Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Pomoć pri odgoju-knjige, priručnici 19.4.2012 9:35:36
Cmokvica
Psihologija dobrog odgoja (Vodič do šeste godine) Emocionalni incest (Kad dijete postane najbolji prijatelj) Bojni poklič majke tigra (Kontroverze vaspitanja) Kako djeci postaviti granice (i pri tom sačuvati živce) Roditeljska moć (Vještina saradnje sa djetetom)
Iskreno, ne znam koja mi je od navedenih knjiga bolja. Toplo preporučujem
RE: Pomoć pri odgoju-knjige, priručnici 19.4.2012 11:58:33
smajli80
Ova knjiga se ne može download-ovati,mora se čitati.Ovaj program učenja uvode u vrtiću koji pohađa moja kćer.Jako je dobra,može se nabaviti u Srbiji.Tu knjigu je napisao predsjednik MENSA-e kao pomoć roditeljima.toplo je preporučujem.
RE: Pomoć pri odgoju-knjige, priručnici 19.4.2012 15:12:28
Mala Selma
Ova knjiga se ne može download-ovati,mora se čitati.Ovaj program učenja uvode u vrtiću koji pohađa moja kćer.Jako je dobra,može se nabaviti u Srbiji.Tu knjigu je napisao predsjednik MENSA-e kao pomoć roditeljima.toplo je preporučujem.
, svaka cast na preporuci. Ovaj program ucenja se primjenjuje vec odavno u Republici Srpskoj i nekim kantonima federacije.iskreno se nadam da ce se uskoro poceti primjenjivati i biti obavezan u KS, i u JU Djeca sarajevo.Interesa i podrske za ovaj projekat ima i u Federalnom i kantonalnom ministarstvu obrazovanja i potrebno je malo sredstava da se realizira .Organizovani ce biti seminari i za roditelje (naravno uz naknadu), i ovo ce uskoro biti jedna od obaveznih metoda rada u predskolskim ustanovama
RE: Pomoć pri odgoju-knjige, priručnici 19.4.2012 22:43:29
Crvena
IZVORNA PORUKA: smajli80
RE: Pomoć pri odgoju-knjige, priručnici 30.7.2012 8:41:39
Nasmijana1
Knjiga koju bih preporucila, nije bas o odgoju djeteta, ali o njegi djeteta do 2 god, za sve mame koje zele upoznati osnove brige o bebi. Radi se o knjizi Njega djeteta autora, Martha i William Sears i objasnjava dojenje, uspavljivanje, presvlacenje, dohranu, razlicite dj bolesti...bas one osnove koje negdje usput procitamo, a ovdje je sve fino detaljno opisano ( da ne kazem nacrtano :)). Ja sam je kupila u Svjetlosti po cijeni od 85 KM.