veeseelaa
|
IZVORNA PORUKA: amrara zene drage moram vam ispricati svoje iskustvo :D Elem kad saam se trebala udati , jedan zajednicki prijatelj koji je dugo ozenjen nam je spomenuo " Da samo znate kako je dosadan sex nakon pet godina braka". I tako, na pocetku sex fantastican, poslije prvog djeteta dobar, poslije drugog nema spavanja nikako da ne govorim o sexu. I prije par sedmice, djeca zaspala ranije, mi se bacimo u akciju. I sta se desi. NISTA. Vjerovale ili ne da nam je oboma bilo toliko dosadno da smo odustali i prije kraja. Naravno , i premoreni i pod stresom. Ma uglavnom katastrofa. I sjetim se ja one recenica na pocetku price. A nama prije par dana bila peta godisnjica . Odem u grad, kupim nekoliko sexi komplete (korzet, carape, znate vec). I jedno vece tako djeca isto zaspala, ja se sredim, i probudim ga. I tu padne i oralni sex ( a nisam sto godina ) i ja kao nesto to glavna. Oboje prezadovoljni. On vise cini mi se, cim me svako vece moli da djecu ranije uspavam. Ja jadna na izmaku snaga, cekam da zaspe ranije. Hodu da vam kazem, ako primjetite dosadu ili nezainteresovanost, promijenite nesto, pokrenite se. I ne bi vjerovale koliko razlicite sexi odjevne kombinacije podizu samopouzdanje ma ajde prvo ne treba se dovoditi u situaciju da se nema sex, a kad se ima sex ima se i oralni sex jedno bez drugog ne razumijem.... ne treba se dovoditi u situaciju da se nema uvijek seksi stvari, tipa veš i sl al ako žena zna i ima šlifa ni to joj ne treba, i u kecelji će biti seksi.... recimo da svog muža od nekud dok dolazi dočeka naga u njoj itd nisu djeca opravdanje.... i ja sam radjala, i imam bebu tako reći i sad al djeca brate zaspu, i ako ne duže spavaju par sati u komadu.... ako ne može maratonski sex, može onaj brzinski, koji zna da bude baš strastven i da sve je u glavu, ako se žena osjeća seksi, poželjnom, ako taku vibru šalje i njen partner to osjeti i zna s kim je i šta je, i kud je nikada ni zbog kakve situacije u životu pa ni djece ne treba zanemari sebe , i stopiti se sa nekim dosadnim žviotom.... djeca, buđenje, kuhanje, čišćenje, pa u krug ma idi begaj!