scarlett
|
IZVORNA PORUKA: R&T@ IZVORNA PORUKA: maja78 RR cezar je skroz ok hotel, i mislim da je cijena nocenje sa dorukom oko 95 KM, a u centru ima hotel vidovic vrhunski je hotel na savrsenoj lokaciji , sa odlicnom hranom, precist i dodje 100 KM nocenje sa doruckom Zar toliko? Scarlet, trazi prenociste u nekom motelu, pansionu... mani se hotela... Samo pitaj zene iz BL za lokaciju, ako nisi sigurna... Pa i tražim. Riječ je jednom kongresu, koji je jako koristan. Sve moje kolegice i kolege koje će boraviti u Hotelu Bosna su dobili stipendije, ima ih 92, koji sam ja peh , tako da sada tražim soluciju, ako se budem kako mogla uklopiti finansijski, jer moram platiti i putne troškove, kotizaciju itd. Majo, tebi hvala puno na prijedlogu , ali cijena mi je baš previsoka. Ovaj Hostel koji smo ninulina i ja spominjale je ok, samo što nema toalet uz sobu koja košta 30 KM što je super. Ima apartman, on je 50 KM za jednu osobu,. To mi je trenutno opcija za koju sam zainteresovana, ali da vidim dal' uspijem naći i nešto još povoljnije. Meni u suštini nije potreban neki komfor, jer predavanja budu od jutra do kasno uvečer, ali mi je važno da imam svoje kupatilo. Ovaj hostel je blizu Bosne, jer ću onda moći zajedno s ostalom ekipom prošetati do Filološkog. Obično se pred večer određena predavanja održavaju samom hotelu, bude neki kulturni program uz večeru, tako da mi je važnije da sam blizu tog hotela, nego blizu faksa, da ne bih navečer kasno sama išla do svog prenoćišta.