Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Pozdrav,ja sam nova ode,neznam jesam li pogodila temu. Ja sumnjam na trudnocu, zadnju menstruaciju sam imala 22.02 a s mm sam imala odnos bez zastite al izvadi ga prije svr... 6.03 i 08.03 kad su mi bili plodni dani. Sad me zanima dali postoji mogucnost da vec imam simptome trudnoce,jer imam pritisak non stop i cudno se osjecam. Sinoc sam mjerila temperaturu imala sam 36,9 a jutros 36,5. Oprostite na dugom postu :*
Pozdrav svima! Nova sam na forumu, i molim Vas za pomoc... Naime, poslednju menstruaciju sam imala 11.03., a 04.04. mi se pojavio braon iscjedak koji je trajao jedva 3 dana... Jutros sam radila test ( Baby rapid ), koji je bio negativan. Postoji li mogucnost da sam trudna? Suprug i ja radimo na bebi vec godinu ipo dana.
Drage moje dame evo kasni mi vec dosta vremena. Zadnju menstr.sam imala 18.3. Radila sam test u petak bio je negativan,radila sam ga opet danas cim sam se probudila i opet negativan s tim da se pojavila i druga crtica koja je bila skoro pa nevidljiva i nakon par sekundi se skroz izgubila i idem ja sada da ponovno uradim test i opet negativan sad stvarno vise ne znam sta da mislim. Imam par simptoma il je to samo psiha jer jako zelim bebu.
< Poruku je uredio malena27 RR -- 23.4.2015 14:12:53 >