muka mi od nje.JOS NESTO MORA LI SE JESTI POSLIJE SVAKOG PODOJA DA BIH DOBILA MLIJEKO ZA SLJEDECI PUT.HVALA Ellmmaa, vrlo je vazno je li bebina stolica obilna ili oskudna, ima li pet-sest stolica dnevno?...zelena boja moze biti i od caja za dojilje, od hrane koju ti jedes, od malkice povisenog bilirubina - zutice, a ne samo od gladi...to sto se beba budi, je mozda sto zeli da je u tvojoj blizini, prstice sise, zato sto ih otkriva, neka ih sise, bolje prstici, nego cuca, a mi mame/ i sama sam takva bila, cim nesto beba uradi, joj da nije gladna:)... beba nekad mora i da kenka, ne moze samo spavati i jesti...mazi je, drzi uz sebe, malo pronosaj...mozda su krenuli i grcici vec :( e sad, ne moras jesti nakon svakog podoja, ali popij casu vode, soka, kompota, caja, neke tecnosti...nemoj gladovati, jedi redovno, pa makar i malo i jedi raznovrsno... dva pitanja, kako ti doji nocu? koliko vam podoji otprilike traju? nama se kolicina mlijeka povecala nakon sto sam bebu pocela redovno, svaka 2-3 sata da budim i dojim...on se nije sam budio, a negdje sam i procitala da nocno dojenje povecava kolicinu mlijka u dojkama... eto neka moja iskustva, nadam se da ce ti makar malo pomoci:) a javit ce se i lejla, nasa savjetnica za dojenje, cim vidi pitanje
< Poruku je uredio tekja -- 18.7.2011 17:19:36 >