Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
kod nas je riba obavezna bar jednom sedmicno ali samo meni i bebcu, mm je alergican na ribu tako da ni miris ne podnosi pa strogo nakon spremanja luftiramo stan dobro, a ja uzivam jesti ribu ali samo pohovanu i pecenu drugacije je ne pravim, i babac voli bas je danas za rucak bio oslic, naravno pohovani
Prije trudnoce sam jako mnogo voljela ribu i bila je na meniju najmanje jedan put sedmicno..Vec sada ne mogu..Muka mi je..Nadam se da ce ova faza proci..
Čovjeka kojeg se naopako vodi, postaje duševno i duhovno sve bolesniji… Odstupi li previše od svojih osnovnih pretpostavki, od uslova za vlastiti razvoj, od plana po kojem je skiciran, naći ce se u nevolji i doživjeće slom. Aisha..30.7.2010.
Mi je jedemo otpilike 2-4 puta mjesečno...u ljtnom periodu zna biti i češće jer najviše volimo sa roštilja ribu to moj dragi muž ručak pravi jer mu riba baš ide od ruke...
a smatram da je jedemo dovoljno.... cure je baš vole i pohovanu i prženu i pečenu i paštete ( namaze od ribe) solo sa povrćem...sve ribe i morske plodove također.
moj mm ne voli ribu tako da kad mama pravi ribu, ja odem do nje pa se dobro najedem, većinom jednom mjesečno, a sebi je napravim kad je mm na poslu, pa kasnije moram dobro izračiti stan jer je njemu i miris odvratan, šta ću
Imam ti idealan recept za ribu koja puno nemirise na ribu...
Uzmes file od lososa, stavis u vatrostalnu zdjelu file i samo pospes limuna po njoj, bibera i soli... na sredinu svakog filea stavis jednu kasiku pavlake i posolis po tome i stavis malo kopra...
u rerni ispeces.... majke mi nemirise puno, ja iako sam ljubtelj ribe ja nemogu mirisa nimalo....
U ljetnom periodu jedemo ribu jako cesto...gotovo 2x sedmicno(najcesce je rostiljska priprema). A u zimskom periodu dosta slabo, nazalost. Mozda 1x mjesecno
otkako sam zatrudnila bebi nece ribe al ja je volim a me natjera na povracanje... Sad sam kupila te riblje stapice da probam njih jer treba mi bar malo omega3
ja uzmimam tablete one omega 3 dobijem u onim vitaminskim femi peri natal i uzimam tako da nadoknadim :)))
treba ti jogurt majoneza kopar persun sol
sve to skupa pomjesas, pazi samo da ti nebude previse majoneze... ja ovo sve odoka radim pa neznam mjere, ostalo sve stavis samo po ukusu ;)
kuhani krompir uz ovo i fenomenalno ;)
ilhana ovo se i meni cini dobro mm voli robu ja ne bas radi mirisa , aovo cu da isprobam samo mi reci sta je kopar.
kopar je sličan komoraču...inače vrlo je ljekovit...
ja ga sadim u bašti...kada imam svog koristim svjež tada je još ljepšeg mirisa...a čuvam ga u zamrzivaču samo ga operem i posušim i stavim u plastičnu kutiju i iz nje pomalo stavljam u kuhanje.
kopar je sličan komoraču...inače vrlo je ljekovit...
ja ga sadim u bašti...kada imam svog koristim svjež tada je još ljepšeg mirisa...a čuvam ga u zamrzivaču samo ga operem i posušim i stavim u plastičnu kutiju i iz nje pomalo stavljam u kuhanje.
ilhana dobro znas :))) bas cu se raspitati kako se kod nas kaze .....
Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.