Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
ne mogu joj ja pomoc ...ode fino u parf..proba onaj koji misli da bi joj trebao odgovarati i kupi ga...moja tvoja i njena koza su razlicite..tako da od preporuke nema efekta...zato postoje testeri naneses prosetas jedan krug i skuzis jel ti odgovara...ja joj mogu reci koji ja korisitm...ali to njoj nista ne znaci
čekaj...ti se kontaš u te stvari zar ne...žena fino rekla ima masniu kozu,traži savjet koji da kupi....pa valjda ima neki ili više njikh koji po teksturi odgovaraju njenom tipu...naravno da joj nećeš nijansu predlagati.....
To je puder u kamenu. Nekad sam znala koristitiiti ovaj, samoo mu je drugačija ambalaža bila. I bila sam baš zadovoljna.
meni Medić preporučila jer mi tečni nikako ne odgovaraju,sva se ucaklim naročito u T zoni....ovaj je baš taman,doduše ja to tako rijetko koristim ali mi je super....
To je puder u kamenu. Nekad sam znala koristitiiti ovaj, samoo mu je drugačija ambalaža bila. I bila sam baš zadovoljna.
meni Medić preporučila jer mi tečni nikako ne odgovaraju,sva se ucaklim naročito u T zoni....ovaj je baš taman,doduše ja to tako rijetko koristim ali mi je super....
ne mogu joj ja pomoc ...ode fino u parf..proba onaj koji misli da bi joj trebao odgovarati i kupi ga...moja tvoja i njena koza su razlicite..tako da od preporuke nema efekta...zato postoje testeri naneses proset_as jedan krug i skuzis jel ti odgovara...ja joj mogu reci koji ja korisitm...ali to njoj nista ne znaci
čekaj...ti se kontaš u te stvari zar ne...žena fino rekla ima masniu kozu,traži savjet koji da kupi....pa valjda ima neki ili više njikh koji po teksturi odgovaraju njenom tipu...naravno da joj nećeš nijansu predlagati.....
ima vise njih evo ovaj je fantazija...pokvasis spuzvicu i dobijes tecni..inace je za mjesovitu kozu i lagane teksture...odlican za ljeto jer sadrzi visoki faktor ....ali ja ga korsitim tokom cjele godine i meni je odlican...sto ne znaci da ce biti njoj ...i ima dobro prekrivanje posebno kod "T zone koja se masti
i ja ovaj koristim, eto kad izadjem, dobar
I ja od kamenih ovaj najvise volim, iako ga rijetko koristim ali bas mu volim miris za sad najbolje mi se pokazao tecni deborah 24 ore perfect i BB krema im je dobra.