Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Fosfolipidna i kardiolipinska antitijela cesto su neprisutna van trudnoce,tj.kad uradis nalaz a nisi trudfna znaju izaci lazno negativna,u trudnoci se tek "aktiviraju",optimalno vrijeme za nalaz je do 6 nedjelja poslije trudnoce.Porodicni ljekar ne mora to znati,jer to je malo van njegovog domena.Ovo mi je rekao ginekolog koji se bavi visokorizicnim trudnocama iz KC Beograd.
Sve je moguce,nisam to znala,ali gotovo je sad,ja sam imala poslednji spontani prosle godine u septembru,ja cu uraditi kad vec imam uputnicu,a ako nedaj Boze opet budem imala spontani,uradicu ih i nakon njega!
Trombofiliju mozes odrati 3 faktora s uputnicom na Transfuziologiji ,kod njih takode mozes uraditi protein c ,lupus antikoagulant za protein S nemaju reagensa vec dugo ...ostalo na hematologiji ja mislim ...ili privatno ako ne rade ...sve faktore koagulacije na transfuziologiji takode rade ...Ne rade od tromvbofilije 2 faktora to se mora privatno ,radila sam pa zato znam .
< Poruku je uredio kokouli -- 24.12.2014 15:53:06 >