|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  60 61 [62] 63 64   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Najdrazi gost-Ramazan
25.7.2011 12:10:42   
bebbe RR
IZVORNA PORUKA: Skvo RR

Pa evo..ja planiram..malo detaljniju nabavku..kucu sam poprilicno sredila user posted image user posted image user posted image user posted image ..jos imam par sitnica i sve ce biti cakum pakum....ja necu postiti radi trudnoce  ..ali kako cekamo akoBogda  bebca u Ramazanu...ove godine su malo pripreme i vece....sto mi je specijalno drago.
Ja za sada imam plan... kako necu raditi... ove godine ce mi biti lakse za kuhanje...pa mogu planirati i lagano obavljati spremanje iftara po vas dan..iskreno se radujem.user posted image user posted image user posted image user posted image ..Mislila sam odmah prvih 10 dana "obaviti" pozivanje gostiju...na iftare kod nas...jer sta znam, moze nas user posted image iznenaditi.user posted image

Eto..user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

26.02.1995. Anja, prva najveća ljubav!
25.11.2008. Ema, mamina šarmerka!

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 1526
25.7.2011 14:44:30   
Lejla Ka
Ja volim ove ljetne ramazane jer kad dođem s posla imam puno vremena i da se odmorim i da na tenane iftar spremim. Kad je kratak dan ništa ne stižem, Bog lijepo zdravlje mojoj svekrvi dao tada, jer nas gotovi iftari sačekuju. Tako da se ja odužujem ljeti user posted image Trenutno skulpljam zanimljive, a lagane recepte za dugi post i mali razmak između iftara i sehura. Moram i kčerki đilbab produžiti, okraćao joj od prošle godine, ali smo ostavili materijala da se može produžiti. Naučila je dosta sura da može većinu klanjati sama  user posted image

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

(odgovor članu bebbe RR)
Neposredna veza do poruke: 1527
25.7.2011 14:48:10   
Bambi09
Obzirom da nisam u toku, ako negdje imaju recepti za iftare molim vas da mi kazete, ili Lejla da podijelis s nama koji prijedlog za iftare...

Moram i ja od ove godine poceti S uciti postu, jer smatram da je vec sada spremna i dovoljno razumna da moze pomalo postiti... A sva je presretna od kako sam joj rekla da cu je voditi na teravije sa sobom...

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 1528
25.7.2011 14:52:32   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: Lejla Ka

Ja volim ove ljetne ramazane jer kad dođem s posla imam puno vremena i da se odmorim i da na tenane iftar spremim. Kad je kratak dan ništa ne stižem, Bog lijepo zdravlje mojoj svekrvi dao tada, jer nas gotovi iftari sačekuju. Tako da se ja odužujem ljeti user posted image Trenutno skulpljam zanimljive, a lagane recepte za dugi post i mali razmak između iftara i sehura. Moram i kčerki đilbab produžiti, okraćao joj od prošle godine, ali smo ostavili materijala da se može produžiti. Naučila je dosta sura da može većinu klanjati sama  user posted image

user posted image user posted image

AJ rasplakaces me...i ja nosim sada curicu aBd i jedva cekam da se rodi...vec je zamisljam u hidzabima i dzilbabimauser posted image
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 1529
25.7.2011 14:55:01   
Lejla Ka
IZVORNA PORUKA: Bambi09

Obzirom da nisam u toku, ako negdje imaju recepti za iftare molim vas da mi kazete, ili Lejla da podijelis s nama koji prijedlog za iftare...

Pregledaj ranije stranice ove teme ima dosta več kompletnih menia sa receptima.

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 1530
   [Obrisana poruka]
25.7.2011 15:11:10   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Lejla Ka)
  Neposredna veza do poruke: 1531
25.7.2011 15:22:12   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: Iman83

Ja u punom jeku sređivanja kuće za ramazan. Da mi je sve prigotoviti do vikenda. Moram i u kupovinu.
Mi svake godine pravimo veeeeeeliki iftar za našu mladu raju koja posti, svake godine mashaAllah bude nas sve više, pa smišljam meni za iftar polako.
Najžalije mi je što ove godine neću moći na teravih namaz izlaziti, jer nemam malenu kome ostaviti, no dobro...

