Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
RE: Pomozimo: trojke Krešimira i Belme Vukšić 13.1.2011 16:54:13
Selma_Ado
evo divne vijesti, bebice su dosle kuci
Evo ovako, culi smo se sa roditeljima i receno im je sto se tice hrane da koriste Hipovo ( PRE ) , a to je normalno za njih jer forsiraju Hipove proizvode pa eto da znate
RE: Pomozimo: trojke Krešimira i Belme Vukšić 13.1.2011 19:11:55
koka i po
oprostite radi OT..ali s obzirom da je vezano za ovu temu a ne znam gdje da objavim.. MELLI...molim te da mi se javis ,vjerovatno moje pp opet idu u prazno
RE: Pomozimo: trojke Krešimira i Belme Vukšić 14.1.2011 8:40:43
emi7908
Za bebice, drago mi je da su kući konačno... Pelenice pamučne,kozmtika za bebe i garderobica sutra idu u igraonu, a i danas ćemo uplatiti i nešto. Dobro se Višnjica sjetila da i za starije nešto ubacim,pe eto biće nešto i za njih. Jel' zna neko kolikog uzrasta su druga dječica?
RE: Pomozimo: trojke Krešimira i Belme Vukšić 15.1.2011 14:36:33
Selma_Ado
IZVORNA PORUKA: emi7908
Za bebice, drago mi je da su kući konačno... Pelenice pamučne,kozmtika za bebe i garderobica sutra idu u igraonu, a i danas ćemo uplatiti i nešto. Dobro se Višnjica sjetila da i za starije nešto ubacim,pe eto biće nešto i za njih. Jel' zna neko kolikog uzrasta su druga dječica?
RE: Pomozimo: trojke Krešimira i Belme Vukšić 19.1.2011 13:36:06
mišur
Ja se nisam prijavljivala danima, pa samo da vidim sa Višnjom i Hanabanom da li su trojkama i dalje potrebna kolica??? Ako ste i vas dvije upućene... Ja bih iduće sedmice poslala po tati u Sarajevo, ali javite mi onda da li im trebaju.
RE: Pomozimo: trojke Krešimira i Belme Vukšić 19.1.2011 17:49:48
Visnja RR
sutra je zadnji dan sa prikupljanje stvari i novca za trojke... uvece ce neko preuzeti iz Craobnog svjeta ...vidjecu sa HanaBanom... misur za kolica ti javi ona veceras...
RE: Pomozimo: trojke Krešimira i Belme Vukšić 20.1.2011 19:36:49
HanaBana
Izvinite sto me nema ova dva dana ali ne stizem od obaveza. Zet i ja cemo sutra otici do igraonice da pokupimo prikupljeno a u subotu cemo predati porodici Vuksic. Misur za kolica cemo provjeriti pa cu ti se javiti.
RE: Pomozimo: trojke Krešimira i Belme Vukšić 21.1.2011 11:19:00
mišur
IZVORNA PORUKA: HanaBana
Izvinite sto me nema ova dva dana ali ne stizem od obaveza. Zet i ja cemo sutra otici do igraonice da pokupimo prikupljeno a u subotu cemo predati porodici Vuksic. Misur za kolica cemo provjeriti pa cu ti se javiti.
Važi... Mada je možda bolje da mi javiš na pp, sigurnije je da ću pročitati
RE: Pomozimo: trojke Krešimira i Belme Vukšić 22.1.2011 10:01:25
HanaBana
Sinoc sam pokupila stvari iz igraonice Hvala Suzi na ustupljenom prostoru i kolegici koja mi je pomogla da iznesem sveeeeeee stvari. Suze su mi krenule na oci kad sam vidjela jos jednu u nizu humanosti koju cinimo. Mislila sam da imam veliki gepek u autu ali za ovoliku humanost RR ni sleper ne bi bio dovoljan Danas zajedno sa zetom idem na primopredaju i sve cu da vam slikam i stavim na RR. Hvala puno svima koji su pomogli. Jos jedan dokaz da je RR kuca humanosti i dobrih zenaaa
RE: Pomozimo: trojke Krešimira i Belme Vukšić 22.1.2011 10:45:12
Hanady RR
RE: Pomozimo: trojke Krešimira i Belme Vukšić 22.1.2011 10:51:40
Hanady RR
ma samo koju fotkicu bebača naših lijepih . Sretno i pozdravi i ljubi u rukice male
RE: Pomozimo: trojke Krešimira i Belme Vukšić 25.1.2011 13:25:07
HanaBana
Drage moje, posiljka je predata u subotu nasim malisanima i njihovoj porodici. Izvinite ali ja nikako ne stizem da vam se javim Slikala sam bebace nasu Saru, Nejru i Farisa i u naredna 2-3 dana prebacicu slike samo da uhvatim malo vise vremena. Bebe su masala, nemam rijeci, i pazene i mazene. Uz njih tu su im i roditelji a i tetke i familija koja brine o njima. Roditelji se zahvaljuju i pozdravljuju vas sve. Kazu da taj dio paznje neovisno o pomoci koji smo im pruzili je najvece bogatstvo kao i to da smo par stranica na ovom forumu odvojili za njih. Trenutno imaju pelena i ostalih potrepstina u dovoljnim kolicinama. Svakodnevno im dolaze ljudi dobre volje i donose pomoc a uz to svaki dinar koji dobiju je strogo cuvan samo za potrebe djecice. Vama svakako jedno veliko HVALA i da ostanemo kakve jesmo