Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
hotel mig je kod dječijeg doma Rada Vranješević , i dosta daleko od centra i Hotela Bosna , tako da bi morala busom do tamo tj do centra, barem sam ja morala kad sam volontirala jer pješke ima oko pola sata
RE: TURIZAM: Potrebna mi je informacija 19.10.2013 11:25:14
lady_bubamara
IZVORNA PORUKA: scarlett
Hvala Majo, evo javile su mi se dvije prijateljice koje će također ići u ovaj gore navedeni Hostel "Havana". Sobe su ok, ima i vlastito kupatilo, cijena 30 KM i još će mi biti lakše, što neću biti sama Hoću da zovem da rezervišem, samo čekam da se javi neka od cura iz BL, da mi jave da ovo nije slučajno mjesto gdje Seve pjeva "Gas, gas"
legendo
ja prvi put čujem za ovaj hostel, al imajmo u vidu da sam ja odselila iz Banjaluke prije godinu i po tako da nemam pojma o novim mjestima šta i kako
RE: TURIZAM: Potrebna mi je informacija 28.6.2014 23:35:55
mala86
Na putu Sarajevo-Mostar jel ima nesto lijepo,neko etno selo ili nesto slicno?