Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Moja zaova je trudnoću porvela na bananama koje umače u nutelu i jede...slomila se jedući to dok joj nismo oteli nutelu...al njoj banana ništa ne znači ako kraj nje nema teglu nutele
A to što spominjete za sir mi nije čudno, pa kolači se prave sa kremastim sirevima, zašto se ne bi slagao sa džemom.
< Poruku je uredio Aquarius -- 23.1.2011 0:55:03 >
Evo i od mene ja recimo sam se iznenadila kad sam vidjela da moja sveki jede grozđe sa hljebom A moja dogodovstina je to da sam ko dijete uvijek vodila rat sa mamom oko rize jer je ja nisam mogla organski mirisa a kamoli da je jedem sad je jedem ali samo sa jogurtom i samo tako cu je pojesti bez jogurta je jak a to sam vidjela od MM i super je
Moja zaova je trudnoću porvela na bananama koje umače u nutelu i jede...slomila se jedući to dok joj nismo oteli nutelu...al njoj banana ništa ne znači ako kraj nje nema teglu nutele
to ja znam i bez trudnoce da jedem :P
IZVORNA PORUKA: Aquarius
Ja sam od malena voljela jesit hurmašice s jogurtom. Samo hurmašice, ni jedan drugi kolač. I dan danas mi hurmašica ne predstavlja ništa bez čaše jogurta.
Tješim se da je to valjda znak da volim slatko-kisele kombinacije, tipa voćni jogurt i tako to.
A to što spominjete za sir mi nije čudno, pa kolači se prave sa kremastim sirevima, zašto se ne bi slagao sa džemom.
tako i moj babo jede hurmasice =)
IZVORNA PORUKA: breskvicaa
Evo i od mene ja recimo sam se iznenadila kad sam vidjela da moja sveki jede grozđe sa hljebom A moja dogodovstina je to da sam ko dijete uvijek vodila rat sa mamom oko rize jer je ja nisam mogla organski mirisa a kamoli da je jedem sad je jedem ali samo sa jogurtom i samo tako cu je pojesti bez jogurta je jak a to sam vidjela od MM i super je
Ja sam to vidjela od turcina jednog sto je bio sa nama u prihvatilistu za izbjeglice... i jedino tako rizu mogu da jedem... trenutno se "ucim" da jedem i za raznim corbastim varivima ;)
Ja cesto jedem bananu isjecenu, preko nutela, i pospem mljevenim orasima. MM se valja od smijeha. Znam cesto uzeti puding od cokolade i stavim cornflakes i tako jedem. Salate skoro sve zacinim sa jogurtom. A inace, mogu jesti i slano i slatko zajedno, ili prvo slatko pa slano, nista meni ne smeta. Kiselo ne bih pojela ni u snu. Sve sto sadrzi sirce, ja ni primirisati ne mogu. Isto tako i sa kafom, mogu je popiti u ponoc i odmah zaspati posle toga.