Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Romantični izlazak sa dragom osobom??? 16.5.2011 22:42:45
teacher75
e ovako: sutra nam je godisnjica braka i voljeli bismo u neki romanticni restoran gdje do sada nismo bili malo sam razmisljala i svela izbor na ova 3: -4 sobe kod gdje safije -avazov restoran sa pogledom -nello na ciglanama pa molim forumasice koje su bile u sva 3 da preporuce i pomognu u odluci
< Poruku je uredio teacher75 -- 16.5.2011 22:43:07 >
RE: Romantični izlazak sa dragom osobom??? 16.5.2011 23:17:26
Hanady RR
4 sobe definitvno... nisam samo bila u nelli na večeri ali sam svraćala po kolegicu koja je imala tu večeru ali onako ekipa mi na oko nije nešto godila... avaz...slažem se sa veselom...to misliš na onaj rotirajući restoran...ako jeste komentiram kao ona.
RE: Romantični izlazak sa dragom osobom??? 16.5.2011 23:18:48
teacher75
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
4 sobe definitvno... nisam samo bila u nelli na večeri ali sam svraćala po kolegicu koja je imala tu večeru ali onako ekipa mi na oko nije nešto godila... avaz...slažem se sa veselom...to misliš na onaj rotirajući restoran...ako jeste komentiram kao ona.
jeste, mislila sam na rotirajuci i ja mislim da je kod safije najbolje, jos samo da nagovorim mm
RE: Romantični izlazak sa dragom osobom??? 16.5.2011 23:22:15
shejla
kod Safije je bas divno....prava romanticna vecera za godisnjicu braka
Eh sad, ja sam kod Safije bila jednom davno na iftaru, pa su bili posebni iftarski jelovnici....ne znam sta se inace jede tamo
Ali imas isto lijepa mjesta, sa dobrom hranom Pivnica (u pivari), Angolo, Bičakčić...Ili onako na neku "MEZA" varijantu u Avliju... Ima i ona Pivnica u bivsem Internetu, nisam bila, ali ima neke zanimljive meksicke spacijalitete (mozda i nisu meksicni...ali je bilo nesto bas zanimljivo na reklami:))
RE: Romantični izlazak sa dragom osobom??? 16.5.2011 23:22:34
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: teacher75
treba li se rezervisati kod safije, obzirom da je utorak u pitanju?
ja mislim da ne treba...ali opet da ''mlatneš'' dvije ''muhe'' jednim udarcem... nazovi ujutro...rezerviši, kaži povod...neka bude lijepo mesto za vas... i onda mužu kažeš ja rezervisala samo za nas i idemo ( to ti je ko ona prva muha) a sigurna si ima mjesta ( to je kao druga muha)
Lijep provod i kod Safeije a i kasnije
RE: Romantični izlazak sa dragom osobom??? 16.5.2011 23:28:49
teacher75
shejla, bila sam u svim tim koje si nabrojala i maroco je stvarno naj, al da mi je sada negdje gdje nikad nisam bila izgleda da je pala odluka: 4 sobe kod safije
< Poruku je uredio teacher75 -- 16.5.2011 23:29:07 >
RE: Romantični izlazak sa dragom osobom??? 16.5.2011 23:55:54
veeseelaa
ma pusti ti to sve.... kupi sebi neki moćan veš ujutru uz dobar negliže, šampanjac.... večeru naruči.... malenu kod mame i dočekaj ga tako s dvije čaše u ruci.... hebo Safiju i njene sobe
< Poruku je uredio veeseelaa -- 16.5.2011 23:56:25 >
RE: Romantični izlazak sa dragom osobom??? 17.5.2011 0:08:32
teacher75
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
ma pusti ti to sve.... kupi sebi neki moćan veš ujutru uz dobar negliže, šampanjac.... večeru naruči.... malenu kod mame i dočekaj ga tako s dvije čaše u ruci.... hebo Safiju i njene sobe
to mogu i svaki dan, ja zeljna izlazaka i restorana, dosta mi vise kucne atmosfere
RE: Romantični izlazak sa dragom osobom??? 17.5.2011 23:05:28
teacher75
bili veceras kod safije ne znam jesam li igdje bolje jela, jednostavno je preukusno! ambijent divan, atmosfera topla i romaticna. osoblje ljubazno, sve na nivou a nije ni toliko skupo kao sto sam ocekivala. sve u svemu vrijedi otici, moracemo opet ponoviti
RE: Romantični izlazak sa dragom osobom??? 18.5.2011 8:35:12
ena23
Mi smo sinoc bili u maroku al nije mi nesto bila hrana, mislim, nothing special, i ja ono kod kuce mogu skroz lahko napraviti... atmosfera je bila super jer smo bili sami skoro sat vremena, poslje su dosli jos neki gosti ali nismo si medjusobno smetali
RE: Romantični izlazak sa dragom osobom??? 18.5.2011 8:41:56
Lulu_08
IZVORNA PORUKA: teacher75
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
eh da si mene slušala ne bi nam se sad javljala šalim se, drago mi je da ste uživali Sretna godišnjica, sve najbolje vam želim od srca
hvala, a za to drugo ima vremena, noc pred nama
Eh, ja željna godišnjice, neda nam se već neko vrijeme je proslaviti kako treba, pih. Evo četvrta će biti pa smo razdvojeni.
Zato sam ga dočekala pred "ispraćaj" hahaha, kakav negliže, kakav veš, kakva večera po Merilyn Monroe receptu sam ga "ugostila" "with just a drop of Chanel No 5"...Iliti u mom slučaju Chanel Coco Mademoisselle.
Elem, romantično je bilo, ali izlazak nije hahahahaha......
RE: Romantični izlazak sa dragom osobom??? 18.5.2011 10:04:08
teacher75
IZVORNA PORUKA: ena23
Mi smo sinoc bili u maroku al nije mi nesto bila hrana, mislim, nothing special, i ja ono kod kuce mogu skroz lahko napraviti... atmosfera je bila super jer smo bili sami skoro sat vremena, poslje su dosli jos neki gosti ali nismo si medjusobno smetali
a meni je bas super maroko, i hrana i ambijent. mozda niste potrefili jelo
RE: Romantični izlazak sa dragom osobom??? 18.5.2011 12:32:55
ena23
I meni je ambijent bio super ali za onu cjenu hrana im fakat nije bog-zna -sta, ili fakat mi nismo potrefili jelo. s druge strane kod safije vrjedi svaki fening jer je hrana preeeeeukusna, sve na meniju im je njamnjam i jedinstveno, ambijent samo takav, ugodjaj 100%. Mozda sam ja samo previse ocekivala zbog naziva ponudjenih jela, ocekivala sam dosta vise mirisa i okusa u jelu, a bilo je poprilicno prilagodjeno "balkanskom" stomaku, ja ne osjetih ni u cemu orijent.