Mirkica
|
IZVORNA PORUKA: rose IZVORNA PORUKA: Mirkica IZVORNA PORUKA: Lalali Upravu si, zaboravila sam staviti naocale, ali razumijem ono sto procitam. Ne zelim da te vrijedjam niti sam te uvrijedila, to stotebe istina boli je nesto sasvim drugo. Pokusavam, mada znam da je uzaludno, reci ti, prvo da si sklona izmisljanju, ne kazem da si izmislila ovaj problem, jer znam da si se udala i gdje, te detalje, ali garantujem da ima detalja koje si izmislila i tu ocito zaboravljas sta si napisala pa u narednom postu pises nesto drugo. Jer si oduvijek voljela dramu oko svog zivota praviti i e tegli me za jezik da te ofiram ovuda. Helenejse, citava tvoja mahala je upucena do u najsitniji detalj ovog slucaja, 15 foruma, takodjer, govori li to tebi da nesto nije u redu s tvojom glavom? Shavizaj se malo, uzmi svoj zivot u svoje ruke i ne bulazni okolo da te ljudi ismijavaju. a sto to se tebe tice , jel tebe ova zena prozvala jel dirala u tvoju porodicu , familiju zasto bih ti nju otkrila ili koji klinac , bogme si ti slab covjek . pogledaj ove linkove iznad...vidjet ces da zena ima slicne probleme od 2009-e...doduse nekad je to rodica a nekad ona...2009-e bio n Zeland, sada selo kod gorazda ...elem nek se nesto desava makar i virtualno rose sto se tice pisanja besane ja sam joj vec napisal sto mislim , ali jako mi ej ruzno nekome na forumu pisat znam ko si znam sta si , ona da je htjela da s ezna ko je i sta je ona bi to sama otkrila , a sta mi znamo kako se ko s necim nosi pa da jos doda zna citav komsiluk mislim da to nije trebalo .