Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
RE: Romantični izlazak sa dragom osobom??? 14.11.2009 23:27:35
juni
Caballo je na Breci, malo ga je teze naci jer je zavucen, moras se bas potruditi a Caballero je malo prije Austrijske ambasade, Dzidzikovac. Napomenite da vam manje posole hranu jer nekad znaju bas zasoliti
P.s. ako budes isla u Caballero svrati do mene na kafu, blizu sam
RE: Romantični izlazak sa dragom osobom??? 15.11.2009 0:06:36
Adana
Daj recept Juni, ja voooooolim mexicku kuhinju!
A HOT WOK mi je jer mi se ne svidja nacin "prezentacije" hrane, a nisam bila odusevljena ni ukusom... Mada, meni se ne svidja ni kineska kuhinja, najvise zbog izgleda. Tako da je moj komentar krajnje subjektivan.
RE: Romantični izlazak sa dragom osobom??? 15.11.2009 0:14:00
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: Anoniman
Dajte još prijedloga a hvala za ove do sada. Mora li se rezervisati unaprijed?? Možete li mi opisati malo ta mjesta??? Odnosno ambijent. Možda previše tražim ali jako mi je važno da se ta osoba dobro osjeća. Jako, jako važno!!!
odvedi ga u Pomodorino, ovdje će se garant uplašiti
RE: Romantični izlazak sa dragom osobom??? 15.11.2009 0:23:08
juni
Moram priznati da se ni meni ne svidja Hot Wok ali opet mozda sam izabarala pogresno jelo jer se osjetilo kokosovo ulje a ja ga ne podnosim. Zato kineskú hranu volim, Adana moras probati kod mene E sad recept
za 2 osobe: - 400-500 gr pilecih fileta - zuta paprika - crvena paprika - zelena paprika - 2-3 glavice luka - 2-3 k. bijelog luka - crveni grah iz konzerve - kukuruz
Zacini: origano, male ljute papricice (2-3 kom), sol, biber, chili u prahu-zacinska mjesavina (kotanyi, najbolji je)
Postupak: Pilece filete isjeckati na male komadice, posoliti pobiberiti i dodati chili u prahu, nauljiri te u vreloj Wok tavi poprziti, zati u to dodati na trake sjeckane paprike i luk, mijesati dok paprike ne omeksaju na pola (ne skroz). Dodati grah i kukuruz pa zatim origano i bijeli luk, papricice i jos chilija u prahu, posoliti i pobiberiti. Samo jos kratko promijesati. Serviras na tortilje uz pavlaku (ko voli) a gore posper izrendanog zutog sira)
RE: Romantični izlazak sa dragom osobom??? 15.11.2009 0:23:54
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: juni
Moram priznati da se ni meni ne svidja Hot Wok ali opet mozda sam izabarala pogresno jelo jer se osjetilo kokosovo ulje a ja ga ne podnosim. Zato kineskú hranu volim, Adana moras probati kod mene E sad recept
za 2 osobe: - 400-500 gr pilecih fileta - zuta paprika - crvena paprika - zelena paprika - 2-3 glavice luka - 2-3 k. bijelog luka - crveni grah iz konzerve - kukuruz
Zacini: origano, male ljute papricice (2-3 kom), sol, biber, chili u prahu-zacinska mjesavina (kotanyi, najbolji je)
Postupak: Pilece filete isjeckati na male komadice, posoliti pobiberiti i dodati chili u prahu, nauljiri te u vreloj Wok tavi poprziti, zati u to dodati na trake sjeckane paprike i luk, mijesati dok paprike ne omeksaju na pola (ne skroz). Dodati grah i kukuruz pa zatim origano i bijeli luk, papricice i jos chilija u prahu, posoliti i pobiberiti. Samo jos kratko promijesati. Serviras na tortilje uz pavlaku (ko voli) a gore posper izrendanog zutog sira)
Prijatno
Njamiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!
RE: Romantični izlazak sa dragom osobom??? 15.11.2009 0:28:48
Ilhana RR
IZVORNA PORUKA: skvo
RE: Romantični izlazak sa dragom osobom??? 15.11.2009 1:18:54
leli§
Prijatno
potpuno ista priprema naravno recept i sastojke mozete modifikovati prema ukusu recimo ja ne voli grah u tome svemu, a kukuruz uvijek jedem sa strane kao salatu :):):) savijamo u tortilje koje prethodno namazemo guacamole sosom pa stavimo pripremljeno meso i onda izerendani trapist sa sitno sijeckanim listicima zelene salate (malo salate)...ma njam!!! (tip: tortilje zamotate u foliju i ubacite u rernu da se "napare" izvadite i stavite u zemljanu posudu sa poklopcom i onda ih takve koristiti za savijanje---njaaaam. umjesto zemljane posude moze posluziti i plasticna mada nije to isto :(ali parola: snadji se)
RE: Romantični izlazak sa dragom osobom??? 15.11.2009 7:59:52
acudesa
Caballo je na Breci, malo ga je teze naci jer je zavucen, moras se bas potruditi a Caballero je malo prije Austrijske ambasade, Dzidzikovac. Napomenite da vam manje posole hranu jer nekad znaju bas zasoliti
P.s. ako budes isla u Caballero svrati do mene na kafu, blizu sam
hvala, javnem ti, pa ti strči na kaficu
RE: Romantični izlazak sa dragom osobom??? 15.11.2009 13:00:06
Anoniman
Shee, pun pogodak, ovako nešto me zanima. Samo mi još reci kakvi su konobari? Dolaze li stalno i pitaju jeli sve u redu ili te puste na miru, kakvi su u tom pogledu??
RE: Romantični izlazak sa dragom osobom??? 15.11.2009 13:37:37
Anoniman
Pa imaš više odjeljaka i kad uđeš tražiš intimnije mjesto, a isto sa konobarima- na usluzi su, ali isto tako možeš odmah sve naručiti i reći hvala za sada više ništa ne treba. evo link: http://www.placetobe.ba/foto_place.asp?galerija=3&tbl=subhijas
RE: Romantični izlazak sa dragom osobom??? 15.11.2009 14:05:19
lilith
sjetila sam se jos jednog odlicnog mjesta...mala kuhinja...malo,slatko,kuha pred vama...mo0ras se naruciti.broj ima na netu...4 sobe... je odlicno zamisljen koncept.no.na krajusu se negdje izgubili, previse snobovski i klopa nista posebno...priznajem,ponekad odemo,ali, nema mi dusu,ni ono nesto,tako da meni licno nije za romanticnog izlaska
RE: Romantični izlazak sa dragom osobom??? 15.11.2009 15:08:25
Anoniman
kad je u donjem dijelu gužva, i nije za romantike, ali oni međuprostori sa manjim stolovima znaju imati svoju čar, ja sam npr. imala pozitivna iskustva. A što se tiče hrane, ili sam ja dobro izabrala ili mi je prijala uz povode. Zato, najbolje je otići nekim manje "prometnim" danom, da bi bilo ugodnije.
RE: Romantični izlazak sa dragom osobom??? 15.11.2009 15:32:46
acudesa
Mi smo bili u jednom super restoranu: Club1282, ulica Skenderija 23...meni je bilo fantastično, ne znam da mi je igdje bila bolja atmosvera...sve bi ljudi učinili da ti bude ugodno...Šta smo tražili, to smo i dobili-sve