Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
trebam da se pocastim novim kamenim puderom posljednji koji sam imala je bio shiseido i nisam bila bas zadovoljna...sada imam lancome (color ideal) tecni puder ali ne znam koji kameni da uzmem (tip koze normalan) neki bih laganiji kameni puder jer ga i ne koristim tako cesto...
koji vi koristite i sta bi preporucile? hvala
< Poruku je uredio acudesa RR -- 17.2.2010 23:03:29 >
Draga ja ti koristim već godinama ono rumenilo u kuglicama(od Oriflame,tamnija nijansa mislim da je Golden Baige,od Jordani Gold)ali ne da ga samo stavljam kao rumenilo,često ga ravnomjerno nanesem i kao puder(ne baš u debelom sloju)tek toliko da prekrijem neke neravnine na licu ili slično.....onako blago ga utapkam,i budem prezadovoljna,e sad meni odgovara ta tamnija nijansa jer nisam baš bijele puti,a ko jeste ima i svjetlija nijansa.To je meni i rumenilo i puder u kamenu(mada koristim i tečni puder od Rimela)...pa tako dopunjujem se i uskladjujem
RE: kameni puder za preporuciti 28.2.2009 18:34:32
leli§
hvala vam na dogovorima...ovaj max factor-ov creme puff sam koristila...ali nisam nikako zadovoljna...ne znam nekako mi je bio presuh i nikako nije izgledao na mom licu... doduse ja i nisam bas neki maher sa sminkanjem
a ovaj revlon izgleda potpuno isto kao onaj shiseido sto sam imala...sad cete vidjeti da je bolji a puno jeftiniji jooj joooj...bas cu morati otici da isprobam... nesto sam malo snjuhala oko bobbi brown pudera i ne cini mi se los. je li jos neko koristio pa da onako dobijem feedback iz prve ruke?
RE: kameni puder za preporuciti 28.2.2009 18:46:26
Anoniman
zavisi cime si nanosila kameni puder ako si koristila spuzvicu, naravno da ce ti biti viska uvijek, al ako koristis cetku, pogotovo vrijedi nabaviti onu sa pravom dlakom, a ne sa sintetickom, e onda je rezulatat super jer kad naneses tecni, cetka ostavlja upravo onoliko pudera u prahu koliko je dovoljno da "posusi" osnovu i da poveze sve u cjelinu
RE: kameni puder za preporuciti 28.2.2009 19:09:07
leli§
i tecni i kameni puder nanosim cetkom...tecni ponekad onim trouglastim jastucicem... imam dvije razlicite cetkice za ova dva pudera... za tecni koristim sephorinu cetku za tecni puder a za kameni puder koristim mac-ovu cetku. ali ko ce ga znati sta je kod mene u pitanju kad se sminkam ... i kad nanosim sminku na oci... nikada mi dva oka ne izgledaju isto priblizno isto ali ne isto... ili obicno jedno nasminkam super i kad drugo hocu ma nece ni naopako mislim da cu da otvorim temu : kurs sminkanja
RE: kameni puder za preporuciti 28.2.2009 20:05:26
camm
ja imam neki oriflem kameni puder mada ga rijetko nanosim,imam suhu kozu pa mi ne odgovara a stim kamenim puderom bas treba znati kako se pravilno nanosi na lice. za to sam anti talent.
i tecni i kameni puder nanosim cetkom...tecni ponekad onim trouglastim jastucicem... imam dvije razlicite cetkice za ova dva pudera... za tecni koristim sephorinu cetku za tecni puder a za kameni puder koristim mac-ovu cetku. ali ko ce ga znati sta je kod mene u pitanju kad se sminkam ... i kad nanosim sminku na oci... nikada mi dva oka ne izgledaju isto priblizno isto ali ne isto... ili obicno jedno nasminkam super i kad drugo hocu ma nece ni naopako mislim da cu da otvorim temu : kurs sminkanja
ti imas sve sto je potrebno ocito je onda do tvoje tehnike nanosenja a da potrazis savjet kakve sminkerice, koja ti to moze uzivo pokazati, jer pokreti nanosenja su nekad jako bitni ako zelis super rezultate
Godinama ne koristim ni tecni ni kameni pude,r preorjentisal asam se na minerale, ali dok sma korisitla pudere, najbolji su mi bili Lancome i Max Factor
RE: kameni puder za preporuciti 25.3.2009 15:25:46
Okarica
IZVORNA PORUKA: Emina*
Meni je Max Factor Creme Puff dosad najbolji od svih..
Ja inače ne koristim puder i vrlo rijetko se šminkam, ali ovaj puder sam dobila od muža (on radi na takvom radnom mjestu da parfema i kozmetičkih preparata imam i previše ). Par puta sam ga stavila i mogu reći da je izvanredan, gotovo da se ne primijeti.
ja sam vjecala i vjecala i odlucim se za no 17 kameni puder---definitivno najgori puder koji sam ikad imala...
sada sam kupila diorov puder u prahu i sad za sad sam skroz zadovoljna. lahkos e nanosi i jastucicem i cetkom i problem riijesen ovako izgleda (samo je moj valjda noija varijanta pa je u okrugloj kutiji ne cetvrtastoj).
ne mogu joj ja pomoc ...ode fino u parf..proba onaj koji misli da bi joj trebao odgovarati i kupi ga...moja tvoja i njena koza su razlicite..tako da od preporuke nema efekta...zato postoje testeri naneses prosetas jedan krug i skuzis jel ti odgovara...ja joj mogu reci koji ja korisitm...ali to njoj nista ne znaci