elmaL
|
znaci besana ti bi nakon svih njegovih ispada, da je on jednom rekao eto ne moramo zivjeti na selu odmah potrcala njemu pa jesi li ti ikako razmisljala o cijeloj situaciji, onako kao da se nekom drugom desava, pa da vidis kakav je taj muskarac. pa bona da se njemu vratis, ili on tebi, ne znam vise kako postaviti sve ne bi se promijenilo nista specijalno, kad tad bi dosla ponovo u istu situaciju ili samo goru, pa taman zivjeli u Parizu ili najgorem selu na svijetu, zar ti to ne kontas.... eventualno biste mogli dobiti dijete, pa da onda tek ne znas kud bi ni kako da se snalazis bez posla, krova nad glavom....mozda je moj scenario najcrnji, ali ne mogu nikako vidjeti nesto svijetlije, bar na osnovu onoga sto nam sve isprica...a daj Boze da se varam. pokusaj skontati sta i kako sebe zamisljas kada je u pitanju taj tvoj muz, i dok o tome razmisljas, nemoj uporedo misliti pa nemam sad ni prijateljica, pa mama mi nece dati podrsku, necu se nikad vise udati, pa kako cu naci posao....hocu da kazem rijesavaj jednu po jednu situaciju, tebi je sad dosta nekog mixa u glavi, i kao da se jako bojis okoncati ovo zauvijek, ali moraces donijeti jasnu odluku i biti dosljedna istoj, koliko god ti se u datom momentu cinilo tesko...s druge strane, on je izgleda odlucio, cim te tek tako ostavio, nije ti se javljao nikako, pa sad nesto izvodi, koliko god pokusavam citati izmedju redova, ne mogu nikako naci nesto sto mi govori da imate neku osnovu za normalnu i cvrstu vezu