A jedva čekam, već mi miriši na ramazan....još malo, inshaAllah!

Ja sam za prosle Ramazane znala i po 20 ljudi na iftaru imati, A SAMA GA SPREMIM i to sve taj dan, od jutra do mrakauser posted image al to sam obicno birala dane kada sam sprijecena da postim zbog hajza.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 1532
25.7.2011 15:25:00   
DM
Moram i kčerki đilbab produžiti,

A da si vidjela mog paše jučer u galabiji(klali mu drugi kurban) ma k'o med je(sve mislim ne mogu se dječaci k'o cujice srediti -ali ipak mogu)user posted image

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 1533
25.7.2011 15:27:08   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: doublemum

A da si vidjela mog paše jučer u galabiji(klali mu drugi kurban) ma k'o med je(sve mislim ne mogu se dječaci k'o cujice srediti -ali ipak mogu)user posted image

ja sam nedavno bila na Umri i svojoj naj drugarici sam donijela galabijicu za malog, pa smo mu navlacileuser posted image

(odgovor članu DM)
Neposredna veza do poruke: 1534
25.7.2011 15:27:28   
damma
ja sam preko vikenda sređivala kuću a u toku sedmice ću otić u kupovinu, malo koga obić i polahko zapostit. baš volim ramazan, insan se odmori od svega.

2004.
2008.

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 1535
25.7.2011 15:29:22   
DM
u ovog mog je od starijeg brata-mm mu donio kad je bio na hadžu-samo što je stariji volio obući , pa preko onaj vezeni prsluk i kapica, a ovaj maliuser posted image

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 1536
25.7.2011 15:30:11   
Bebica11
Slusala sam ders da je PRAVA PRIPREMA ZA RAMAZAN da se spremi dosta hrane PRIJE da se sto manje insan zahmeti iftarom i da ima vremena za ibadete a narocito za ucenje Kur'ana

koliko od nas prouci Kur'an za Ramazan??? Vise se zabavimo hranom nego sustinom, ovo kritikujem i sebe i druge, jer je nama u adetu ostalo kuhanje i spremanje kao simbol Ramazana

(odgovor članu damma)
Neposredna veza do poruke: 1537
25.7.2011 15:33:31   
salmy
Nesto u zadnje vrijeme razmisljam o iftarima

Pravimo svake  godine istim osobama i te osobe zovu nas na iftar.Bude tu hrane kvalitetne,raznovrsne,ostane toga podosta.Nekad se i baci user posted image
Razmisljam grijesimo li u tome? imam osjecaj da se razbacujemo,hocemo svega na stolu,a mozda neko nema ni onaj somunuser posted image
Ove godine sam pricala sa MM da novac namjenjen za to "razbacivanje" damo tetki u kuhinju,da nahranimo nekoga ko nema nista?
Neznam grijesim liuser posted image ali strah me Boga,a sa druge strane mi merak spremati taj dan(uzivam u kuhanju)docekati ih nahraniti ali kako ispast skromanuser posted image
I uvijek me strah da ne zafali,a na kraju bude i za bacituser posted image  

(odgovor članu DM)
Neposredna veza do poruke: 1538
25.7.2011 15:34:57   
Skvo RR
Pa ja znam dosta oko mene ljudi da praktikuju odlazak na mukabelu...posebno zenica.. i opet stignu i spremati iftaruser posted image user posted image user posted image ...,ma ne treba sada pretjerivati u kuhanju...baska sto je domacici srce "ogromno" kada nakuha...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...ali evo ja sam prosle godine stizala..iako sam izlazila iz kuce u pola 9, vracala se u pola 6...tako sto sam pravila jednostavnija jela i vikendom sam "nakuhavala" tako da sam imala uvijek ili pripremljeno ili zaledjeno..ma snadje se insan..sto bi rekao moj MM daj meni somuna i tope i ja sretan.user posted image

