Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ako niste probali, obavezno probajte pilece bstake na zaru premazane kecapom i medom (med, kecap, vegeta, biber i limunov sok se izmjesaju i pred kraj pecenja cetkom premazivati batake. Bitno je nedozvolitit da zagori), ukus fantastican)!
to su nam bile neke IN kombinacije kad smo bili skolarci...sad se ni u bunilu ne mogu zamisliti da jedem smoki i argetu
ali zato volim smoku potopiti u jogurt i onda pojesti kasikom inace s hljebom jedem samo meso i namaze... pire i hljeb ne bi mgola pojesti nema para nekako mi skrobasto previse a jako volim piletinu u sojinom sosu sa ananasom, paprikama, medom, lukom i ima jos svasta nesto ali ne mogu da "prepoznam"
joj Breskva kakvu sliku imam za tebe za onu temu kuharski neuspjesi ali me stid da postavim
[/quote]
moja mama jede šljive sa hljebom i kaze da joj je to super. a luda kombinacija je i sir i lubenica, kazu da je ukusno, ali ja se nisam mogla natjerati da probam
moj tata jede tahanhalvu sa hljebom, isto i šljivopitu
moja mama jede šljive sa hljebom i kaze da joj je to super. a luda kombinacija je i sir i lubenica, kazu da je ukusno, ali ja se nisam mogla natjerati da probam
Francuski sir brie sa mandarinama i orasima super kombinacija , peceni krompir u rerni, sa ananasom .... a hljeb sa sljivama sam probala dobro je i sa grozdzem takodje
RE: Neobicne kombinacije hrane 15.12.2010 13:27:34
emma.L
U Sa u picerije nosim malu kesicu majoneze - i tko god proba, pojede mi majonezu uz svoju picu. A sve se smiju na prvu kad vide . Mada ima i picerija koja služi koliko god hoćeš majoneze na picu. Malo mi je čudno što ovdje ljudi kao slatkiš služe pavlaku/kajmak i pekmez uz domaći kruh. Nisam se još prisilila da probam. Uz kompot znaju jesti kruh, pa to dođe kao moja mama što je jela kruh uz smokve ili grožđe. A zelenu salatu sa narančama i kikirikijem ne volim nikako (služe je ponekad u kantini).
Mi baš nemamo nekih neobičnih situacija.... s tim da sma nekoliko upoznala kod drugih nikada mi nisu bile jasne i nisu me ponukale da probam...tipa krompiruša sa pekmezom od šljiva...to kad sam vidjela da moj kolega sa fax-a jede umalo umrla nisma
Moja mama jedino jede hljeb uz sve...ona hljeb i sa krompirom i sa makaronima i sa pitom sirnicom mora ostale pite bez hljeba al sirnicu s ahljebom...ona i klepe umače hljebom
Ako niste probali, obavezno probajte pilece bstake na zaru premazane kecapom i medom (med, kecap, vegeta, biber i limunov sok se izmjesaju i pred kraj pecenja cetkom premazivati batake. Bitno je nedozvolitit da zagori), ukus fantastican)!
ja uopste za pilece meso koristim slatki senf i bas bude ukusno
Da dodam da je to ovdje sasvim normalno...
A neobicna kombinacija za nase koja je ovdje isto sasvim normalno to je uz cufte da jede se dzem od brusnice... uz grah se jede senf... u salatu stavljaju feta sir i lubenicu ili dinju... .itd itd
< Poruku je uredio Ilhana* -- 22.1.2011 23:41:14 >
Pile s premazano s medom i vegetom u rerni je također mrak.
Skoro svaki dan ja to jedem za dorucak =)
Da dodam da je to ovdje sasvim normalno...
A neobicna kombinacija za nase koja je ovdje isto sasvim normalno to je uz cufte da jede se dzem od brusnice... uz grah se jede senf... u salatu stavljaju feta sir i lubenicu ili dinju... .itd itd
to i meni pase ja volim ovaj sir sa dzemom i smeka odlicno
ja sam luda za sirom volim ga i ovako i onako i ovaj i onaj :)