Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ni danas nema temperature ali nema je jer je stalno priključena na infuziju , pije Tamiflu i još jedan antibiotik Maloprije mi reče kum da je supruga od njegovog kolege (isto trudnica u 5-om mj.) bila pozitivna na H1N1 prije mjesec te da je sa njom i bebom sve ok Suta će me spojiti sa njom. Eto to je to, ukratko....
Ni danas nema temperature ali nema je jer je stalno priključena na infuziju , pije Tamiflu i još jedan antibiotik Maloprije mi reče kum da je supruga od njegovog kolege (isto trudnica u 5-om mj.) bila pozitivna na H1N1 prije mjesec te da je sa njom i bebom sve ok Suta će me spojiti sa njom. Eto to je to, ukratko....
Ima li kakvih novosti? Nadam se da je sve uredu...
Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25 Prohodala 6.6.2011.<3 Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45
drago mi je da nema ture,bit ce to dobro vidjet ces
nedavno je beba od 17. mj. dobila svinjsku gripu dok je sa mamom lezala na jezeru radi drugih problema, pokupila gore virus poznajem ih i srecom oporavlja se...