< Poruku je uredio Skvo RR -- 25.7.2011 15:38:40 >

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 1539
25.7.2011 15:35:49   
Anoniman
salmy  i kod nas ostane , hrane al ne bacam sto je cisto i ako ostane u posudi ne u tanjiru ,podgrijem za sutra.
Nebi bilo lose ni da das novac za hranu u kuhinji ...... sevap je i nahrani zvat na iftar i dat znas to i sama user posted image

(odgovor članu salmy)
  Neposredna veza do poruke: 1540
25.7.2011 15:57:52   
jasmin
Mi ovdje kad imamo zajednicki iftar,ako se ne pojede,ponese svaka od nas pomalo kuci za sehur,bas zbog toga da se ne bi bacalo,ili se eventualno pokupi i podijeli potrebnima.
Zene ja jedva cekam insaallah.Najljepsi i najdrazi mjeseci u godini su mi Ramazan i Zul-Hidzdze.

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1541
25.7.2011 15:58:14   
Bambi09
IZVORNA PORUKA: Lejla Ka

IZVORNA PORUKA: Bambi09

Pregledaj ranije stranice ove teme ima dosta več kompletnih menia sa receptima.

user posted image

IZVORNA PORUKA: doublemum

aaaajjjjjj draga moja, mogu samo misliti kako je medeni bio... ja sanjam da docekam taj dan da ispratim svoga sina na Bajram namaz... uhhhhh... sad bih mogla plakati ne znam zasto user posted image user posted image user posted image

MM ne posti, ali zato uziva da sprema iftar za mene... Tako da ja iftare pravim vikendom ili kad pozovemo na iftar... Nikad ne pravi vise nego sto se moze pojesti, ali dovoljno da mi moze ostati i za sehura... Nekad za sehur pripremim ujutro...
Sto se tice ucenja, praktikujem da kad uspavam djecu nakon jacije dokle god mogu da izdrzim ucim u Kur'anu... Znalo mi se desiti i do 2-3 sata da ucim... Zadubim se toliko da izgubim pojam o vremenu... I znam poslije sabah namaza da ostanem uceci do posla... Trudim se koliko god mogu, mada smatram da mogu i vise...

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 1542
25.7.2011 16:05:21   
sabinos
evo i ja sam zavrsilan sa krecenjem,taman sam stimala tako da bude pred Ramazan...jos u kupovinu u toku sedmice i to je to...

nista nije ni dobro ni lose samo ga misljenje cini takvim.Sekspir

mamine paše i najbolji drugovi
veliki A 2009
mali A 2013

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 1543
25.7.2011 16:08:32   
jasmin
http://www.youtube.com/watch?v=VVGCY8H5OLs&feature=related

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

(odgovor članu sabinos)
Neposredna veza do poruke: 1544
31.7.2011 10:27:05   
Anoniman
Ramazan Serif Mubarek Olsun user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jasmin)
  Neposredna veza do poruke: 1545
31.7.2011 10:34:06   
palachinken
Ramazan Šerif Mubarek Olsun!
Nama je ovaj zaista poseban, jer će, aBd, naše sunašce iza akšama dobiti ime a i kurban akiku u njegovo ime. Eto, potrefilo se da mu je 14. dan života prvi dan Ramazana. user posted image

Svim forumašicama želim da dane posta provedu u saburu sa svojim najbližima.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1546
31.7.2011 10:41:51   
Skvo RR
Palachinken..neka je sa srecom.user posted image user posted image

Svim forumasicama zelim lak post i uzivanje u ovom divnom mjesecu.user posted image

Ramazan Serif Mubarek Olsun.

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 1547
31.7.2011 10:42:42   
Nina_Lana
Ramazan Mubarek Olsun

Mamina princeza 01.10.2008.
Mamin princ 25.12.2011.

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 1548
31.7.2011 11:31:04   
Anoniman
Ramazan Serif Mubarek Olsun.

(odgovor članu Nina_Lana)
  Neposredna veza do poruke: 1549
31.7.2011 12:10:02   
Anoniman
Ramazan Serif Mubarek Olsun . user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 1550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  60 61 [62] 63 64   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  60 61 [62] 63 64   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *